Hej, pewnie oczekiwalscie czegos super specjalnego patrzac na tytul watka...hehe, no ale czego innego mozna oczekiwac w forum "Blog'ow"
No wiec tak, moja przygode z PokerStrategy zaczalem po angielskiej stronie, kiedy moj kolega przeslal linka, podniecajac sie ze ktos rozdaje $150 za darmo. No ja oczewiscie sie zarejestrowalem, nie zwracajac uwagi na zadne artykuly albo na forum, myslac ze moglbym rozwalic Phil Ivey albo Gus Hunson'a nie patrzac na karty
No ale wracajac do reali poprzez przegrywanie mojego calego kapitalu, postanowilem "zaczac od nowa". Moja przygoda z Poker'em trwa nie cale dwa laty, kiedy to wlozylem $10 to PrimePoker'a i przegralem wszystko w ciagu pol godziny nie znajac zasad gry
Ale cos mnie zaintrygowalo, i postanowilem wrocic...
Po kilku miesiacach wygrywania i przegrywania na Full Tilt, postanowilem ze wezme sie za poker'a z wiekszym profesionalizmem, jak tylko skoncze 18 lat. No wiec jestem tutaj, nie caly miesiac po ukonczenu 18-stu lat, (mialem duzeeeeeeeego kaca :P) i przegraniu $1300 na full tilt i wygraniu $1700 na starsach, jestem gotowy do gry w "prawdziwego" pokera.
A wiec oto jest moj plan:
Jutro, wrzuce $600 na Full Tilt, i zaczne grac NL100 SSS i NL10 FR. To tak w skrucie, wiecej bede pisal na bierzaco
Aha, a tutaj mam swoj BRM plan, z ktorego bede korzystal w najbliszej przyszlosci: (slowa krytyki albo uznania sa mile widziane)
NL SSS - 30 buyins
NL Full Ring - 30 buyins
NL Short Handed - 50 buyins
SNG - 50 buyins
MTT - 100 buyins
P.S. Sorki za moj pogmatfany jezyk, ale nie czesto uzywam Polskiego