On grał tam tak dawno, że 95% graczy pewnie już tam nie ma, a jak są, to przez te parę miechów i tak raczej zmienił się ich styl o 180 stopni, więc chyba nie ma sensu
Wielkie graty Qba ♠_thumbsup: IMO to rewelacyjny wynik jeśli chodzi o debiut w takim evencie, zwłaszcza w wykonaniu kolesia, który na codzień nie gra turków. WP :sdrink
Siema, mistrzu mam prosbe, moglbys wrzucic gdzies pop up'a z swojego HUD'a? Chodzi mi konkretnie o ten Gotowe popupy
Bo korzystałem z niego dosyć długi czas, niestety po formacie go wcięło a link tam wygasł. Bd wdzieczny. Pozdro.
Napisane przez krychu15
Siema, mistrzu mam prosbe, moglbys wrzucic gdzies pop up'a z swojego HUD'a? Chodzi mi konkretnie o ten Gotowe popupyBo korzystałem z niego dosyć długi czas, niestety po formacie go wcięło a link tam wygasł. Bd wdzieczny. Pozdro.
odezwij sie na skype to Ci przesle
Malo pisalem bo nie bylo o czym poza tym od pewnego poziomu wiedza jest tym czego za darmo sie nie rozdaje
Na sieci everleaf nauczylem sie grac z retardami...
Teraz na bossmedii ucze sie grac 3betowane poty
Staty z nl50
Spoiler

Wrzuce staty do oceny zobaczymy co mam pozmieniac ;p
Ogolnie zmniejszylem cbet - obecnie okolo 58-59 ale w statystykach jeszcze tego nie widac, musze popracowac nad wrzucaniem light bo za duzo folduje do 4betow (mialem mala probke na przeciwnikow) oraz wiecej raisowac db
Prawdopodobnie po wyrobieniu first depo wbije na stale na WPT Poker i tam juz posiedzimy prawdopodobnie dluzej
Składam reklamacje, głosowałem na Ciebie do superblogów a tu stypa totalna
Przynajmniej co tydzień coś byś naskrobał.
Wracam do regularnego pisania bloga ....
Dzieje sie rzecz ciekawa a mianowicie będąc graczem majacym 4-7bb/100 w ciagu 8miu miesiecy lapie 3ciego swinga ... zeby bylo ciekawiej moja cala grupa dostaje po dupie w tym samym czasie (zbieg okolicznosci 3ci raz ????)
Standardem jest ze musi byc nutka
- polecam obejrzec teledysk - WYMIATA
To co bede robil podobno jest bezsensem na nl50 .... a norma od nl200+ ale coz nie widze za bardzo innej opcji zeby skila podciagnac jeszcze bardziej co zmniejszy mi wariancje...
Wyselekcjonowalem okolo 50 regularsow, z którymi gram najczesciej na stolikach WPT i mam zamiar ich dokladnie wszystkich przeanalizowac i wyciagnac wnioski z ich gry po to zeby
1) latwiej mi sie z nimi gralo
2) wprowadzic nowe koncepty do gry
Ponizej moje staty z nl50
Bossmedia
Spoiler

WPT
Spoiler

W statystykach z Bossy nie ma ostatnich 15k rak bo nie mam juz tamtej bazy a zjechalo mnie do 2-3bb/100
Ogolnie mam problem z 3cim strzalem na R za malo w porownaniu do tego ile barreluje na T ... to jest moj najwiekszy leak i musze szybko nad tym popracowac
jakby ktos byl zainteresowany wymiana rak na PP/WPT na nl50 link do topicu ponizej
nl50 SH wymiana bazy
Napisane przez plusEVqba
Wracam do regularnego pisania bloga ....Dzieje sie rzecz ciekawa a mianowicie będąc graczem majacym 4-7bb/100 w ciagu 8miu miesiecy lapie 3ciego swinga ... zeby bylo ciekawiej moja cala grupa dostaje po dupie w tym samym czasie (zbieg okolicznosci 3ci raz ????)
myslalem ze to u mnie tylko takie rzeczy sie dzieja ♦ ja mam inna czestotliwosc mianowicie 3 miechy 2 swingi :/ i to 1 kurewski
Siemanko
Czy zeby zrobic taki fajny popup jak Ty masz trzeba samemu sie pobawic w HM, czy moze jest on gdzies i mozna go skopiowac?
Napisane przez lukasz189
SiemankoCzy zeby zrobic taki fajny popup jak Ty masz trzeba samemu sie pobawic w HM, czy moze jest on gdzies i mozna go skopiowac?
ja robilem te popup'y sam a teraz duzo ludkow z forum ich uzywa
odezwij sie na skype to Ci przesle