Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

TomaS Zoom SH NL5 -> NL100

89 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
1,782 Wyświetlenia
tomaso1983 Autor wątku
tomaso1983
Poker Player

Ostatnie sesje na NL5 całkiem całkiem :D
Bankroll : 488$ +36$

Masz racje mariweso przejdę na NL 10 jak będe miał minimum 100$ realnego zysku z gry na NL5 :evil:. Po ostatnich dobrych sesjach jestem ogólnie 40$ do przodu na NL5 (zoom + stoliki ) po 100k rąk . Co śmieszne licząc samego zooma NL5 + rakeback i bonusy mam 160$ do przodu :f_biggrin: po 88k rąk (przegrałem sporo $ na stolikach ).Tak więc volume + dobre wykorzystanie punktów FPP jest super dochodowe .W tym roku dopiero pierwszy raz zdobędę stellara za 50$ czyli przekroczę 5000 FPP w roku :sdrink. Myślę jednak że muszę skupić się na dokładniejszym ułożeniu swojej gry co pozwoliło by mi na spokojne pokonanie NL5 .

Plan na przyszły tydzień :
Zwiększyć volume nauki kosztem gry.

Pisałem kiedyś o dbaniu o formę i chciałem podsumować moje ostatnie 2 miesiące :]
Prawie codziennie robię pompki , brzuszki i przysiady , czasami biegam . I są efekty schudłem 4 kg (staram się też mniej jeść i bardziej zdrowo oczywiście ) . Jestem z tego naprawdę zadowolony i wiem że warto !!!

Odpowiedz
Cytat

Nie było mnie tu jakiś czas i chciałem sobie popatrzeć na wykresy, ale niektóre już wcięło :(

A jak shotujesz nl10, to od razu grasz tylko na nl10, czy zostawiasz jakieś stoły z nl5? Może próbuj mieszać stoły w fazie przejścia na wyższy limit.

Odpowiedz
Cytat
tomaso1983 Autor wątku
tomaso1983
Poker Player

Od razu shotowałem 2 stoły NL10 z fatalnym skutkiem . Jaki wykres chcesz zobaczyć ?? wyświetlę Ci każdy jaki chcesz żadnych nie usuwałem.

Odpowiedz
Cytat
tomaso1983 Autor wątku
tomaso1983
Poker Player

Ostatnio gram regularnie i na cash games mam wielki downswing na szczęście
udało się trochę przy kasować w turnieju i jest ok :D

Bankroll : 484$ -4$

Cały czas ostatnio jestem w dobrym spocie ale go przegrywam np. mam seta Króli i ktoś trafia kolor albo strita :facepalm: :facepalm: :facepalm: no cóż taki to już jest poker .Bankroll jakoś ciągle się trzyma więc nie mam jakiegoś doła czy coś mimo że wykres pokazuje mega spadek.

Odpowiedz
Cytat
tomaso1983 Autor wątku
tomaso1983
Poker Player

We wrześniu 2013r wypłaciłem prawie 500$ i postanowiłem przestać grać . Powody:
-wielki downswing
-zmęczenie graniem
-zbliżający się ślub / wesele
Hajsik dołożyłem sobie do auta :D :f_cool: więc jestem usatysfakcjonowany moją poprzednią przygodą z NL SH ZooM . Przez ten rok cały czas grałem z ziomkami live i szło mi coraz gorzej :( . Ponieważ stęskniłem się za pokerem i chcę być jeszcze lepszy . WRACAM !!!
Wpłaciłem 20$ na Poker Stars i dostałem free 20$ po czym dość szybko dobiłem do 50$ grając ZooM SH 2 także fajny początek

Odpowiedz
Cytat
NoviRM
Poker Player

Good luck!

Odpowiedz
Cytat
tomaso1983 Autor wątku
tomaso1983
Poker Player

Witam po długiej przerwie będę próbował grać znowu :D

Odpowiedz
Cytat
arkhos
Oldschool Grinder

Ta przerwa się zaczęła, jak mnie jeszcze na forum nie było. Łolaboga :f_biggrin:

GL :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
xkwlx
PokerStrategist

Powodzenia!
Dalej grasz zoom?

Odpowiedz
Cytat