Simanko Ziutas z tej strony.
Postanowilem zaczac pisac bloga, gdyz uznalem ze jest to najlepsza forma samodyscypliny z ktora chyba mam problem. Do tej pory gralem tylko i wylacznie MTT ale nigdy jakos specjalnie nie przywiazywalem roli do BRM. przez ostatnie 2 lata gralem rozne turki praktycznie nigdy takie na ktore mnie stac
jak tylko przegrywalem robilem wplate jak tylko wygrywalem robilem wyplate mimo to udalo mi sie wyjsc mimo wszystko na plus.
OPR na starsach
Prizes: 4,231 $ Profit: 1,476$ Roi: 54% ABI: 2.05$ AFS: 2106 R/A: 4% ITM: 176/1341 13 %
OPR na party:
Prizes: 1,316 $ Profit: 745$ Roi: 130% ABI: 11$ AFS: 446 R/A: 14% ITM: 4/50 8 %
dlaczego w takim razie ten blog jest tutaj i skad pomysl na nazwe? odpowiedz jest bardzo prosta. moj bankroll wynosi 0.02$ co raczej nie napawa optymizmem. uznalem ze skoro wszyscy tak powtarzaja ze BRM to podstawa, to cos w tym musi byc, dlatego z dniem dzisiejszym wprowadzam na siebie ŻELAZNĄ dyscypline i zamierzam zbudowac bankroll niezbedny mi do grania MTT. Moj cel: jak najszybciej przeniesc ten blog do MTT czyli zdobyc 1000 $ na cashowkach zaczynajac od nl2. Po 2-och latach gry bez wiekszego ładu i składu wprowadzam nowa jakosc do mojej gry.
wieczorem zapewne zrobie wplate ok 20$ mam nadzieje ze to bedzie moja ostatnia wplata jaka zrobie na pokera
jedyne turnieje jakie zamierzam jeszcze grac beda to satelitki do PCA za 10 centow, poziom jest mega niski bardzo duzo BI za kazde platne miejsce a w dodatku w finale tygodnia tez jest duzo miejsc platnych i przy moim bankrollu calkiem niezle platnych.
i tak na koniec moja druga pasja
pozdro