SIEMA
Na imię mam Dominik mam 22lata pochodzę z okolic Rzeszowa.
Moja przygodę z pokerem zacząłem w 2010r.
Gdzieś po obiło mi się o uszy ze można dostać darmowy kapitał z PS i tak właśnie poznałem tą stronę. Moja kariera nie potrwała zbyt długo przeczytałem artykuły i próbowałem grać abc pokera mimo wszystko kapitał startowy przegrałem;p
Wtedy uznałem, że poker jednak nie jest dla mnie i przestałem grac.
Rok 2011(Inspiracja)
Wszedłem na PS i zobaczyłem jakiś artykuł na temat freeroli co mnie zainspirowało zacząłem zakładać konta na różnych poker roomach i grac freerole co owocowało niewielkimi wygranymi które starałem się wypłacać jak tylko była taka opcja. Po pewnym czasie na moim koncie znalazło się 100$ wtedy okazało się, że jeden z moich znajomych gra w pokera on line i całkiem dobrze na tym zarabia(obecnie gra nl400). Zapytałem go jak to robi a on poświęcił mi chwile czasu i wyjaśnił jak działa HM i jaką daje przewagę.
To był przełomowy moment uznałem, że skoro on może grać i zarabiać to ja również!
Wpłaciłem 20$ i zdobyłem HM1 zacząłem się intensywnie uczyć pomnożyłem to do 60$ w kilka dni grając nl4 uznałem, że skoro to takie łatwe spróbuje zagrać nl10 wtedy pierwszy raz spotkałem regularnego gracza, któremu oddałem 4bi w jednej sesji. Nie mogłem się pozbierać więc kolejny raz uznałem, że to nie dla mnie kończyłem wtedy technikum wiec czas poświęciłem na przygotowanie do matur i egzaminu znów poker poszedł na dalszy plan.
Rok 2012 (Nadzieja)
Grałem turnieje i casch ale bez większych efektów i zaangażowania, aż do momentu kiedy, zobaczyłem na PS ogłoszenie o 10k freerol postanowiłem wpłacić 10$ i znalazłem się na final table gdzie zgarnąłem 120$ może to nie wiele ale dla moja radość była nie do opisania :D. Ta wygrana znów pozwoliła mi się podbudować psychicznie i spróbować kolejny raz zostać wygrywającym graczem.Moje postanowienie od nowego roku uczyć się i grać i znów się uczyć!
Rok 2013 (Wielki postęp i wielki tilt)
Wszystko szło świetnie ze 120$ zrobiłem około 200 dodatkowo udało mi się shipnac freerola o 1k i zgarnąłem 220$!:) Kasę zainwestowałem w PT4 z czego jestem bardzo zadowolony. Szło mi trochę lepiej trochę gorzej zrobiłem cash out bo potrzebowałem kasy w rollu zostawiłem 20$ i postanowiłem grać nl10 wczoraj miałem 70$ i po 3 straconych buy inach stiltowałem i straciłem resztę rola co zmotywowało mnie do pracy nad sobą i nad swoją grą, oraz to stworzenia tego właśnie bloga, który mam nadzieje pomoże mi w byciu systematycznym oraz umożliwi wam ocenę mojej gry i mam nadzieję ze was nie zanudze:)
Dziś postanawiam wpłacić 20$ i grać nl5 SH speed poker moje cele są jasne:
Dojść do nl200
:club:Uczyć , Uczyć i jeszcze raz uczyć!
:club:Grać systematycznie i prowadzić bloga na którym będę zamieszczał ręce oraz wykresy z mojej gry
Pierwszą sesje zagram jutro wykresy wrzucę po 10k rąk.
Liczę na wasze wsparcie i na szczerą krytykę w chwilach w których będzie uzasadniona:) Pozdrawiam wszystkich i życzę pokerowych sukcesów!!