Witam
Wymyśliłem sobie challenge sam dla siebie. Będzie to próba jak najszybszego przejścia NL5 czyli wygranie 125$. Jeżeli ktoś chce dołączyć to zapraszam.
Update codziennie
zaczynam dzisiaj.

Witam
Wymyśliłem sobie challenge sam dla siebie. Będzie to próba jak najszybszego przejścia NL5 czyli wygranie 125$. Jeżeli ktoś chce dołączyć to zapraszam.
Update codziennie
zaczynam dzisiaj.

Witam
Nie wiem czy to dobry pomysł żeby jak najszybciej bo to moze sie odbic na jakosci gry.
A co do Nl5 to dzis też zacząlem grac i 30$ profitu juz mam
Wyzwanie jak wyzwanie mam nadzieje że nie odbije się na jakości. Poza tym na potrzeby wyzwania gram TAG ABC także na pewno się nie rozwinę :), ale profit powinien być ♠_biggrin:
btw
byłem już 7bi na +, ale po przerwie obiadowej nastąpiło rozluźnienie i prawie 5 bi utopiłem(dobry obiadek , dobry humorek musiało coś nawalić :D). 2 razy set na seta
hehe.
Odrabiam straty teraz 4bi na plus. wieczorkiem wykresik.
Po artykułach o mss dziwnie dużo gości z 2$ ♠_ugly: niektórzy nawet nieżle przyswoili wiedzę.
Wrzucę jednak wykresik teraz. Może później jeszcze przysiądę do gry ale na chwilę obecną mam jeszcze inne zajęcia.

w połowie sesji miałem imponujące 3.68$/100 rąk ,ale jak wspomniałem nadeszło rozluźnienie , trochę głupich spotów, i miałem stairway to hell :D.
co tu dużo gadać sfishowałem totalnie
Aha jeszcze coś tylu karet co dzisiaj to w moim garażu jeszcze nie było( 3 szt) później wrzucę rozdania
Następna kareta ♠_biggrin: podczas 10 minutowej sesji wieczornej
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
$0.02/$0.05 No-Limit Hold'em (9 handed)
Known players:
[tg]BU$3.66:///////;SB (Hero)$5.02:///////;BB$7.49:///////;UTG1$5.35:///////;UTG2$5.05:///////;MP1$2.10:///////;MP2$5.09:///////;MP3$4.69:///////;CO$5.00:///////;[/tg]
Preflop: Hero is SB with 4:c, 4:h.
6 folds, BU raises to $0.15, Hero calls $0.13, BB folds.
Flop: ($0.35) J:c, 4:s, A:d (2 players)
Hero checks, BU checks.
Turn: ($0.35) 4:d (2 players)
Hero checks, BU bets $0.25, Hero calls $0.25.
River: ($0.85) J:s (2 players)
Hero checks, BU bets $0.85, Hero raises to $3.40, BU calls $2.41(All-In).
Final Pot: $7.51.
Oceniłem tutaj range na QJ KJ Ax, ale jako że nie cbetował to Ax odpadło. JAk wypadła czwóreczka to jak zwykle w moim wypadku nie wiedziałem co robić zazwyczaj betuje, ale tutaj wolałem poczekać na jakiś cud w pastaci J Q K no i wpadło. Teraz jak przeglądam to już sam nie wiem czy inaczej bym to rozegrał. Jakieś sugestie co do linii ?
Na dziś koniec
04.07 +24,37$
Jakby tak fajnie żarło to 5 dni i po wyzwaniu
Ja też bardzo czesto mam momenty rozluznienia bo dobrej grze i zacznam w głupiech spotach tracic pieniadze. Ostatnio staram sie nad tym pracowac
Dzisiaj na razie lipa. Błąkam się w okolicach 0$. Co wyciągnołem to utopiłem.
Heh najbardziej się wkurzyłem po otwarciu AJo ze srodkowej pozycji. As i trash na flopie to sobie betuję , turn i river to samo. Na showdownie Button pokazał AK :facepalm:. Muszę się nauczyć wyrzucać te AJ
Hej,
gram to samo i mam podobne plany do Ciebie
NL5 zacząłem grać chyba 3 kwietnia i idzie nieźle
Będę tu systematycznie wpadał i śledził Twoje postępy. Ja zapraszam do mnie na bloga
Pozdro i powodzenia
No w końcu jakiś prezent od losu
Known players:
[tg]UTG1$5.00:///////;UTG2$2.65:///////;MP1$2.10:///////;MP2$6.42:///////;MP3$2.12:///////;CO$4.13:///////;BU (Hero)$5.02:///////;SB$5.42:///////;BB$2.97:///////;[/tg]
Preflop: Hero is BU with K:h, K:s.
3 folds, MP2 calls $0.05, 2 folds, Hero raises to $0.25, 2 folds, MP2 raises to $6.42, Hero calls $4.77(All-In).
Flop: ($11.51) Q:s, 6:h, 6:d (2 players)
Turn: ($11.51) 9:d (2 players)
River: ($11.51) 2:d (2 players)
Final Pot: $11.51.
Results follow:
Hero shows two pairs, kings and sixes(K:h K:s).
MP2 shows two pairs, queens and sixes(K:d Q:c).
Hero wins with two pairs, kings and sixes(K:h K:s).
typowo sie zestackowałem z KK. Jedynym readem no gościa było to że dwa razy tak zrobił (limp/allin)
Dalej niestety nie chcą mi oddawać stacków
Idzie jak po grudzie 7bb/100. Na rushu jednak większość gra pod seta i jak coś wyniuchają to lipa.Ja wychodzę z założenia że nie ma co slowplayować, no chyba że ma się nutsa. Na drawowatych boardach wiem przynajmniej czy jestem z przodu czy już bliżej do ciemnej d**y :D.
Muszę sobie małą przerwę zrobić bo soft jest rigged (tylko jedna kareta ♠_biggrin: w dodatku słabo opłacona).
Na razie +6,80$ (razem 31,17$ jeszcze 93,83$ brakuje) do challengu nie będę brał pod uwagę żadnych bonusów(take 2 no darmowa kasa ♠_thumbsup: ) i rakebacku.
troche stiltowałem ale looknijcie sami
Known players:
[tg]MP1$1.89:///////;MP2$4.51:///////;MP3$3.80:///////;CO$4.14:///////;BU$3.72:///////;SB$3.85:///////;BB (Hero)$5.00:///////;UTG1$5.42:///////;UTG2$14.18:///////;[/tg]
Preflop: Hero is BB with 4:h, 4:s.
2 folds, MP1 raises to $0.20, MP2 calls $0.20, 4 folds, Hero calls $0.15.
Flop: ($0.62) 4:d, T:d, T:h (3 players)
Hero bets $0.62, MP1 raises to $1.69(All-In), MP2 raises to $4.31(All-In), Hero calls $3.69.
Turn: ($10.93) 2:h (3 players)
River: ($10.93) T:c (3 players)
Final Pot: $10.93.
Results follow:
MP2 shows a full-house, tens full of jacks(J:d J:s).
Hero shows a full-house, tens full of fours(4:h 4:s).
MP1 shows a full-house, tens full of kings(K:c K:d).
MP2 wins with a full-house, tens full of jacks(J:d J:s).
MP1 wins with a full-house, tens full of kings(K:c K:d).
Żeby K albo J doszło to bym nie marudził
kończe na dzis bo tilt jak nic
dwa razy stackoff
aa vs kk wtopa
aa vs ak wtopa
najlepsze to ak
flop kk2
sesja -14.13$
ogółem +10.24
oddala się szybke zamknięcie nl5
wieczorem jak zwykle w moim przypadku 10 minutowa sesyjka trochę poprawiła wyniki
04.08 -10.26$
ogółem +14.11$
Dzisiaj wtopa goni wtopę
4x set na seta
-12$$
niedługo bedzie wielkie g... z wyzwania bo bedę musiał rola ratować.
No nic ide odrabiać straty
jak powiedziales ide odrabiac straty to skojarzyło mi się z tiltem. Lepiej uważaj bo stracisz wszystko:) sam doświadczyłem juz kilka razy tego. Ale teraz pracuje nad tym
Nie no aż tak źle nie jest po prostu pechowo się nadziałem :D.
poza tym już troche lepiej -5.80$ ♠_thumbsup:
Dałem ciała totalnie jestem -10$. Takiej serii set na seta to nie miałem sick!!
Postanowiłem spróbować szczęścia w turku i przyżarło

Mały field ale co tam 74.50$ na początek dnia, miło nie powiem
Idę się jeszcze pochwalić na sukcesach