Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Suseel next gambler / back the game

79 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
2,576 Wyświetlenia
Suseel Autor wątku
Suseel
Oldschool Grinder

Damian ale rozumie ze masz wersje po polsku ?:D jak tak to bym sie pokusil..:)

SamRadziwill
Elite Grinder

A mnie ciekawi, jak wyglądał Twój tilt? Wejście na wyższe stawki?

Nie poddawaj się i GL! :)

Suseel Autor wątku
Suseel
Oldschool Grinder

NIe takich rzeczy nie robie, na tyle jeszcze sie ogarniam, poprostu po kilu przgranych , niektorych z mojej winy niektorych wynikajacych poprostu z losowosci tej gry zaczalem wbijac w rozdania z kartami do tego nie przeznaczonymi....

Olorion
BlackMember

damian handluje artami? :P

Suseel Autor wątku
Suseel
Oldschool Grinder

tralala a Suseel nadal gra.. :D

Jutro maly/wielki update blogu :D
Nadal sie nad tym zastanawiam bo jak wracalem do bloga zeby sie pochwalic to za dwa dni bylem juz bankrutem :P wiec musze to przemyslec jeszcze ;)

kaczuba
Oldschool Grinder

Jak już zrobisz ten update, to napisz gdzie i kiedy będziesz grał najbliższe sesje to wpadnę przytulić troszkę $$$ od Ciebie. :D

Suseel Autor wątku
Suseel
Oldschool Grinder

Mozesz mnie spotkac codziennie na Betfair na Nl20 Sh wiec zapraszam :D
Przyda mi sie troche kasy jeszcze :P

Suseel Autor wątku
Suseel
Oldschool Grinder

Wiec jak i kazdy zrobie sobie podsumowanie miesiaca kwietnia.
Jestem na PS od ponad roku i byl to przelomowy moment mojej pokerowej "kariery" ;)

Przebilem sie wkoncu przez mikrolimity i zaczalem grac w pokera :D
ok 60 dni temu dalem sobie ostatnia szanse i przelalem moje ostatnie 100$ :D na Betfair.

Aktualnie gram nl50 i robie shoty na nl100, juz raz zaatakowalem ten limit ale przez mase suck outow ;) bylem zmuszony zejsc nizej chodz niedlugo zapewne zadomowie sie tam na stale.

Przedstawiam wykres z ostatnich 2 tyg.

gram cos na styl 21/13 Af ok 3 ale nad tym pracuje dosc mocno i w ostanich sesjach wynosi on juz ponad 3.5 czyli w miare przyzwoicie, chodz sama gra pozostawia jeszcze do zyczenia sporo :D

mase tez gadam z niejakim Olkiem Bolkiem aka Olorionem co na pewno pozytywnie wplywa na moja gre chodz to :f_rolleyes: ;) :D

no i ten wykres jakiis dziwny czemu to czerwone jest tak na - ? :D

MoroP
Oldschool Grinder

Czerowny gracze TAG zawsze bedą mieli na minus. U Ciebie i tak dosyć ciekawie wyglaa bo nie ma takiego spadku duzego i masz czasami linię prostą. Jedna rada, mniej calluj bo za dużą masz lukę miedzy VPIP a PFR

Suseel Autor wątku
Suseel
Oldschool Grinder

Caly czas nad tym pracuje oraz nad agresja , znacznie czesciej staram sie raisowac nic callowac z dzisiajszej sesji staty mialem

19/14 Af 3.2 wiec chyba ide w dobrym kierunku znacznie poprawilem agresje ktora srednio wynosila u mnei tylko 2.2 i bylem latwym lupem dla wielu loose graczy.

dzisiejsza sesja zakonczona wynikiem +280 $ co po 2 dniach sesji na 0 praktycznie znacznie poprawilo mi humor. Mysle juz nad calkowitym przejsciem na nl100 ale chyba jeszcze ciut za mocno serduszko mi bije gdy mam puschnac za "tyle" siana :D

A oto moja dzisiejsza perelka ;)

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

$0.5/$1 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]MP3(Hero)$118.97:///////;CO$109.80:///////;BU$100.00:///////;SB$102.80:///////;BB$174.60:///////;MP2$127.35:///////;[/tg]
Preflop: Hero is MP3 with K:h, T:h.
MP2 folds, Hero raises to $3.5, 3 folds, BB calls $2.50.

Flop: ($7.50) 3:s, 5:h, A:h (2 players)
BB checks, Hero bets $6.40, BB calls $6.40.

Turn: ($20.30) 4:h (2 players)
BB checks, Hero bets $14.00, BB raises to $35, Hero raises to $63, BB raises to $164.7(All-In), Hero calls $46.07.

River: ($294.07) 2:c (2 players)

Final Pot: $294.07.

Results follow:

Hero shows a flush, ace high (K:h T:h)
BB shows a straight, five high (5:d 4:d)
Hero wins with a flush, ace high (K:h T:h).

I zaczynam sie zastanawiac nad walka o Diamencik w tym miesiacu :D

no i edit. Kto do cholery wie jak na tym gownianym Betfairze odpalic HUDa HM ???????????? probowalem wszystkiego i HUD mi nie dziala :/

Olorion
BlackMember

Suseel napisał
mase tez gadam z niejakim Olkiem Bolkiem aka Olorionem co na pewno pozytywnie wplywa na moja gre chodz to :f_rolleyes: ;) :D

koles jest podobno megakozakiem

damianpat
BlackMember

Fajny blog ;)!!!
trzymam kciuki za Ciebie ;)

artami niestety już nie handluję :(
Simoo mnie wygryzł z interesu, bierze mniejszą prowizję ;)

Pozdrawiam

Suseel Autor wątku
Suseel
Oldschool Grinder

Zawsze tu pisalem jak bylo dobrze, wkoncu mozna bylo sie czyms pochwalic, a teraz pisze z nadzieja ze ktos mi ja wroci ..

Przegralem prawie wszystko :) To miala byc moja ostatnia szansa, gralem juz na nl100 nawet z powodzeniem, ale od ok 2 tyg, nie mailem sesji na plus, niedawno mialem sie przenosic na PH, ale nei wiem czy jest sens, nie potrafie juz grac na nl10 czy nawet nl25, za maly szacunek dla tekiego pieniadza a na nl50 juz nei mam rolla, cos nagle stanelo...i szukam natchnienia, inspiracji....jakies gole babki, milosne lisciki czy **uj wie co :P

Ide na II polowe finalu...

Marg0z
Oldschool Grinder

Poprzełączaj wszystko co się da z $$$ na bb ... ja tak właśnie kiedyś zrobiłem. Nie spogladaj na $$$ w bankrollu (jakiś tilt blocker albo inne takie :D) tylko patrz ile zarobiłeś bb i ile masz bb/100.

Nawet jak grasz dobrze to niestety taki swing jest nieunikniony zresztą co ja Ci będę bajerował ... sam grałem na NL200 i też mnie dopadło niby miałem jeszcze spokojnie bankroll na NL100 ale zacząłem odbudowywać morale na NL50... przykładałem się do gry i się starałem dalej tak samo i cieszyłem się że mam fajne bb/100 a nie smuciłem tym że zarobiłem 50$ a nie 200$ jak na NL200 :D

Poza tym po takich akcjach jak już wrócisz na dawny limit będziesz dużo bardziej doświadczony i mocniejszy bo będziesz wiedział że się da :D

pozdrawiam

MoroP
Oldschool Grinder

Mnie dwa miesiące przy próbie robienia SNE i gry na 16 stolikach dopadł lekki swing w dół i nawet ograniczenie stołów do 4-6 nie dało rady, Każde AK vs QQ i QQ vs AK musiało przegrać. W sumie prawie 20BI na NL100, zszedłem na NL50 i jakoś się odbudowałem i w sumie teraz jakoś więcej po flopie próbuje grac i wyrzucać ludzi z rozdania.

Tak więc głowa do góry, pograj trochę te NL25 możesz przy około 12-15 BI na NL50 spróbować pograć i jak masz 10 to znowu NL25

Powodzenia

Suseel Autor wątku
Suseel
Oldschool Grinder

wbilem na nl100 majac na nl50 13bb/100 po 30k handow, mysle ze dosyc mocno tam przewazalem teraz jak tam zszedlem dostaje banki az milo, nie wcodzi zaden flop zadna karta, nie wygrywa zaden uklad, nie wiem czy jest sens przenosic sie na poker heaven bo na nl25 czy nl50 ciezko bedzie wyrobic caly bonus a szkoda go marnowac, pomyslec ze dzis mialem przenosci all money wlasnie tam i sie bogacic ;) ten spot jest naprawde okrutny :D

Suseel Autor wątku
Suseel
Oldschool Grinder

Dzisiaj dostalem RB nedzne 300$ i moj roll wynosi cos kolo jeszcze nedzieniejszych 1k$, zobacze moze uda sie wsio odbudowac jak nie...to sznur i do lasu :D

a tak powaznie to chcialem napiac bo mi jak i chyba wam tez nie dziala GG co mnei kurwa do szalu doprowadza :D LOL sam z siebie sie smieje ale czegos m brakuje ;)

jakas obsesja ..tez tak macie ?:D

Tak, nie działa. :|

kaczuba
Oldschool Grinder

Szkoda, że nie działa bo bym Ci cisnął żeś fisz. _wink: