I takie podejście mi się podoba ♠_thumbsup: A kulturą na ty, nawet przy stoliku pokerowym ♠_thumbsup:
Napisane przez Grigo92
Jako że jestem biznesmenem i dżentelmenem jednocześnie to od razu wstukałem na czacie "sorry"![]()
Napisane przez MonaiPlox
Napisane przez Grigo92
Jako że jestem biznesmenem i dżentelmenem jednocześnie to od razu wstukałem na czacie "sorry"![]()
![]()
Przyjacielska atmosfera przy stole przede wszystkim, no i wyzysk ♠_wink:
Hej Grigo, jak leci??
Bo u mnie bieda z nędzą, roll się kurczy jak bałwan na wiosnę...
Ale wracam do wstawiania rozdań na bloga
U mnie OK. Gram na razie po 3 godziny dziennie, ale planuję to rozszerzyć. Tylko ogarnę kilka życiowych kwestii.
Czytałem o Twoich problemach. Jak będę miał chwilę to przejrzę Twoje rozdania i poszukamy problemu.
Napisane przez Grigo92
U mnie OK. Gram na razie po 3 godziny dziennie, ale planuję to rozszerzyć. Tylko ogarnę kilka życiowych kwestii.
Czytałem o Twoich problemach. Jak będę miał chwilę to przejrzę Twoje rozdania i poszukamy problemu.
Co aktualnie pykasz? Jak NL10 SH Zoom to koniecznie sweetujemy
Napisane przez jarob5
Napisane przez Grigo92
Czytałem o Twoich problemach. Jak będę miał chwilę to przejrzę Twoje rozdania i poszukamy problemu.Co aktualnie pykasz? Jak NL10 SH Zoom to koniecznie sweetujemy
Nie gram ZOOMa.
Dzisiaj 4 godzinki grania - o 25% więcej niż max dotychczas( w tym miesiącu). Postęp.
What you should be looking for when cbetting:
- Your own cards: good hand/ bad hand
- The board and your opponent's range (more drawy - bigger bets in general)
- Your opponent (does he raise/call/fold a lot?)
no tylko ja bym patrzył od końca czyli najpierw na 3 potem 2 i potem 1 ;]
karty własne muszą mieć jakiekolwiek equity typu GS czy over jakiś BD kolor
Wow, nie pamiętam już kiedy ostatnio zrobiłem rage quita. Ale taka fala coolerów w tak krótkim czasie sprawiła, że aż mi się gorąco zrobiło i wolę to przerwać. 30 minut i zdążyłem już przegrać flopnięty kolor w 3b puli vs jego TP, która na turnie zamieniła się w 2 pary i na koniec w fulla :nh Do tego w pakiecie trochę standardowych wtop w stylu AK vs QQ i trochę napotkanych top rangów w blind war.
Pewnie wieczorkiem powalczę dalej.
Wczoraj cały dzień był do dupy. Do południa zmarnowałem nie zrobiwszy tak naprawdę nic. Po obiedzie 1 godzinka poksa i potem już tylko relaks.
Trzeba się ogarnąć, bo wg mojego Schedule poprzedni tydzień totalnie "zjebałem". Mało gry, mało wywiązywania się z tego co sobie założyłem.
Od TERAZ biorę plan i lecę po kolei.
Napisane przez Grigo92
4,5 godziny gry!
To prawie 5, a 5 to już prawie 10
Gratulacje zatem :fdrink
Napisane przez Grigo92
4,5 godziny gry!
Dobry wynik, u mnie na razie brak czasu na grę, max 1-2 h dziennie
Dzisiaj bez gry. System tak zaśmiecony, że mi od kilku dni wszystko zamula, więc dzisiaj backup i reinstalacja systemu.