A więc to nie jest tylko moja przypadłość. Foldowanie takich handów;d
Pozdro
jak gra tak 44 to pewnie KJs/KQs/KTs gra tak samo wiec ja nie widze opcji foldowania.
fold/decyzja/ po serii bb , a potem uzasadnienie trochę naciagane
zdanie fiha
pozdrawiam
Call open 8% i donk 5% u rega grajacego miliard stolow - ja tu nie widze nic innego jak 44, moze jeszcze jakies K4s dorzucil na piatego?. Dla mnie moze i sick, ale dobry fold.
Watpie zeby reg tutaj sie bawil z air w 5way pocie .. A donkowanie jakichs KT/ KJ byloby bez sensu, bo od czego slabszego ma dostac 3 streety value, a po co mialby to zamieniac w bluff?
wp imo
Call open 8% i donk 5% u rega grajacego miliard stolow - ja tu nie widze nic innego jak 44, moze jeszcze jakies K4s dorzucil na piatego?. Dla mnie moze i sick, ale dobry fold. Watpie zeby reg tutaj sie bawil z air w 5way pocie .. A donkowanie jakichs KT/ KJ byloby bez sensu, bo od czego slabszego ma dostac 3 streety value, a po co mialby to zamieniac w bluff?
hm
tylko osioł sie nie cofa- brzmi jasno i logicznie, ja bym grał i pewno dlatego nadal jestem
A ja uważam, że on tam śmiało mógłby mieć coś w stylu TT
Na swojej drodze spotkałem już takich regów, co mieli donk 1/96 przypadków i w moim rozdaniu donkowali z flashdrawem.
Napisane przez smolak
A ja uważam, że on tam śmiało mógłby mieć coś w stylu TTNa swojej drodze spotkałem już takich regów, co mieli donk 1/96 przypadków i w moim rozdaniu donkowali z flashdrawem.
takie rzeczy to tylko na kochanym FTP ♠_love:
tam z QQ miałem 2x call na niektórych regularsów...
Ten gość gra w ten sposób. Mam z nim już nabudowaną historię i raz na bank bym go sprawdzał, bo on tam gra tak z każdym pocketem na tego typu sparowanym boardzie, a więc jeden call miałby u mnie na bank, na riverze raczej już by nie blefował
Druga sprawa, mam na niego już z 30k hands i ma on bardzo niski (43) W$SD
Ten gość gra w ten sposób. Mam z nim już nabudowaną historię i raz na bank bym go sprawdzał, bo on tam gra tak z każdym pocketem na tego typu sparowanym boardzie, a więc jeden call miałby u mnie na bank, na riverze raczej już by nie blefował Druga sprawa, mam na niego już z 30k hands i ma on bardzo niski (43) W$SD
call T rozumiem
Napisane przez marszp81
Ten gość gra w ten sposób. Mam z nim już nabudowaną historię i raz na bank bym go sprawdzał, bo on tam gra tak z każdym pocketem na tego typu sparowanym boardzie, a więc jeden call miałby u mnie na bank, na riverze raczej już by nie blefował Druga sprawa, mam na niego już z 30k hands i ma on bardzo niski (43) W$SD
call T rozumiem
si
dawno nie bylo pijackich wpisow wiec jest i ten
wrocilismy z hlsingiem z party podobnego do
przy niedzieli grindu mysle nie bedzie

niby dobra sesja, trzeba było uczcic
dammmm n trafianie w literki so fkn hard
Napisane przez MistyK
To juz wiem czemu mi tak slabo idzie :<
nie nie, to nie tak działa
Tobie słabo idzie i dlatego nie pijesz