.
:challenge :challenge
do końca roku wygrindujesz w wlykendy wszystko jak masz skilla
edyta podpowiada, ze nie czuje dlaczego chcesz splacic najpierw mtt czuje sie poszkodowany !! Nie ma takiej imprezy synek.
czekam na zwrot kolego. Sugeruję, abyś przedstawił też plan naprawczy, terminy, kiedy, ile, co i jak.
Napisane przez Flecik
Niestety stało się w sobotę wieczorem dowiedziałem się że zostanę ojcem. Podniecony tą wiadomością zebrałem znajomych i całą noc upajałem się środkami odurzającymi (różnymi)
18.08.2012 19:49
Ten post był 13 raz edytowany, ostatni raz przez Flecik: 19.08.2012 01:08.
Ten post był 10 raz edytowany, ostatni raz przez Flecik: 19.08.2012 01:50.
spora aktywnosc na forumie tej nocy, jak na kogos kto wlasnie jest na imprezie zycia upojony srodkami odurzajacymi (roznymi)
Napisane przez mistrzwsadow
czekam na zwrot kolego. Sugeruję, abyś przedstawił też plan naprawczy, terminy, kiedy, ile, co i jak.
+1
dokladnie jak zamierzasz to teraz naprawic?
Coraz więcej ludzi ma skłonności do hazardu. Źle się dzieje, oj źle
A myślałem, że tu powstanie dobry blog o Omasze...
Ta, no ale pokerroomy zarabiają na takich ludziach. Szkoda, że koleś ukradł pieniądze, które przegrał i uczy się na błędach nie na sobie. Człowiek uczy się całe życie, trudno.
powaznie wierzycie ze przegral? tak jak thomastheking przegral 50bi w 3k handow lol. kolejny zlodziej ktory sie do tego wprost nie przyzna tylko udaje gumbola z problemami i jeszcze oczekuje wspolczucia
Napisane przez mcmc91
i już je zrobiłeś? bo ja nic nie dostałem ♠_confused:
na razie zrobił rozpiskę, a zwroty pewnie "niebawem "
Napisane przez dark1one
przegrał- nie przegrał, bez różnicy. W obu przypadkach to kradzież
nie
przegrana stakingu to nie kradzież
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez dark1one
przegrał- nie przegrał, bez różnicy. W obu przypadkach to kradzieżnie
przegrana stakingu to nie kradzież
Tylko jeszcze zależy w jaki sposób przegrał. Jeśli przegamblował to można uznać, że to kradzież...