Mój skype malybonzo odezwij się, popiszemy, wymienimy się poglądami i zobaczymy czy sobie podpasujemy czy nie, również szukam takiej osoby bo to strasznie dobrze wpłynie na rozwój. Możesz również pisać tutaj, wysłałem zapro. Pozdro
Napisane przez MonaiPlox
ku willom, pięknym kobietom, szybkim samochodom
po co ci to
Pogadajmy na prv.
Dodałem Cię.
Napisane przez Grigo92
ku willom, pięknym kobietom, szybkim samochodom
Ja to wszystko już mam
Gdyby nie te raty...
Co do współpracy, Grigo, byłbym bardzo chętny, ale jak napisałeś, nie lubisz wymówek. A u mnie za chwilę będą w życiu spore zmiany, z czasem może być różnie, więc na mnie nie można liczyć.
Ja sam będę miał od października trochę zapierdolu, ale z chęciami i dobrą organizacją można zdziałać cuda. Jak mi to ktoś ostatnio powiedział "im więcej zajęć, tym więcej czasu".
Nie nastawiam się na codzienne kilkugodzinne przesiadywanie na Skype, bo ja też jestem dosyć zapracowanym/zajętym człowiekiem i sam nie mogę sobie na coś takiego pozwolić. Widzę to raczej jako długoterminową współpracę, kontakt na bieżąco. Do tego jakieś umówione spotkania na Skype parę razy w tygodniu już pod konkretnym kątem. I jak się na coś umawiamy to się z tego wywiązujemy - to dla mnie najważniejsze. Za kimś takim się będę rozglądał.
Napisane przez Grigo92
Ja sam będę miał od października trochę zapierdolu, ale z chęciami i dobrą organizacją można zdziałać cuda. Jak mi to ktoś ostatnio powiedział "im więcej zajęć, tym więcej czasu".
Nie nastawiam się na codzienne kilkugodzinne przesiadywanie na Skype, bo ja też jestem dosyć zapracowanym/zajętym człowiekiem i sam nie mogę sobie na coś takiego pozwolić. Widzę to raczej jako długoterminową współpracę, kontakt na bieżąco. Do tego jakieś umówione spotkania na Skype parę razy w tygodniu już pod konkretnym kątem. I jak się na coś umawiamy to się z tego wywiązujemy - to dla mnie najważniejsze. Za kimś takim się będę rozglądał.
Powróciłem i się piszę na to
No i szukam przede wszystkim partnera biznesowego - BUSINESSMANA :fuckyeah
Spore zainteresowanie, może zrobimy casting i wygra osoba, któa ma największe cyck... kwalifikacje.
rozumiem że chodzi o gre w pokera jako buisnes
to się piszę :> odezwij się na skype co i jak
aaaa no i mieliśmy jakoś zagrać ;]
Tak i zagram, ale jak pisałem jeszcze w poniedziałek mam wyjazd i dopiero od wtorku będę regularnie wolny.
Napisane przez Cebulaczek
Jutro sweet!
Godzina 15.00!
Dziękuję!
Pozdrawiam!
Potwierdzam.
Oby było SWEET ♠_biggrin:
Co tu się dzieje? Czemu nie ma żadnych wpisów pokerowych tylko marudzenie o jakimś biznesie
Przypominam, że my som na pokerowym forum i prowadzenie niepokerowego bloga jest zakazane regulaminem. A jeśli jeszcze nie jest, to właśnie wprowadziłem nowy punkt w regulaminie
Spoiler
I proszę mi nie marudzić na cudzych blogach, że admin nie wpada do Twojego. Na wszystkich przyjdzie czas
Marudzenie :nh
Właśnie marudzenia nie ma, stricte biznesowe podejście, dlatego nie ma miliona bezsensownych wpisów a'la "dziś na plus x BI", "dziś na minus x BI".
Skończyłem z narzekaniem i robieniem sobie wymówek. Gra stała się od razu prostsza i zmierza w dobrym kierunku.
Ale gdyby się uprzeć to mogę więcej napisać o pokerze, np. dziś wygrałem KK vs AA stack off'a preflop. Jako że jestem biznesmenem i dżentelmenem jednocześnie to od razu wstukałem na czacie "sorry"
Następnie w lobby wybrałeś funkcje 'Transfer to another player' i oddałeś mu pieniążki z nawiązką. ♠_thumbsup: