dobry wariat , że calluje na 238bb all ina pre z KQo. Musiał mieć reada
Wstawiam wykres, bo w styczniu cashy nie mam ochoty już grać, było już tak pięknie, a ostatnie 15 tyś rozdań zjazd w dół na 35 bi.
1300$ na plusie, dodatkowo 1700$ rakeback + 400 $ z bonusów. Niby miesiąc nie jest zły, jak przeliczę sobie na złotówki to ponad 12 tyś zł... Niby bajka, a czuje tak ogromne rozczarowanie.
80 tyś rozdań, 146 godzin gry przy stolikach. Wypracuje sukces.
Jutro zagram chyba wszystkie main eventy na pokerfest prócz tego najdroższego, więc jeszcze wiele może się wydarzyć na koniec tego miesiąca.
Pozdrawiam, wszystkich którzy nie poddają się. Wszystko jest w głowie.
Napisane przez mariusz0091
Jako, że strategy przestało naliczać punkty na party i nie będę miał żadnego statusu
Już nie naliczają sp na party?
Btw. 12k pln/miesiąc wygląda bardzo super
Napisane przez Redwinee
Napisane przez mariusz0091
Jako, że strategy przestało naliczać punkty na party i nie będę miał żadnego statusuJuż nie naliczają sp na party?
Btw. 12k pln/miesiąc wygląda bardzo super
![]()
Tym co założyli konto przed 2013 przestali naliczać od tego roku.
To ostatnie rozdanie...
co tu się w ogóle odjebało. Chyba bym wyszedł po pare browarów po tym i dopiero następnego dnia usiadł do gry.
Napisane przez HandOnFire
ten call pf to std?
Sugerujesz, że lepszy byłby squeeze ? Gram oop , karty nie są nawet suited, stół pełny. Otwiera gracz z utg, następny po nim od razu go sprawdza. Nie do końca chcę budować pulę z takimi kartami w tej sytuacji. Nie pamiętam też na jakich przeciwników grałem, może odgórnie założyłem, że na pewno bym dostał call i w tej sytuacji praktycznie zawsze po flopie będę miał ciężkie decyzje.