Cześć , jestem Bartek bloga pisze w celach edukacyjnych i motywacyjnych w tym roku nauczyłem sie wiele szkoda tylko że w 5odmianach po trochu grałem sh,hu,zoom,fr caly czas itak wracam do zooma najbardziej dynamika gry mi tam odpowiada wole kraść BB niż walczyć o nie co chwile .
mam nadzieje że ktoś będzie od czasu do czasu zaglądał pozdro dla szlachty !
Dzisiaj sesja nawet nawet sie zakonczyla choc bardzo duzo bylo niepotrzebnych spazzow ;/ powoli ucze sie pasować na przebicia przeciwnikow i magiczne rivery ;/
jak ktoś chciałby cos poanalizować z SH ZOOM nl5 zapraszam na skype
Cześć , zadomowiłem sie juz chyba na dosyć na nl10 przyzwyczailem się do blindow wiec dzisiaj pierwsza dłuższa sesja w tym tygodniu , najwiekszy suckout przeciwnika w tym miesiacu : d
nl10 dało mi ostatniomocno w kość -10bi z czego 60% moje złe decyzje pod lekkim tilcie i zadużym volume , aktualnie rozgrywam 500rąk na 2 stołach w pełni skupiony i robie dłuższą przerwe dzieki temu moge dłużej pracować na wyższych obrotach . dzisiejszy dzien wkoncu pierwsza sesja od dawna na + a-game w long runie jest wazniejsze niz wszystko!
Cześc rogallo , ostatnio życie mi sie sprzeprzyło praca,dziewczyna ,pieniadze wiec troche mniej grinduje ale bardziej szanuje Bi jezeli chodzi o gre gram nl5 zooma od poczatku nie gralem solid game wiec mnie skarało gram jedynie 2k rak dziennie max musze sie ogarnąć i wleciec w jakieś lepsze samopoczucie bo jest masakraaaa . dobry music !
Siema ! 4miesiące nie pisałem mam nadzieje nadrobie ten czas nl10 mnie zniszczyło i poraz setny schodze na nl5
Wynik na nl5 zoom mam zadowalający wliczając rake
Mały filmik Motywacyjny Kolejny !