Przejdź do forum
Ogarnąć niebieska l...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ogarnąć niebieska linie :)

1,165 Posty
142 Użytkownicy
0 Reakcje
67.8 K Wyświetlenia
mgrudzie
Oldschool Grinder

Napisane przez Demiurg12
dziś sie tak zastanawiałem nad swoja grą i doszedlem do wniosku dlaczego tak odpierdalam , w zeszylm miechu zaznaczylem sobie 15k $ zle zagranych z czego pewnie by wpadlo jakies 5-7k( bo czesc z tych rozdan byla ok ) , w tym miechu po 10k mam juz zaznaczone 3k $ , ogolnie to wygrywam , lece troche nad ev od 3-4 miechow , ale doszedlem do wniosku ze odpierdalam bo nie mam rzadnej MOTYWACJI , nic 0 gram bo gram klikam guziki , i dlatego czesto odpierdalam , sprawdzam jakies shipy od tak , robie dziwne calle itp , bo nie czuje kasy wogole , lubie grac i fajnie mi sie gra , ale nie mam wyznaczonego żadnego celu ,

Fajnie było jak zaczałem ten challange 8bb+ i 200 k , miałem motywacjie i fajnie szło , ale trwało to krotki , zaraz przyszedl lekki down i jak najbardziej chciałem odrobic kase i jeszcze gorzej grałem , wiec CEL JAKO wynik w bb/100 jest raczej slaby bo moze powodowac zla gre przez zbyt wielka presje na wynik , Cel w ilosci VPP/ czy handach tez jest slaby raczej ,

Kase mam , nie mam za bardzo na co wydawac niby zbieram na jakies mieszkanie/dom zeby sobie kupic/wybudowac jak bede miec te 25lat+ ale to jest dosc odlegle i nie wiem czy prawdziwie

Niby miałem cel wbicia 100BI na nl200 , wbilem i co dupa ,

Nie mam po prostu zadnego celu/motywacji klikam sobie guziki i juz bo i tak nie mam w domu co robic , bo na studjach raczej mam light

Wiec niby spinam sie codziennie zeby dzis zaczac lepiej grac staram sie ale zaraz to mija przychodzi rozluznienie/wyjebanie na temat i jakis glupi call/ship czy inna wariacja i potem wkurwiony siedze na siebie i mowie jak to ja idiota jestem i pojebaniec -.-

mam to samo, tez mialem pisac o tym :)

odnosnie zaznaczonych handsow i 'przegranych' dolarow: zauwaz, ze oprocz future ev tych zagran, nie tracisz calosci pota , tylk odecyzje masz w ktoryms momencie, do tego dochodzi equity etc, wiec rzeczywista kasa jaka 'spazzujesz' jest duzo, duzo mniejsza. Tyle kwestii pocieszenia

Odpowiedz
Cytat
Demiurg12 Autor wątku
Demiurg12
Elite Grinder

to nie jest takie proste kodi ze tylko kupic sobie motor:D zreszta nie ma takiej opcji bo bym sie zabił

gRudzien i co wymysliles sobie jakas motywacje jak nad tym kminiles? wogole cokolwiek

Jutro i moze pojutrze zrobie sobie przerwe 13k VPP mi zostalo

Odpowiedz
Cytat
mgrudzie
Oldschool Grinder

dziwnie mojego nicka napisales, no ale trudno.
Jesli chodzi o mnei to narazie calkiem sprawdza sie wyrabianie bonusu, najpierw iron man potem deal me in. Moze tego typu sztuczne stworzenie sobie bonusu zadziala pozniej podobnie

Odpowiedz
Cytat
Demiurg12 Autor wątku
Demiurg12
Elite Grinder

heh sorka szybko pisałem :D :facepalm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
adasko99
Oldschool Grinder

nie wiem czy to dobrze czy źle, ale moja niebieska linia jest najnizej, a czerwona najwyzej hyhy :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Demiurg12 Autor wątku
Demiurg12
Elite Grinder

ważne gdzie zielona jest :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Demiurg12 Autor wątku
Demiurg12
Elite Grinder

Zrobie jakis maly update co u mnie slychac

Ostatnie 3 dni były troche sick , ogolnie stracilem troche wene do gry , chociaz po wczorajszej sesji odzyskałem troche zapału . W wtorek wtopiłem z 2 BI , środa pomimo tego ze bylem 6BI pod ev , i skonczylo sie -3BI to i tak grałem tak beznadziejenie ze to jest szok , zaznaczylem sobie pulek za 13BI -.- , pozniej przyszedl czwartek i kontynuacja beznadziejnej gry 200 rozdan 20 minut gry i w czwartek juz jestem 4BI w plecy prawie sie rozplakalem darlem sie na siebie jaki to ja glupi i pojebany jestem ale powiedzialem sobie ze grac trzeba bo te 9k VPP sie nie zrobia same a na weeknedzie chce cos popic :)

Wracam z kompieli , 7 reka w sesji dostaje KJ , gram steal typek gra mi resteal ja 4bet do 21bb i dostaje show na twarz , kapiel nic nie pomogla dalej bylem stiltowany i CALL board J22xJ i AK rozjebane , potem za 20 rak dostalem AT jakis unko reg zagralem 3bet dostalem 4bet na midlach i shiplem i polamalem mu KK , wiec sobie pomyslalem kurde jest jakies swiatelko w tunelu i przysiadlem do gry , skonczylem wygrywajac 12 BI , caly dzien +8 ev +2
Byłem dosć zadowolony z gry

moze wrzuce potem jakies ciekawsze spoty , ogolnie miech raczej bardzo kiepski po 28k mam ev + 4.28bb/100 , wiec kiepsko

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

rozumiem, że to ironia? ;)

Odpowiedz
Cytat
kewlys
Oldschool Grinder

Napisane przez Edziorrr

rozumiem, że to ironia? ;)

Dobre :D

Odpowiedz
Cytat
kasiaczek91
PokerStrategist

hahahaha rozwialiło mnie to 3 up wyżej i następne

Odpowiedz
Cytat
4greg4
Oldschool Grinder

Cytat z pierwszej strony bloga

Napisane przez Demiurg12
heh maskara znowu ztilotwalem -4bi (1bi KK vs AA ) -.- , ale sprzedalem sucouta stakujac sie AQo PF vs AA QQ on flop:d heh ,
+ 2 idiotyczne spazy najpierw 3X barel 77 na 552 typ 5T mial , a potem Coldacall/squezu 99 i co najlepsze CALL PUSH!! tak sie gra :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: ,

Rok później

Napisane przez Demiurg12
pozniej przyszedl czwartek i kontynuacja beznadziejnej gry 200 rozdan 20 minut gry i w czwartek juz jestem 4BI w plecy prawie sie rozplakalem darlem sie na siebie jaki to ja glupi i pojebany jestem ale powiedzialem sobie ze grac trzeba bo te 9k VPP sie nie zrobia same a na weeknedzie chce cos popic :)

Stary czy Tobie naprawdę nie znudził się ten emocjonalny jihad ? :)

Odpowiedz
Cytat
Demiurg12 Autor wątku
Demiurg12
Elite Grinder

Edziorrr

heh ostatnio grałem beznadziejnie wiec taka gra to i tak sukces:D

4greg4

qrde jakby to bylo takie proste albo by mi ktos pomogl midnset ogarnaac -.-

Odpowiedz
Cytat
marinero36
Elite Grinder

Napisane przez Demiurg12
Edziorrr

heh ostatnio grałem beznadziejnie wiec taka gra to i tak sukces:D

4greg4

Lol, liczysz, że ludzie sami za Ciebie zaczną pracować nad mindsetem?

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

Napisane przez Demiurg12
4greg4

jak ktoś może Ci pomóc? masz mnóstwo materiałów, książek, mental coachów - weź odpowiedzialność na siebie, bo to tylko Twoje lenistwo i olewactwo, a skończyć się to może prędzej czy później po prostu torbą...

Odpowiedz
Cytat

wydaje mi sie ze potrzeba ci wiecej dyscypliny,

zadbania o detale i szczegoly,

zobacz na blog babla92 albo na robmafa albo na sposob w jaki yac ocenia rece
jak wszystko fajnie uporzadkowane napisane z duzych liter, polskimi znakami i z kropkami ; d

i porownaj sobie ze swoim chaotycznym stylem pisania :D - na prawde po stylu pisania juz widac roznice w mindsecie

taki mi wniosek dzis do glowy przyszedl :fdrink

sam zauwazylem cos takiego ze z natury robie wszystko byle jak i z tego glownie wychodzi masa spazzow :heart: ,a gracz solidny , zdyscyplinowany stonowany nie spazzuje, nie tiltuje jest opanowany i w tym aspekcie gry ma ogromna przewage i takie cechy trzeba wypracowac bo one w pokerze na prawde robia roznice

Odpowiedz
Cytat
Demiurg12 Autor wątku
Demiurg12
Elite Grinder

yro77

napewno masz racje , moze nie ze wszystkim sie zgadzam ale napewno troche dyscypliny by sie przydalo ,ogolnie jestem dosc chaotycznym czlowiekiem czesto gubie duzo rzeczy i zapominam oraz , czasem sie zacinam czy gadam glupie rzeczy bo mowie jedno zaraz pomysle o drugim i wychodzi jakis metlik , co do stylu pisania to po prostu zawsze bylem noga jezeli chodzi o wypracowania/polaka itp , zawsze mialem 2 max 3 z wypracowan , chociaz z matury udalo sie zdobyc 70%:D

wiec charakter napewno wplywa na to w jaki spsob gramy

Ogolnie to zostalo mi 3.2k VPP do konca , probowalem pograc cos nl200 ale musze najpierw ogarnac HM2 , juz troche ogarnolem zostaly mi popupy i import bazy

Co do samej gry to lecialem na sporym upswingu ostatnio , nie sprzedawalem jakis suckotow ale wygralem wiecej flipow niz przegralem oraz pare razy udalo sie trafic jakiegos drawa , wiec jestem jakies 20BI w tym miechu nad ev , mam jakies 10bb/100 ev 4-5 , gra taka o

A teraz sobie gram 2 turki za biga i 8+R ale cos mi sie nud za juz i czuje ze zaraz pierdolne sobie all ina :D

Odpowiedz
Cytat
fenekzgavry
Elite Grinder

Jak tak sobie czytam Twojego bloga, to naprawdę możesz ze mną konkurować w kategoriach emocjonalnych spazzów i nieogaru z mindsetem. :D

Odpowiedz
Cytat
repoorTer
Oldschool Grinder

A nie mozesz grac po prostu jeszcze wyzej ? Postawic sobie za cel dojscie do high-stakesów ?

Odpowiedz
Cytat
Demiurg12 Autor wątku
Demiurg12
Elite Grinder

taki jest plan , juz pare dni proboje grac nl200 , ale HM2 mnie tak demotywuje ze masakra , najpierw popupy teraz hud mi sie nie chce wyswietlac tam gdzie chce , zal po prostu , zostalo mi 7dni i 3k vpp , musze to wbic , jak sie wkurze to bede bez huda grac

Odpowiedz
Cytat
Seq
Seq
Elite Grinder