spoko
Supernova wbita
Hm ogarniety , dzieki arek !
table scaner ogarniety
Moze jutro znajde moc i zrobie wiekszy wpis z podsumiowaniem 2012
spoko
Supernova wbita
Hm ogarniety , dzieki arek !
table scaner ogarniety
Moze jutro znajde moc i zrobie wiekszy wpis z podsumiowaniem 2012
Ile rozdań zajęło ci wbicie sueprnovy? bo się zastanawiam nad wbijaniem w przyszłym roku ale na razie gram nl50 i się zastanawiam jak to rozplanować. pzdr
Napisane przez yro77
Ile rozdań zajęło ci wbicie sueprnovy? bo się zastanawiam nad wbijaniem w przyszłym roku ale na razie gram nl50 i się zastanawiam jak to rozplanować. pzdr
Tu masz fajny kalkulator: http://www.pokerstars.pl/vip/calculator/
I tak wszystko zależy od stylu jakim grasz, wiadomo że ktoś kto gra 13/11 będzie robił mniej VPP na rozdanie niż ktoś kto gra 20/18, najlepiej samemu przetestować ile wychodzi ci VPP na godzinkę i wtedy będziesz mniej więcej obeznany ile zajmie ci wbicie SN
cześć!!!
jak możesz to sprawdz swoją skrzynkę, bo wysłałem wiadomość i na pewno zapomniałeś o niej
dzięki
qrde steskniłem sie z blogiem , nie mam gdzie wrzucać lamentu z coolerow , ale miałem zrobic podsumowanie roku
wrzuce tylko wykres , podsumowanie bedzie gdzies na weekendize moze , napisałem juz tez moja pokerowa historie tez sie pojawi na czasie
Uploaded with ImageShack.us
ostatnie 16-20k przeszedłeś na niebieską stronę mocy? Jakieś zmiany wprowadziłeś? czy to kwestia lepszego runa przy końcówce?
wukaesiak
Madavaster mi już proponował jak zostawałem sędzią , ale szczerze po pierwsze nie wiem czy potrafiłbym prowadzić trening/nagrac film ze wzgledu na moje rozszczepanie i chaotyzm ;p po drugie nie wiem na jaki temat miałyby filmy powstać ( ogólnie to nagram film nie wiem czy to dla ps , czy tak o po prostu , o leakach i podstawowych błedach w myśleniu i graniu graczy micro oraz o kamieniach milowych jakie to musiałem odkryć zeby stać sie lepszym graczem), po trzecie jakby ktoś widział moje zagrania to
♠_ugly: ♠_ugly: ♠_ugly:
Lookbehind
Tak to kwestia troche lepszego runa , ale takze tak jak to na dole pisze do franeczka , staram sie aby moja gra przetransformowała sie , naprawde dobrze i przyjemnie gra mi się ostatnio 18/14 3bet 5 i dość szczerze , dużo value , mało wariacji i tiltu i przyjemna gierka , ale jeszcze nie potrafie sie tak samego siebie dyscyplinowac zeby tak caly czas grac i czasem mnie ponosi fantazja ( ostatnie 15k rak w lutym 23/18 3bet 8 )
Edziorrr
napewno się tak bardzo nie cieszą
franeczek
In progress , staram sie to teraz zrobic , narazie idzie srednio ale mozliwe ze przejdzie moj styl tranformacje na granie bardziej szczerze i na wygrywanie na niebieskiej(mniej przegrywanie) i utrzymywanie czerwonej na 0/lekki+ tak jak to duzo graczy ma
Zobaczymy jak to bedzie , ale musze wreszcie zebrac żniwo future ev o ktorym pisałem już nie raz , ze wystarczy tylko nitowac ... ale to nie takie proste
preludiumm
wydało się .....
babel92
dzięki :fdrink
Pamiętasz... kiedyś w starym blogu soekholdem pytałeś się o książki które czyta i mu pomogły. Odpisał Ci chyba na priv albo na skype... możesz powiedzieć tytuły?
Jakie to milestonesy musiałeś odkryć, żeby być takim graczem?
Z czego się uczyłeś, w jaki sposób... co obejrzałeś... u kogo brałeś coaching i kto Cię coachuje...
jak znajdziesz chwile to odpisz...
BGawli
nie pamietam , i tego najprowodpobniej nie znajde .. dawno temu to było
O milestony to pokolei jak to gracz poczatkujacy zawsze , na poczatku zrozumienie dlaczego wogole sie nie limpuje , zrozumienie pozycji, zrozumienie agresji , zrozumienie cbetow, 3betow/4betow( tutaj pewnie jeszcze nie do końca) itp itd , kazdego aspektu gry , dlaczego betujemy dlaczego czekamy i szeroko pojętego handreadingu , nie tylko klikanie guzikow
Jak sie uczyłem , szczerze to nijak naprawde , wczesniej były jakies filmy ksiazki/ ale to w 2011 , w 2012 poswieciłem na nauke nie wiem 20h - 30 i to nawet na własne analizy , zreszta to miałem opisać w podsumowaniu roku że pod wzgledem nauki to porażka ....
Coachingow nie brałem nigdy , 3-4 od Yaca i jeden od Hahaunaba nom i 1 od babla ( mam jeszcze pakiet 3.5h ktore musze wykorzystac kiedys;p) ale to dawno temu, a teraz czasem z yackiem cos gram czy dyskutuje , ostro za gre i poprawe chce sie wziąść za tydzien , i pograc rozne sweety/treny czy wogole cos poczytac ogladnac , jest sporo fajnych nowych filmwo co nie ogladalem a na dysku przez rok posciagałem z 20gb filmow , jakis ktorych wogole nie ogladnąłem ( nawet tych co sie w subach skladalismy po pare dolarow
)
a jakieś rady żeby na sh mieć taki piękny wykres?
ed. teraz nie jestem pewien, czy już kiedys tutaj o to nie pytalem
Napisane przez wukaesiak
a jakieś rady żeby na sh mieć taki piękny wykres?![]()
ed. teraz nie jestem pewien, czy już kiedys tutaj o to nie pytalem
![]()
Z własnego doświadczenia powiem, że na SH zdecydowanie trudniej jest mieć tak wysokie non-sd winnings. Bierze się to z tego, że gra toczy się na zdecydowanie szerszych range'ach i o wiele ciężej jest zrzucić villaina chociażby z TP. Przez co wydaję mi się, że na SH o wiele bardziej korzystne jest zbalansowane 'napierdalanie gaming' z rozsądkiem i wyważoną grą pod SD i czerpanie profitów z obu linii.
Co więcej i co ciekawe, na SH raise CB regularnych graczy jest o wiele mniejszy niż regularnych graczy na FR, co szczerze mówiąc mnie zdziwiło
Dziekuję wszystkim co oddali na mnie głos w trenerzy vs userzy , zdziwiłem sie bardzo że az tyle osób mnie zna/chciałoby zobaczyć mnie w grze , od jutra powroce do bardziej aktywnego blogowania , oraz moze porzucam jakies spazy ♦ , przed chwila se shipłem KTo vs KK , na 140bb deep ...
wogole to kupiłem sobie 2 dyski 1 SSD i 2 hdd , bo na statym hdd wyjebało mi badsektory wiec predzej czy pozniej zdechnie
i powiem wam ze zapierdala teraz mi komputer na takim zestawieniu , właczam go i po 7sek jest gotowy do pracy a mam
procek I5 2.5(3.3ghz)
grafa palit GTX 570
12GB ramu
dysck ocz vertex 4 ssd 128gb
jakis hdd samsunga 500gb
wrzuce tylko wykres , podsumowanie bedzie gdzies na weekendize moze , napisałem juz tez moja pokerowa historie tez sie pojawi na czasie
Już poniedziałek