SJS jest legendą.
Napisane przez Pietrenko
SJS jest legendą.
nah, legenda jest mike inzynier, ktorego wykresow nikt na oczy nie widzial
zeby nie bylo offtopu:
Spoiler

Napisane przez wukaesiak
nah, legenda jest mike inzynier, ktorego wykresow nikt na oczy nie widzial![]()
![]()
![]()
Wykresów nikt nie widział, ale ma mojej próbce, którą miałem na niego, nie mogłem mu nic zarzucić.
wukaesiak :fdrink
Saphel to dopiero był gość a nie jakiś tam Mike. No ale skończmy już temat legend na forum w tym wątku.
Lonke777 proszę wstaw to w jakiś spoiler bo mi się niedobrze robi jak widzę polityka
Wykres z wczoraj:

Wczoraj wieczorem zagrałem krótką sesję po kilku dniach bez gry. Więcej rozdań nie udało mi się zagrać. Musiałem iść spać, żeby z rana wstać na samolot. Dzisiaj dotarłem na miejsce. Pogoda jak na razie nie zachwyca - deszcz ze śniegiem. Udało mi się już nieźle przeziębić.
Kinqa jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to pisz śmiało.
elmin1337 dzięki :fdrink
Napisane przez SJS
wukaesiak to przez to przeziębienie
Lepiej wkleiłbyś coś ładnego a nie za słówka łapał.
Napisane przez SJS
wukaesiak to przez to przeziębienieLepiej wkleiłbyś coś ładnego a nie za słówka łapał.
Spoiler

wukaesiak :fdrink
Tubaris cycki miały być tutaj tylko raz w tygodniu ale w końcu to cycki więc żal tak tylko raz na tydzień.
Napisane przez SJS
Wykres z wczoraj:
Wczoraj wieczorem zagrałem krótką sesję po kilku dniach bez gry. Więcej rozdań nie udało mi się zagrać. Musiałem iść spać, żeby z rana wstać na samolot. Dzisiaj dotarłem na miejsce. Pogoda jak na razie nie zachwyca - deszcz ze śniegiem. Udało mi się już nieźle przeziębić.
umrzyj
Niewinny żarcik oczywiście, czemu jeszcze nie jesteś trenerem? (pytanie do władz).