Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker Busine$$

148 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
3,347 Wyświetlenia
Cebulaczek
PokerStrategist

Mój skype malybonzo odezwij się, popiszemy, wymienimy się poglądami i zobaczymy czy sobie podpasujemy czy nie, również szukam takiej osoby bo to strasznie dobrze wpłynie na rozwój. Możesz również pisać tutaj, wysłałem zapro. Pozdro

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92
PokerStrategist

Ty grasz FR czy SH tak jak ja?

Odpowiedz
Cytat
Cebulaczek
PokerStrategist

FR i to trochę komplikuje nasze wspólne analizy :P Nie pomyślałem o tym kurde

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92
PokerStrategist

Trochę tak.
Z drugiej jednak strony impossible is nothing.

Odpowiedz
Cytat
MonaiPlox
PokerStrategist

ku willom, pięknym kobietom, szybkim samochodom

?( po co ci to

Pogadajmy na prv.

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92
PokerStrategist

Napisane przez MonaiPlox

?( po co ci to

Pogadajmy na prv.

Dodałem Cię.

Odpowiedz
Cytat
karlick
Poker Player

Napisane przez Grigo92

Ja to wszystko już mam :D Gdyby nie te raty... :f_biggrin:

Co do współpracy, Grigo, byłbym bardzo chętny, ale jak napisałeś, nie lubisz wymówek. A u mnie za chwilę będą w życiu spore zmiany, z czasem może być różnie, więc na mnie nie można liczyć.

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92
PokerStrategist

Ja sam będę miał od października trochę zapierdolu, ale z chęciami i dobrą organizacją można zdziałać cuda. Jak mi to ktoś ostatnio powiedział "im więcej zajęć, tym więcej czasu".
Nie nastawiam się na codzienne kilkugodzinne przesiadywanie na Skype, bo ja też jestem dosyć zapracowanym/zajętym człowiekiem i sam nie mogę sobie na coś takiego pozwolić. Widzę to raczej jako długoterminową współpracę, kontakt na bieżąco. Do tego jakieś umówione spotkania na Skype parę razy w tygodniu już pod konkretnym kątem. I jak się na coś umawiamy to się z tego wywiązujemy - to dla mnie najważniejsze. Za kimś takim się będę rozglądał.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Grigo92
Ja sam będę miał od października trochę zapierdolu, ale z chęciami i dobrą organizacją można zdziałać cuda. Jak mi to ktoś ostatnio powiedział "im więcej zajęć, tym więcej czasu".
Nie nastawiam się na codzienne kilkugodzinne przesiadywanie na Skype, bo ja też jestem dosyć zapracowanym/zajętym człowiekiem i sam nie mogę sobie na coś takiego pozwolić. Widzę to raczej jako długoterminową współpracę, kontakt na bieżąco. Do tego jakieś umówione spotkania na Skype parę razy w tygodniu już pod konkretnym kątem. I jak się na coś umawiamy to się z tego wywiązujemy - to dla mnie najważniejsze. Za kimś takim się będę rozglądał.

Powróciłem i się piszę na to :D

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92
PokerStrategist

No i szukam przede wszystkim partnera biznesowego - BUSINESSMANA :fuckyeah

Spore zainteresowanie, może zrobimy casting i wygra osoba, któa ma największe cyck... kwalifikacje.

Odpowiedz
Cytat
roqallo
PokerStrategist

rozumiem że chodzi o gre w pokera jako buisnes :)

to się piszę :> odezwij się na skype co i jak

aaaa no i mieliśmy jakoś zagrać ;]

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92
PokerStrategist

Tak i zagram, ale jak pisałem jeszcze w poniedziałek mam wyjazd i dopiero od wtorku będę regularnie wolny.

Odpowiedz
Cytat
roqallo
PokerStrategist

super ;] to czekam :)

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92
PokerStrategist

Home sweet home _love:
Od jutra wchodzę na pełne obroty, do usłyszenia!

Odpowiedz
Cytat
Cebulaczek
PokerStrategist

Jutro sweet!
Godzina 15.00!
Dziękuję!
Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92
PokerStrategist

Napisane przez Cebulaczek
Jutro sweet!
Godzina 15.00!
Dziękuję!
Pozdrawiam!

Potwierdzam.
Oby było SWEET _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92
PokerStrategist

Pierwsza sesja po 2 tygodniach, trzeba się przyzwyczaić :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Co tu się dzieje? Czemu nie ma żadnych wpisów pokerowych tylko marudzenie o jakimś biznesie :rage:

Przypominam, że my som na pokerowym forum i prowadzenie niepokerowego bloga jest zakazane regulaminem. A jeśli jeszcze nie jest, to właśnie wprowadziłem nowy punkt w regulaminie :pokerface:

Spoiler

I proszę mi nie marudzić na cudzych blogach, że admin nie wpada do Twojego. Na wszystkich przyjdzie czas :)

Odpowiedz
Cytat
Grigo92 Autor wątku
Grigo92
PokerStrategist

Marudzenie :nh
Właśnie marudzenia nie ma, stricte biznesowe podejście, dlatego nie ma miliona bezsensownych wpisów a'la "dziś na plus x BI", "dziś na minus x BI".
Skończyłem z narzekaniem i robieniem sobie wymówek. Gra stała się od razu prostsza i zmierza w dobrym kierunku.
Ale gdyby się uprzeć to mogę więcej napisać o pokerze, np. dziś wygrałem KK vs AA stack off'a preflop. Jako że jestem biznesmenem i dżentelmenem jednocześnie to od razu wstukałem na czacie "sorry" :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Cebulaczek
PokerStrategist

Następnie w lobby wybrałeś funkcje 'Transfer to another player' i oddałeś mu pieniążki z nawiązką. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat