na wstępie poprosze jakiegos admina o zamkniece Prosze zamknac =-)
a teraz Yello, nie bede znowu się rozpisywał, chce poprostu nabudowac rolla i być częścią spolecznosci pokerstrategy.com dlatego blog bedzie tutaj strzalem w dziesiątke ^^ to bardzo dobre miejsce do pisania o swoim zyciu, e-zyciu, zabawie, przygodach i wszystkim co mega pozytywne.. to negatywne, niech spierdala
Mam mega duza motywacja co zarabiania.. i wogole wychodzi ona sama z Siebie, nie zbieram na nic, nie chce nic Sobie kupic,pojechac.. poprostu chce zarabiac i jest to mega zajebiste. Nie jestem dobry w pokiera, nigdy nie bylem więc drogi z NL5 -> 1k w 3 miesiące raczej nie rozpierdole - zawsze jednak mozna stawac się lepszym jutro niz jestem dzisiaj, i tego będe sie trzymal
Roll na tą chwile to 32.18$ i będe gral RUSH'a na FTP SH NL5. Moglbym na starsach ale zawsze wykanczaly mnie psychicznie a pozatym na FTP nigdy nie gralem + zaczol sie RUSH WEEK więc w to glownie mierze.
Plan jest taki by uzbierac dziennie 100 FTPoints przez 4 dni = 25$ wg schematu więc calkiem ok.
Codziennie bede aktualizaowal rolla, wciąż nie umiem się uporac sie z HM'em, wogole nie importuje mi rąk z FTP i nie mam pojecia dlaczego :< Jak ktos ma jakies pro pomysly to amen ♠_love:
a teraz cos dla fanatykow League of Legends. CZYTAĆ ! Jak ktos bylby chętny przyciotowac 24/doba by zniszczyc Alex_icha i Diamondproxa to msg
Jestem wstanie grac caly miesiac i się tam dostać, tylko team znalesc i wio. Me AD Carry or feed sup?
To douslyszenia Gentlemen :challenge