Napisane przez babel92
Napisane przez dybboss
dobrze gadapatrzenie w cashier/odswiezanie holdem managera to jest LEAK. Jak sie ma bezpieczny roll na dane stawki i sie grinduje to powinno sie powiedzmy raz na miesiac zajrzec i zobaczyc ile nalezy sie wyplaty
![]()
gdzie jest to napisane? znam wielu graczy, którzy patrzą w czasie sesji w kasjera a także pod koniec dnia etc, ale na nich to po prostu nie robi wrażenia. patrzą - widzą wynik i na tym się kończy, nie ma nic dalej. ja tam tak nie potrafię (jeszcze), więc też staram się po prostu nie patrzeć
![]()
bullshit, na kazdego wyniki wplywaja tak wiec jak oni patrza to albo daltego ze sa under rolled i sie sraja kazdym buyinem albo dlatego ze graja scared money albo dlatego ze sa baaardzo short term results oriented
patrzenie w cashier moim zdaniem ma takie wyniki:
-idzie zajebiscie, wygrales nawet pare flipow dzis i jestes powyzej ev.
outcome: zaczynasz myslec ze zaraz przyjdzie korekta, ze wtopisz to, zaczynasz grac bardziej scared.
-idzie beznadziejnie, przegrywasz kazdy flip, ciagle suckouty
outcome: masz bardzo slaby nastroj i czujesz sie bardzo nieszczesliwy, sam bedziesz sobie 2-3outery anty-wywolywal i przegrywasz jeszcze wiecej (brak pewnosci siebie wplywa na slaba gre)
o dziwo mysle ze jedyny w miare ok wynik otrzymujesz gdy jestes break even, ev break even, majac duzy rakeback, wtedy mysle ze nie ma bardzo negatywnego wplywu ;d
ogolnie to kazdy kto patrzy regularnie na wyniki jest short term results oriented albo under rolled, bo nie ma innego powodu zeby patrzec
ja nie jestem wyjatkiem i czesto patrze pod koniec dnia na wynik, ale to ze wzgledu na to ze mam zamiast np 500 BI, tylko 60-100 BI i mam spora presje zeby wygrac chociaz 50 bi na miesiac zeby miec za co zyc.