Przejdź do forum
21.25$ -> 1000$ co ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

21.25$ -> 1000$ co może się nie udać? 8)

43 Posty
8 Użytkownicy
67 Reakcje
5,699 Wyświetlenia
JuelzWicco
PokerStrategist

Edit, po jakimś pół roku odświeżam to łajno, szczegóły w ostatnim poście :f_drink:

Witajcie w mojej kuchniiiiiiiiiiii. Po kilku latach rozłąki z kartami( no chyba że hearthstone) trafiłem przypadkiem na filmiki Jnandeza o omaszce, po kilku próbach uznałem że fajnie się w to pyka. Zmontowałem gargantuicznego rolla 50$, obejrzałem jeden filmik na temat strategii w PLO, rzuciłem pracę i jestem gotowy.

Jeśli za miesiąc blog nie będzie już w śmietniku, a mój roll rozdzielony między sharki z NL2 ZOOM, to napisze coś więcej o sobie. Póki co będą głównie wyniki sesji.

GOOD LUCK US GUYS.

Odpowiedz
Cytat
42 odpowiedzi
johnybananas
Oldschool Grinder

strona 2 to maks ;) tak czuje

Odpowiedz
Cytat

Powodzenia, omaha to naprawde świetna odmiana pokera, dużo akcji i możliwy szybki profit jak i loss :D
:f_biggrin: ciekawe czy jnandezowi uda sie ukończyć misje btw :)

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

GL!

Odpowiedz
Cytat
allinntopsad
PokerStrategist

Good Luck aT tHE Tables :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Dzisiejsza godzinna sesja, testuje granie przy trzech stołach zoom. Muszę też udoskonalić hud bo póki co korzystam z vpip/prf tylko, nie żeby na NL2 potrzeba było czegoś więcej. Mam nadzieje że trafi się "heater" bo chciałbym jak najszybciej przejść na NL5. Krystian Pudzianowski polecał BRM 40+10 więc tego się będę trzymał, 40 bi naNL 2 + 5 BI na NL5 na shot = 105$.

Moim ulubionym zagraniem graczy na tym poziomie jest check back straight flusha na river, zdarzyło się już dwa razy . Jeśli blog nie skończy się na max drugiej stronie to postaram się wrzucać rozdania + coś o treningu i żywieniu bo staram się wrócić do dobrej formy. Pozdro i dzięki za "gl"

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Bardzo mało czasu na grę miałem ostatnio, kończę właśnie okres wypowiedzenia w pracy i dojebali mi 100 godzin w 10 dni. Robię sobie mały urlop zanim poszukam następnej stąd będzie więcej czas na przyjemności PLO. Obejrzałem 4 pierwsze części Akademii PLO, od razu dużo zmian w grze wprowadziłem, często po limp behind izolowałem ręce typu KKxx ss. Teraz wiem że limp behind może być bardzo profitowym zagraniem, docieniam też coraz bardziej grę z pozycją. Ze statów 40/30 udało się zejść do jakieś 28/18 więc jeszcze muszę zacieśnić. Wróciłem też do 2 stołów bo przy trzech nic nie ogarniam

Krótka sesyjka przed kolejnym dniem krojenia cebuli (pracuje jako kucharz w Wege knajpie) Trochę mi głupio wklejać takie sesje na NL2, z drugiej strony każdy kiedyś zaczynał. Sprawdzam też w których godzinach najlepszy "field" pewnie na NL2 nie ma to znaczenia ale dzisiaj wyjątkowy fishland. Rozjazd z ev spowodowany między innymi tym cudeńkiem : Gracz który 3betuje to jeden z większych donków na którego mam już kilka notek, będę miał na niego pozycję, pula szykuje się multiway a moja ręka łapie nutsy. Reszta graczy pasywna więc nie boje się że ktoś się obudzi z 4bet. Na flopie z TPTK, nut FD i gutshotem do wheela przy SPR 3 to chyba no-brainer?

PokerStars - $0.02 PL Hi FAST (6 max) - Omaha Hi - 6 players
Hand converted by PokerTracker 4

BTN: 201.5 BB (VPIP: 38.46, PFR: 23.08, 3Bet Preflop: 33.33, Hands: 14)
SB: 114 BB (VPIP: 36.36, PFR: 18.18, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 11)
Hero (BB): 130.5 BB
UTG: 179.5 BB (VPIP: 9.09, PFR: 0.00, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 11)
MP: 184.5 BB (VPIP: 35.71, PFR: 35.71, 3Bet Preflop: 40.00, Hands: 14)
CO: 100 BB (VPIP: 17.86, PFR: 14.29, 3Bet Preflop: 9.09, Hands: 28)

SB posts SB 0.5 BB, Hero posts BB 1 BB

Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has J♦ A♣ Q♦ 3♣

fold, fold, CO raises to 3.5 BB, BTN calls 3.5 BB, SB raises to 15 BB, Hero calls 14 BB, CO calls 11.5 BB, BTN calls 11.5 BB

Flop: (60 BB, 4 players) 4♥ 2♣ Q♣
SB bets 58 BB, Hero raises to 115.5 BB and is all-in, fold, BTN raises to 186.5 BB and is all-in, SB calls 41 BB and is all-in

Turn: (390 BB, 3 players) 6♥

River: (390 BB, 3 players) 3♠
Players agreed to run it twice.

Turn #2: (390 BB, 3 players) 4♠

River #2: (390 BB, 3 players) 9♠

Hero shows J♦ A♣ Q♦ 3♣ (Two Pair, Queens and Threes)

Board #1 Main Pot [357 BB]: (Pre 29%, Flop 56%, Turn 36%)
Board #2 Side Pot [33 BB]: (Pre 29%, Flop 72%, Turn 65%)

BTN shows A♥ 5♥ Q♥ K♠ (Straight, Five High)

SB shows 8♠ K♥ K♦ A♦ (One Pair, Kings)

BTN wins 188.5 BB
BTN wins 8 BB
SB wins 172.5 BB
Hero wins 8 BB

A tu już samograj , kolejni weseli gracze.

PokerStars - $0.02 PL Hi FAST (6 max) - Omaha Hi - 6 players
Hand converted by PokerTracker 4

BTN: 101 BB (VPIP: 9.52, PFR: 4.76, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 22)
Hero (SB): 144.5 BB
BB: 289 BB (VPIP: 23.08, PFR: 7.69, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 13)
UTG: 333.5 BB (VPIP: 17.24, PFR: 10.34, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 32)
MP: 104 BB (VPIP: 32.14, PFR: 17.86, 3Bet Preflop: 7.14, Hands: 29)
CO: 90.5 BB (VPIP: 36.84, PFR: 21.05, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 19)

Hero posts SB 0.5 BB, BB posts BB 1 BB

Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has A♠ J♣ A♥ J♦

UTG raises to 2 BB, MP raises to 7.5 BB, CO calls 7.5 BB, BTN raises to 33.5 BB, Hero raises to 118.5 BB, fold, fold, MP calls 96.5 BB and is all-in, fold, BTN calls 67.5 BB and is all-in

Flop: (319.5 BB, 3 players) 5♣ Q♥ 4♥

Turn: (319.5 BB, 3 players) 4♠

River: (319.5 BB, 3 players) 5♥
Players agreed to run it twice.

Flop #2: (319.5 BB, 3 players) 2♦ T♠ 7♠

Turn #2: (319.5 BB, 3 players) 9♥

River #2: (319.5 BB, 3 players) Q♠

Hero shows A♠ J♣ A♥ J♦ (Two Pair, Aces and Fives)

Board #1 Main Pot [313.5 BB]: (Pre 51%, Flop 29%, Turn 53%)
Board #1 Side Pot#1 [6 BB]: (Pre 61%, Flop 33%, Turn 58%)
Board #1 Main Pot [313.5 BB]: (Pre 51%, Flop 29%, Turn 53%) (One Pair, Aces)

Board #2 Main Pot [313.5 BB]: (Pre 52%, Flop 39%, Turn 0%)
Board #1 Side Pot [6 BB]: (Pre 61%, Flop 33%, Turn 58%) (One Pair, Aces)

Board #2 Side Pot [6 BB]: (Pre 63%, Flop 45%, Turn 0%)

MP shows 6♥ 8♣ 7♥ 9♠ (Flush, Queen High)

Board #1 Main Pot [313.5 BB]: (Pre 28%, Flop 33%, Turn 24%)
Board #1 Side Pot#1 [6 BB]: (Pre 39%, Flop 67%, Turn 42%)
Board #1 Main Pot [313.5 BB]: (Pre 28%, Flop 33%, Turn 24%) (Straight, Ten High)

Board #2 Main Pot [313.5 BB]: (Pre 28%, Flop 49%, Turn 92%)
Board #1 Side Pot [6 BB]: (Pre 39%, Flop 67%, Turn 42%) (Straight, Ten High)

Board #2 Side Pot [6 BB]: (Pre 37%, Flop 55%, Turn 100%)

BTN shows 7♣ K♥ K♠ 8♥ (Flush, King High)

Board #1 Main Pot [313.5 BB]: (Pre 22%, Flop 38%, Turn 24%)
Board #1 Main Pot [313.5 BB]: (Pre 22%, Flop 38%, Turn 24%) (One Pair, Kings)

Board #2 Main Pot [313.5 BB]: (Pre 21%, Flop 11%, Turn 8%)

BTN wins 151.5 BB
MP wins 3 BB
MP wins 154.5 BB

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Graf z dzisiaj i wczoraj, fajna ta Omaszka.

A tak serio to oczywiście nic mnie taki rozjazd na NL2 nie obchodzi, ale gdyby był w drugą stronę to już bym siedział na NL5 :f_drink:. Gra ktoś w Teamfights Tactics? to mod do League of Legends, wzorowany na Auto-Chess z doty2. Zakochałem się w tej gierce i napierdalam jak oszalały.

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Graf z ostatniego tygodnia albo coś w tym rodzaju, ogólnie wszystkie ręce jakie mam bo po drodze zjadło mi bazę. Gra się bardzo przyjemnie, dużo mocniejsza selekcja preflop zredukowała trudne spoty Post o jakieś 80%.

Chyba jedyny ciekawszy spot, 3bet myślę że oczywisty, gracz zdecydowanie z serii tych słabszych. Na flopie chyba robię bet/fold TPTK i dwa backdoor flush drawy ale jeśli on zrobi raise to pewnie będę w kiepskiej sytuacji. Z drugiej strony często mam tu AA w range więc koleś jeśli raisuje 2 parki to na mój JAM jest w totalnej dupie. Turn może mogłem wybrać inny sizing albo check back, ale dalej myślę że jestem tu do przodu na range fisha no i top pair, oesd i inside straigh + flush draw i tak nie mogę zrzucić. Akurat miał chyba najgorszą możliwą rękę dla mnie

Hero (BTN): 102 BB

Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has K♥ A♦ J♦ Q♥

fold, fold, CO raises to 3 BB, Hero raises to 10.5 BB, fold, fold, CO calls 7.5 BB

Flop: (22.5 BB, 2 players) 8♥ 7♦ A♠
CO checks, Hero bets 15 BB, CO calls 15 BB

Turn: (52.5 BB, 2 players) T♥
CO checks, Hero bets 51 BB, CO raises to 178 BB, Hero calls 25.5 BB and is all-in

River: (205.5 BB, 2 players) J♣

CO shows 6♠ A♥ 9♥ 8♣ (Straight, Jack High)
(Pre 37%, Flop 63%, Turn 73%)
Hero shows K♥ A♦ J♦ Q♥ (Straight, Ace High)
(Pre 63%, Flop 37%, Turn 28%)
Hero wins 198.5 BB

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Que pasa? Mały update od ostatniego wpisu :

Co do gry, fajnie mi się pyka w tą omaszkę, dużo ciekawiej niż w holdema. Zjazd z non showdown od 2500 do 3200 rozdania to typowy tilt/ C game, w przyszłości jeśli będę chciał się wspiąć wyżej na pewno czeka mnie dużo pracy nad mindsetem. O ile na NL2 nawet grając słabo jestem na + albo 0 to wyżej na pewno tak kolorowo nie będzie. Rollo na cienkim wynosi teraz 75$, pierwszy szot na NL5 pewnie przy 80-90, taki tam za dwa buy-iny. Skończył mi się trial na PT4, na szczęście holdem manager 3 beta obsługuje też omahę bo co byście poczeli bez moich tygodniowych grafów z nl2?

Jeszcze nie opanowałem jak się wrzuca rozdania w HM3 także napisze tylko że dzisiaj poznałem na własnej skórze bezsensowność 4-betowania rainbow asów( bodajże AA82, or "zasadę kanapki" o której mówił Jnandez. 4bet pre, snap fold flopa

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Dołączyłem do bankroll challange, oczywiście zjechałem -5bi w jeden dzień jak tylko to zrobiłem xD (ev -1bi) W 10.000 rąk w tym miesiącu jestem 25 bi pod EV, nieźle jak na nl2 :p. Wg ev winrate to 20bb/100 także muszę dalej robić swoje i być cierpliwy

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 1141
Typ gier: cash
Zysk/strata: -10.62$
Aktualny bankroll: 61.17$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Są cztery pewne rzeczy w życiu. Śmierć, Podatki, to że Arjen Robben zejdzie do lewej oraz to że nigdy nie wyjdę z tego NL2 jeśli p* nie przełączy doomswitcha.

Dzisiaj się udało 3 godzinki pograć, ze dwa stacki oddane na błędach niestety, w tym pierwsza ręka jaką zagrałem xD

A tu całość : 28.5 buy ina pod ev w 10k rąk

Powtórzyłem sobie filmik o rękach startowych bo vpip/prf zaczęło podjeżdżać do góry. W sierpniu fajnie by było rozegrać 100 godzin przynajmniej oraz znaleźć pracę :P humor w sprawach pokerowych dopisuje, pozdro :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 3145
Zysk/strata: +5.46$
Aktualny bankroll: 67.97$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 2

A tu grafik z tego tygodnia.

Z dobrych rzeczy: jest na plus, ev winrate nadal powyżej 20bb/100 i czerwona chyba zareagowała na zacieśnienie pre. I to by było na tyle dobrego. Złe
- Widoczny zjazd o 3.5 BI to znowu sesja na zmęczeniu i granie padaki, wiedziałem od początku że nie powinienem grać bo nie chciało mi się strasznie i zero koncentracji, dobrze chociaż że stop loss zadziałał.
-Przejrzałem sobie największe przegrane poty i tak z 5BI luzem można było zaoszczędzić, jak o tym pomyślę to niesamowite jaki winrate można kręcić w omaszkę.
-Volume, jakieś 9 godzin to żenada
Ale też nie bądźmy dla siebie zbyt surowi :P :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Witam w cotygodniowym updacie z linii frontu. Początek tygodnia wszystko pięknie, krokodyl w końcu zaczął zamykać paszczę + solidna gra :

Wszystko pięknie, i chciałbym tu skończyć ale niestety ku***m no nie bardzo, shot na NL5:

Oczywiście nie jest to wina wyższego poziomu graczy, odjebałem okrutne dwie tilt sesje i w niecały tysiąc rozdań przegrałem 10 stacków. Przykra sprawa ale nie ma się co spuszczać nad tym, trzeba się uczyć na błędach. Niby stop loss działa bo zjechałem do poziomu jaki zaplanowałem na powrót na NL2. Aczkolwiek bez sensu jest budować rolla przez 2-3 tygodnie żeby w jeden dzień wszystko przetorbić i schodzić niżej, dlatego zmieniam trochę strategie i następny szot będzie przy 70$ z dwu-buinowym stoop loss

Przykro mi, chciałem napisać pod koniec tygodnia że roll prawie podwojony, niestety moja psycha to mój największy przeciwnik. Poziom na tym NL5 jest taki że pewnie 20bb/100 spokojnie do utrzymania, ale nic nie ugram jak nie przestanę odwalać takich tilt sesji. Mam ochotę sam sobie bułę zajebać xD

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 5315
Zysk/strata: -20.36$
Aktualny bankroll: 50.97$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 3

Odpowiedz
Cytat
allinntopsad
PokerStrategist

jak tam sobie chcesz ale shotowanie z 14 buy-inami przy stop loss 2 bi jest trochę bez sensu ,z każdą stratą bedziesz sie tylko wqurwiau już lepiej jakbyś wszedł na jakieś stoliki deep nl2 po 150 bb z ante 2 STOŁY W SKUPIENIU (zawsze to 20 bi ), tam jest sporo słabych graczy głodnych wrażeń . zooma unikaj jak ognia z takim rollem bo tam "słingi" straszne :fouet:

Odpowiedz
Cytat
grzel
Legacy Member
Spoiler

Napisane przez JuelzWicco
Graf z ostatniego tygodnia albo coś w tym rodzaju, ogólnie wszystkie ręce jakie mam bo po drodze zjadło mi bazę. Gra się bardzo przyjemnie, dużo mocniejsza selekcja preflop zredukowała trudne spoty Post o jakieś 80%.

Chyba jedyny ciekawszy spot, 3bet myślę że oczywisty, gracz zdecydowanie z serii tych słabszych. Na flopie chyba robię bet/fold TPTK i dwa backdoor flush drawy ale jeśli on zrobi raise to pewnie będę w kiepskiej sytuacji. Z drugiej strony często mam tu AA w range więc koleś jeśli raisuje 2 parki to na mój JAM jest w totalnej dupie. Turn może mogłem wybrać inny sizing albo check back, ale dalej myślę że jestem tu do przodu na range fisha no i top pair, oesd i inside straigh + flush draw i tak nie mogę zrzucić. Akurat miał chyba najgorszą możliwą rękę dla mnie

Hero (BTN): 102 BB

Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has K♥ A♦ J♦ Q♥

fold, fold, CO raises to 3 BB, Hero raises to 10.5 BB, fold, fold, CO calls 7.5 BB

Flop: (22.5 BB, 2 players) 8♥ 7♦ A♠
CO checks, Hero bets 15 BB, CO calls 15 BB

Turn: (52.5 BB, 2 players) T♥
CO checks, Hero bets 51 BB, CO raises to 178 BB, Hero calls 25.5 BB and is all-in

River: (205.5 BB, 2 players) J♣

CO shows 6♠ A♥ 9♥ 8♣ (Straight, Jack High)
(Pre 37%, Flop 63%, Turn 73%)
Hero shows K♥ A♦ J♦ Q♥ (Straight, Ace High)
(Pre 63%, Flop 37%, Turn 28%)
Hero wins 198.5 BB

A89 bord AKQJ 2Suit z 2 bd Flash +bd Stret mozesz tu fajnie grac przez check flop.
-wzmacniasz check reange
-wiele turnow na ktorych masz easy cal vs stab jak nawet np ta wcale nie dobra dla twojego rengu T
-kolejnym powodem jest ze wcale nie jestes happy dostajac reis ana flopie nie wiadomo co wtedy robic zwykle reange rywala to 2p+ lub wrap+pair (najczesciej jednak sety na a high bordzie)

Co do bet turnu jest on dosc ciekawy z 2 powodow.
-karta jedna z najgorszych dla ciebie rywal ma tu mase stretow (nie reisuje wiekszosci wrapow na a high bordzie z obawy przed twoim setem)
- wywierasz maksymalna presje na rece typu AX-2 PAIRS lub 8T na strety masz easy cal stack off.
-zły sizing potujac tego turna repujesz striikte strity wole tu uzyc 2/3 i poprawiac rivera (na blankach jak lapie 2 pairs cheeck lub tenn value) przy pocie na turnie redukujesz sobie maksymalnie f.eq na riverze.

to taka krotka analiza gowno rega. Pozdro

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Grzel dzięki za analizę. Ciężko mi się gra to NL2 pod względem analizowania i myślenia o range, ludzie potrafią tu pokazać absolutnie wszystko( co bardzo mnie cieszy oczywiście)

allinntopsad: Dzięki ale dla mnie trochę bez sensu, te stoliki często chodzą jeden, albo dwa po 4 graczy. Poza tym gra na deepach z ante zupełnie się różni od zwykłego pot limit a wole się uczyć tego co później będę grał (hopefully)

A co do gry to w dwa dni jakieś 7 godzin pograne więc fajnie, zwiększam volume i najważniejsze że sprawia mi to frajdę, a to że rzygło też nie zaszkodziło ;>

Trochę ponad miesiąc NL2: jak widać potwór prawie zamknął paszczę

Obejrzałem dwa filmiki Nandeza na temat c-betowania co jeszcze bardziej uspokoiło czerwoną, zwracam większą uwagę na blokery, backdoory itp.

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 7078
Zysk/strata: +40.97$
Aktualny bankroll: 91.81$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 4

No i fajno roll prawie zdublowany w tydzień :P. Na plus w tym tygodniu volume, około 18 godzin to już całkiem całkiem. Co do reszty standardowo, po poprzednim słabym tygodniu teraz była koncentracja i mocna praca, im lepiej szło tym koncentracja mniejsza i koniec tygodnia to już wesołe klikanie więc wynik mógł być jeszcze lepszy. Notka dla siebie co powinienem w przyszłym tygodniu poprawić:

-Na pewno coś o mindsecie, jak osiągać A game i zachować koncentrację
-Krótsze sesje, taka dwugodzinna sesja nigdy mi nie wychodzi na zdrowie, godzina i przerwa
-Pobawić się w solverze jakimś, często się przyłapuje że wrzucam stacka i myślę sobie dobra nawet jeśli ma seta to z tym co mam powinienem mieć ~40-45% a okazuje się że np. mam 30-35%
-Kolejna powtórka z preflop range, vpip mi dochodzi do 37 czasami i później się dziwie że nie trafiam flopów
20 godzin volume byłoby fajnie.

Odpowiedz
Cytat
grzel
Legacy Member

37% vpip to na lov stejkach zdecydowanie za duzo.
Znaczy to tylko tyle ze robiąc ok wyniki tak szerokim reangem masz jakis potencjał.
natomiast granie 30% vpip to moze byc profitowe dopiero od plo500 a i tam slyszalem ze polska czolowka gra cos w s tylu 26-18 a nawet i ciasniej.

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco Autor wątku
JuelzWicco
PokerStrategist

Jak zawsze dzięki za uwagę Grzel, zgadzam się w 100%. Czasami widuje ludzi 10/5 którzy grają tylko nutsy a siedzą na np. 1500 big blindów. Początek tygodnia bardzo słabo, jak zawsze w 90% to moja wina ale było też kilka typowych coolerów. Trochę mnie już frustrowało to że nie mam się do końca skąd uczyć i stoje w miejscu bo od brązu było tylko kilka filmików z akademii, ale wylosowali mi w bankroll challange srebrny status :f_drink: :f_drink:. Dwa filmiki już wciągnięte, różnica od razu odczuwalna a jeszcze z 8 filmów do obejrzenia. Dołek też już wyciągnięty także tydzień na 0 póki co.

Z rzeczy poza pokerowych, znalazłem sobie pracę :P Po ostatniej byłem mocno wypruty także zrobiłem miesiąc urlopu. Pracuje jako kucharz więc problemu ze znalezniem pracy nigdy nie mam, gastro w dużym mieście zajmuje to kilka godzin, dosłownie. Wysłałem jakieś 6 cv a na drugi dzień dostałem 5 telefonów. Atmosfera w nowym miejscu fajna, i nie ma zmian po 14 godzin do których jestem przyzwyczajony więc ędzie czas na pokerka i treningi. Z fartem

Odpowiedz
Cytat