Swojego czasu (było to dość dawno temu) prowadziłem już tutaj bloga, ale wtedy zasadniczo byłem dość dużą fishką, więc blog nie był specjalnie ciekawy jeżeli chodzi o walory czysto pokerowe. Na ponowne założenie bloga zdecydowałem się ze względu na to, że wyrobiłem Diament. Chciałbym tutaj (poczynając od 1 Stycznia 2011) pisać trochę o swojej grze, , trochę o życiu. Jednak najważniejszym dla mnie elementem tego bloga będą cele na rok 2011, które zamierzam osiągnąć. Nie chcę się tutaj za bardzo rozpisywać, bo wiem, że ludziom i tak najczęściej nie chce się tego czytać, więc najzwyczajniej w świecie napiszę co chciałbym osiągnąć w punktach:
Rozegrać 500k rąk cash game SH
Zagrać w jakimś większym turnieju Live
Doskonalić grę na SH
Napisać pracę magisterską i skończyć w końcu studia
Pisać regularnie bloga
Swoją drogą mam nadzieję, że komuś będzie chciało się czytać tego bloga. Liczę na jakiś feedback. Jeżeli chodzi o jakieś Graphy i inne statystyki tego typu to spodziewałbym się ich dopiero w Styczniu, bo tak jak już wyżej wspomniałem wziąć się za wszystko opisane powyżej zamierzam wraz z rozpoczęciem nowego roku. Wtedy też założę nową bazę danych. Pozdro