.
Podoba mi się koncepcja grania bez HUDa, ale jeszcze bardziej podoba mi się koncepcja spotkania tej miłej koleżanki, której foty wkleiłeś
zarzuć chociaż SideKicka żadne staty nie będą Ci przeszkadzać podczas gry, ale łapki będą się zapisywały więc później możesz wrzucić jakąś do dyskusji
Dłuuuugo grałem bez trackera i owszem da się, ale po prostu gubi się trochę spotów. Nawet jeśli ogarniasz osoby z bieżącej sesji, to zawsze są informacje z poprzednich które mogą umknąć. Jeśli nie chcesz płacić za trackera to polecam promocje wyrabiania go za darmo, zajmie Ci to mało czasu, a i pogranie na innym roomie na reaload bonusie nie będzie złe.
Napisane przez RuudBoy
Napisane przez Michail00
Napisane przez RuudBoy
Możesz powiedzieć coś więcej? Jaka promocja wyrabiania?![]()
Jeśli pozwolisz to ja Ci odpowie m na to pytanie
![]()
Pewnie koledze chodziło o promocje HM2 i PT4 gdzie wyrabiasz sobie program za ugrany rake. Tutaj masz linki:Dzięki za odpowiedź, z tego co widze tylko na 888 bym mógł założyć konto. Dużo trzeba żeby uzyskać 75 status points? Może wiesz coś również o poziomie i ilosci graczy?
Zaglądnij na forum poświęconemu 888, może znajdziesz jakiś temat odnośnie poziomu. Z tego co wiem poziom nie powala.
Powiedz jakie stawki Cię interesują to zrobię Ci screenshot'a, z tego co widzę nl 10 i sh?
Znalazłem że "For every $1 you rake (in cash or tourney fees) you get 2 Status Points" czyli musiałbyś wyrobić 38$ rake.