Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL SH grinder nl4 -------> nl400 If u never failed u never lived

429 Posty
89 Użytkownicy
0 Reakcje
33 K Wyświetlenia
trzysiek
Oldschool Grinder

On grał tam tak dawno, że 95% graczy pewnie już tam nie ma, a jak są, to przez te parę miechów i tak raczej zmienił się ich styl o 180 stopni, więc chyba nie ma sensu :P

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Lecimy na Dublin :fuckyeah

Super Poker Event of EUROPE

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

71 miejsce na 1k ludu ale przynajmniej w kasie :D

Odpowiedz
Cytat
ktosik
Oldschool Grinder

Gratulacje Kuba _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
maciasbr
Oldschool Grinder

Wielkie graty Qba _thumbsup: IMO to rewelacyjny wynik jeśli chodzi o debiut w takim evencie, zwłaszcza w wykonaniu kolesia, który na codzień nie gra turków. WP :sdrink

Odpowiedz
Cytat
GLADIATORq
PokerStrategist

graty kuba :sdrink
widzę ze treningi przed wyjazdem cos dały :)

Odpowiedz
Cytat

Siema, mistrzu mam prosbe, moglbys wrzucic gdzies pop up'a z swojego HUD'a? Chodzi mi konkretnie o ten Gotowe popupy

Bo korzystałem z niego dosyć długi czas, niestety po formacie go wcięło a link tam wygasł. Bd wdzieczny. Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Napisane przez krychu15
Siema, mistrzu mam prosbe, moglbys wrzucic gdzies pop up'a z swojego HUD'a? Chodzi mi konkretnie o ten Gotowe popupy

Bo korzystałem z niego dosyć długi czas, niestety po formacie go wcięło a link tam wygasł. Bd wdzieczny. Pozdro.

odezwij sie na skype to Ci przesle

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist
No to co na poczatek nutka :D

Malo pisalem bo nie bylo o czym poza tym od pewnego poziomu wiedza jest tym czego za darmo sie nie rozdaje

Na sieci everleaf nauczylem sie grac z retardami...

Teraz na bossmedii ucze sie grac 3betowane poty :D

Staty z nl50

Spoiler

Wrzuce staty do oceny zobaczymy co mam pozmieniac ;p

Ogolnie zmniejszylem cbet - obecnie okolo 58-59 ale w statystykach jeszcze tego nie widac, musze popracowac nad wrzucaniem light bo za duzo folduje do 4betow (mialem mala probke na przeciwnikow) oraz wiecej raisowac db

Prawdopodobnie po wyrobieniu first depo wbije na stale na WPT Poker i tam juz posiedzimy prawdopodobnie dluzej

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

żyjesz? :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Edziorrr
żyjesz? :ayfkm:

skarbówka go zgarneła

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

Składam reklamacje, głosowałem na Ciebie do superblogów a tu stypa totalna :ayfkm: Przynajmniej co tydzień coś byś naskrobał.

Odpowiedz
Cytat
erefkey
Oldschool Grinder

imo cisza przed burzą

Odpowiedz
Cytat
gadouk
PokerStrategist

klaudia sie rozchorowala moze :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Wracam do regularnego pisania bloga ....

Dzieje sie rzecz ciekawa a mianowicie będąc graczem majacym 4-7bb/100 w ciagu 8miu miesiecy lapie 3ciego swinga ... zeby bylo ciekawiej moja cala grupa dostaje po dupie w tym samym czasie (zbieg okolicznosci 3ci raz ????)

Standardem jest ze musi byc nutka :D - polecam obejrzec teledysk - WYMIATA

To co bede robil podobno jest bezsensem na nl50 .... a norma od nl200+ ale coz nie widze za bardzo innej opcji zeby skila podciagnac jeszcze bardziej co zmniejszy mi wariancje...

Wyselekcjonowalem okolo 50 regularsow, z którymi gram najczesciej na stolikach WPT i mam zamiar ich dokladnie wszystkich przeanalizowac i wyciagnac wnioski z ich gry po to zeby
1) latwiej mi sie z nimi gralo
2) wprowadzic nowe koncepty do gry

Ponizej moje staty z nl50

Bossmedia

Spoiler

WPT

Spoiler

W statystykach z Bossy nie ma ostatnich 15k rak bo nie mam juz tamtej bazy a zjechalo mnie do 2-3bb/100

Ogolnie mam problem z 3cim strzalem na R za malo w porownaniu do tego ile barreluje na T ... to jest moj najwiekszy leak i musze szybko nad tym popracowac

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

jakby ktos byl zainteresowany wymiana rak na PP/WPT na nl50 link do topicu ponizej
nl50 SH wymiana bazy

Odpowiedz
Cytat
nikoafc
Oldschool Grinder

Napisane przez plusEVqba
Wracam do regularnego pisania bloga ....

Dzieje sie rzecz ciekawa a mianowicie będąc graczem majacym 4-7bb/100 w ciagu 8miu miesiecy lapie 3ciego swinga ... zeby bylo ciekawiej moja cala grupa dostaje po dupie w tym samym czasie (zbieg okolicznosci 3ci raz ????)

myslalem ze to u mnie tylko takie rzeczy sie dzieja ja mam inna czestotliwosc mianowicie 3 miechy 2 swingi :/ i to 1 kurewski

Odpowiedz
Cytat
lukasz189
Oldschool Grinder

Siemanko

Czy zeby zrobic taki fajny popup jak Ty masz trzeba samemu sie pobawic w HM, czy moze jest on gdzies i mozna go skopiowac?

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Napisane przez lukasz189
Siemanko

Czy zeby zrobic taki fajny popup jak Ty masz trzeba samemu sie pobawic w HM, czy moze jest on gdzies i mozna go skopiowac?

ja robilem te popup'y sam a teraz duzo ludkow z forum ich uzywa ;)

odezwij sie na skype to Ci przesle

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

prosba o zamkniecie mojego bloga

Odpowiedz
Cytat