Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PYSZneŻYCIE

394 Posty
94 Użytkownicy
0 Reakcje
49.8 K Wyświetlenia
Spiracle
Oldschool Grinder

widze ze pyszu ma bardzo ciekawe zycie skoro przezywa wraz z kumplami posty jakiegos tam random goscia z forum

:facepalm:

keeraam
PokerStrategist

Napisane przez gadouk

Napisane przez dooger84

Napisane przez Pyszu
"HA HA no nic. Na niego nawet czasu nie będziemy marnować. Sam widzisz, że to [Treść wyedytowana]. Z takimi nawet nie wdawaj się w polemikę, bo sprowadzą Cie do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem"

to akurat prawda

i po co prowokujesz?

chcialbym sie dowiedziec jakie konsekwencje zostaly wyciagniete przez moderatora za post dogera

ja sugeruje biczowanie:)

Napisane przez gadouk

Napisane przez dooger84

Napisane przez Pyszu
"HA HA no nic. Na niego nawet czasu nie będziemy marnować. Sam widzisz, że to [Treść wyedytowana]. Z takimi nawet nie wdawaj się w polemikę, bo sprowadzą Cie do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem"

to akurat prawda

i po co prowokujesz?

chcialbym sie dowiedziec jakie konsekwencje zostaly wyciagniete przez moderatora za post dogera

ile ty masz lat? Po Twoim stylu pisania wnioskuje ze jestes jakims zdesperowanym 14latkiem.

dlrzz
PokerStrategist

Cześć,

Chyba nie rozumiem kontekstu, ale jest to za mało do wyciągnięcia konsekwencji czy edytowania posta. Ciężko jest nam wlepiać kary "za całokształt". Jest to też spowodowane nagonką na nas za "niesłusznie" przyznane bany. Będziemy przestrzegać regulaminu, a to, jak ktoś się zachowuje, przechyla tylko szalę na jedną lub drugą stronę już przy podejmowaniu decyzji.

Do autora bloga: nie będziemy przeszukiwać każdego bloga w poszukiwaniu "hipokryzji", bo nie dalibyśmy rady odpisywać na pytania zadawane na całym forum. Po to mamy przycisk "Zgłoś". Jest to Twój blog i jeśli coś Ci się nie podoba - może zostać wykasowane, ale my nie wiemy, co akurat nie podoba Ci się, dopóki nas nie powiadomisz rzeczowo, że nie chcesz tego i tego człowieka na Twoim blogu, bo tworzy flame.

Na koniec życzę powodzenia w głosowaniu do Super Blogów.

Pozdrawiam

Cześć Pyszu :)

Najpierw chciałem Ci podziękować za polecenie Mogen David - nie jestem koneserem win, ale bardzo przypadło mi do gustu i dzięki niemu spędziłem przemiły wieczór.

Czytając całego bloga miałem kilka pomysłów na to, co Ci w tym miejscu napisać. W konsekwencji jednak powstrzymam się od jakichś wydumanych rad, bo pomimo, że kiedyś mieliśmy okazję się poznać przy okazji gry na śrubki w Poznaniu nic o Tobie nie wiem i nie do mnie należy prawienie Ci kazań. Chciałem Ci tylko napisać, że jest to jeden z niewielu blogów, które przeczytałem w całości. Z punktu widzenia potencjalnego odbiorcy Twojej twórczości, wpisy, w których opisujesz rzeczywistość czyta mi się bardzo dobrze, ale te, w których rozpływasz się nad swoją zajebistością już do tak dobrym w moim mniemaniu nie należą. Nie mniej jednak z przyjemnością za każdym razem sprawdzałem każdy nowy wpis z nadzieją, że ten będzie tym lepszym, który pozostanie w pamięci.

To na tyle, pisz bo moim zdaniem potrafisz.

Pozdrawiam.

Pyszu Autor wątku
Pyszu
Oldschool Grinder
OGIEŃ!!1!11!!

Mam 10 min do wyjazdu w trasę dlatego nie będzie nic konstruktywnego jeszcze. Na dzień dzisiejszy mam grafik zawalony po brzegi, a do wpisu 21 potrzebuję co najmniej 3h

Skończyłem przed chwilą oglądanie finału Australian Open.

Djoko zapewnił mi solidny kapitał na grindowanie.

Wszystkie kupony weszły.

Zwycięzca meczu djoko

Handicap +1,5 zwycięzca nadal

Suma setów nieparzysta.

Jak sprawdziłem stan konta na ******* miałem ochotę się położyć.

Tego Pana nie lubię.

Mimo "niewidzenia" autów przez sędziego Serb wywalczył sobie kolejny tytuł i kapitał na mój grind.

Teraz coraz bardziej jestem przekonany do powrotu na Starsy.

Szkoda, że Starsy nie pozwalają na gamestony :( Mimo wszystko będzie kolejny gajer do szafy i kilka imprez w europie. Zawsze coś.

W środę zlewam pierwszą partię 300 piw z tego roku. W środę również kończę sesje, a ostatni egzamin jest tylko formalnością.

Będzie grindowane.

Mam już pomysł na przełomową FORMĘ prowadzenia bloga. Wszystko zapostuje jak tylko dopnę na ostatni guzik.

Teraz

Pyszu Autor wątku
Pyszu
Oldschool Grinder

Szampan poszedł. Kilka piwek, nalewka winko... ogólnie teraz nie nadaje się do grindowania, ani konstruowania solidnego merytorycznego wpisu.

Cały czas jestem pod wrażeniem weekendu, którego zwieńczeniem było zwielokrotnienie mojego rolla. Dostałem od konkurencyjnej firmy, w której zostawiłem tony rake bonus 200$ do depozytu. Tylko tyle info było. Myślałem, że to jest bonus do pokera. Okazało się, że kwotę bonusową mogę wykorzystać tylko i wyłącznie na zakłady :/ :rage:

Kiedyś jak miałem 14 lat do 18go roku życia zakłady były moim głównym źródłem pieniędzy na ekstrasy dlatego specjalnie nie płakałem.

Plan był wyrobienia wymaganego bonusu obrotem i wypłata 200% wpłaty. Reszta była bonusowa i mogłem sobie pozwolić na zakłady wyższego stopnia ryzyka. Na djoku się nie zawiodłem dlatego teraz nie potrzebuję już RB do budowania rolla.

Roll jest teraz kwestia gdzie i jak będę się rozwijał.

Czytałem blog, który wyprzedził mnie w głosowaniu na superblogi. Btw dzięki wszystkim stałym czytelnikom za głosy.

Natchnęło mnie to do uderzenia na starsy i zaatakowaniu stawek 1/2 2/4

Na dzień dzisiejszy wiem, że dawno nie grałem na tych stawkach dlatego chcę powoli wdrożyć się w system. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Chciałem napisać o stosunku do pieniędzy, ale mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia dlatego zawężę opis do krótkiej konkluzji. Nie lubię tak, ale puenta może wyjdzie.

Padre zrobił bibę weekendową i zaprosił swoich znajomych. Umiejętnie dobiera ludzi, z którymi spędza swój wolny czas.

W ten weekend odwiedziło nas dwóch dobrych kumpli padrego.

Deweloper oraz kierownik hurtowni.

Przy dobrej łyszce wywiązał się cała masa ciekawych tematów do dyskusji do tego po większej ilości alko zeszło na tematy filozoficzne :f_love:

Kierownik pracuje dla firmy, której właściciel jak jego córka chciała grać w tenisa postawił jej na osiemnastkę najlepsze korty prywatne w Polsce i zorganizował turniej z taką pulą, która przyciągnęła czołówkę rankingu WTA. Fajny prezent.

Deweloper stawia osiedla domków do tego jest współwłaścicielem pensjonatu w górach. Ogólna konkluzja:

Gdyby chciał mógłby jeździć najlepszą furą świata, pić najdroższe trunki świata chodzić w najlepszych ciuchach świata...

Dobra meritum. Jeździ NORMALNYM samochodem NORMALNIE sie ubiera i NORMALNIE korzysta z życia. Wyróżnia go to, że nie musiał już dawno pracować. NIC do końca życia nie robiąc i żyć na najwyższym standardzie. Dlaczego tego nie zrobił? Powiedział mi fajną "prawdę życiową"

Biznesy się robi dla przyjemności, a inwestycje dla pieniędzy. Inwestuje zarobione pieniądze i prowadzi biznesy jednocześnie.

Jego córki mają kilka mieszkań w dużym mieście i już na wstępie na dzień dobry dostały od niego na start wolność finansową. Co zrobią ze swoim życiem? To już od nich zależy, bo nie muszą. Teraz zrobią to co chcą.

Sam nie MUSZĘ PRACOWAĆ do końca życia. Nie chcę pracować. Chcę robić biznesy, a jak wyjdzie to zarobione pieniądze chcę INWESTOWAĆ.

Zmieniło mi się po weekendzie nastawienie do pieniądza. Deweloper nie potrzebował lucid dream, żeby zobaczyć, że wydawanie pieniędzy nie jest celem w życiu. btw. Sam stawia teraz korty, bo lubi grać. To jest piękne.

Chcę robić biznesy. Nie potrzebuję pieniędzy. To taka ogólnikowa konkluzja.

Z pokera miałem przez bardzo długi okres czasu duże ilości pieniędzy. Wszystko wydawałem na "pierdoły". Gdybym nie wypłacić ani grosza nigdy to na dzień dzisiejszy zrobiłem szacunkową kalkulacje wyszłoby coś koło 30'000$ playmoney

Wszystko rozeszło się po kościach. Nawet nie wiem gdzie i na co. Tzn wiem, ale to wszystko nie było NIEZBĘDNE do życia.

Teraz nastawiam się na biznesy, a poker jest dodatkiem czysto hobbystycznym. Nie zależy mi na $/h bardziej na bb/100 dlatego rezygnuje z super Rb spod lady wracam do komfortowej gry na playmoney na Starsach.

Pyszu Autor wątku
Pyszu
Oldschool Grinder

:challenge

A1varo
Poker Player

też tak chcę :f_love:

preludiumm
PokerStrategist

Ja tak robiłem! Na szczęście dogadałem się i nie postawiono mi zarzutów.

Pyszu Autor wątku
Pyszu
Oldschool Grinder

Chcieć to już 95% sukcesu.

Też chcę i mam pomysł jak to zrealizować. Samo wykonanie to już izi czysta formalność. Do projektu zgłosił się też babel92 ruszamy gdzieś tak w maju nie ma sensu teraz się przez kurtki przeciskać.

Za godzinę mam ostatni egzamin w tej sesji i jak nie zdarzy się jakiś kataklizm dzisiaj to kończę semestr z najlepszą średnią na roku

:fuckyeah

:pokerface:

Od jutra mam czas na grind i ogarnięcie bloga.

Przeczytałem bloga od początku. Sprawiło mi to na prawdę frajdę, no może pomijając fragment konfliktowy.
Pyszu bardzo fajnie, że zaraziłeś trochę ludzi pozytywnym myśleniem. Albo inaczej, pokazałeś, że można trochę inaczej wszystko postrzegać. Jednym może się to podobać innym nie sprawa prosta i koniec.
Osobiście chciałem Ci podziękować, bo zacząłem dostrzegać ile cennego czasu tracę na bezproduktywne rzeczy :fdrink
Trafiłem na Twojego bloga akurat kiedy otrzymałem w prezencie książkę lajfcznczingową, także fajnie się to zgrało. Dostałem podwójnego kopa, żeby trochę się ogarnąć i poukładać wszystko :f_thumbsup:
Kiedyś udało mi się wyrobić nawyk i miewałem LD - ekstra sprawa. Szkoda, że teraz już tego nie potrafię. Może jeszcze do tego wrócę, bo zatęskniłem :)
Będę stale tu zaglądał, pozdro :fdrink

Pyszu Autor wątku
Pyszu
Oldschool Grinder

Za namową wielu osób tadam padapam:

PYSZneŻYCIE = http://pyniewicz.blog.pl

Wybrałem blog.pl ze względu na multum fajnych opcji. Najbardziej podoba mi się opcja szkice.

Mogę na szybko machnąć wpis, zapisać go jako szkic, a potem przeedytować na spokojnie sformatować żeby miał ręce i nogi. Super opcja. Tutaj tego nie miałem, a kopiowanie z worda i tak wymagało potem edycji.

Przeniosłem wszystkie moje treści na zewnętrzny serwer. Kroplą przelewającą czarę było ocenzurowanie mojej treści na "zlecenie" randoma.

Nikt nie lubi cenzury, zwłaszcza jak jest ona używana w niesłuszny sposób.

Będziecie informowani na bieżąco o nowych wpisach. Możecie tutaj sobie spamować flejmować hejtować do woli.

Jak ktoś będzie miał coś ciekawego do przekazania prosiłbym o wpis na www.pyniewicz.blog.pl

fidelloz
BlackMember

Jak dla mnie słodkie pierdu-pierdu i zdecydowany przerost formy nad treścią. Przypomina mi oceny rozdan pewnego niegdys szanowanego trenera.

Zajrzalem tu pierwszy raz- moze jeszcze zajrze za jakis czas zobaczyc jak sie rozwinie blog.

PS. Bardzo lubie posty LechaRumskiego ze wzgledu nad odseparowanie jego osoby od pogladow, czy tez tez ktore glosi. Tu widze cos zupelnie odwrotnego. Niby-treść jest tłem, podczas gdy gwiazda jest tylko jedna.

jakiego trenera?:)napisał bym coś w temacie ale nie wiem o co chodzi a w biedronce jest promocja sera morskiego.

silk11
Oldschool Grinder

Napisane przez Marjed
oj Pyszu Pyszu :facepalm:
jak już będziesz wprowadzał w życie tę masę przydatnych informacji to uważaj, żebyś nie skończył jak ten gość:

Spoiler

"Podczas kontroli włożył w dowód rejestracyjny 300 zł. Miał nadzieję, że to mu pomoże. Trafił do policyjnego aresztu. Grozi mu teraz kara nawet do 10 lat pozbawienia wolności."

http://www.bartoszyce.policja.gov.pl/kontrola/?id_category=311&el_id=17879

A tak BTW. i Off Topic. :D :D ROTFL

Jestem cholernie ciekawy jak wygląda opisany w art. "banknot 300-złotowy"
Ktoś mnie może oświeci? :D :D

Przecież jest napisane 300 zł a nie banknot 300-złotowy :f_eek:

silk11
Oldschool Grinder

CYT:
"Podczas kontroli dokumentów kierowca włożył banknot 300-złotowy w dowód rejestracyjny i wręczył go policjantowi."
Koniec cytatu.

Moje pytanie o to jak wygląda banknot 300-złotowy wciąż aktualne.

ikarPL
PokerStrategist

Napisane przez silk11
CYT:
"Podczas kontroli dokumentów kierowca włożył banknot 300-złotowy w dowód rejestracyjny i wręczył go policjantowi."
Koniec cytatu.

Moje pytanie o to jak wygląda banknot 300-złotowy wciąż aktualne.

bierzesz 200 dodajesz stowke troche wody i robisz mix ;-))

tylko nie wiem czy dalej bedzie biletem ten banknot ;-)) albo banknotem ;-))

mgrudzie
Oldschool Grinder

Pyszu jaki fotel kupiles?