Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nie uwierzycie :O - UNBELIEVABLE !

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
562 Wyświetlenia
TimoDee
PokerStrategist

Hej, pewnie oczekiwalscie czegos super specjalnego patrzac na tytul watka...hehe, no ale czego innego mozna oczekiwac w forum "Blog'ow" ;)

No wiec tak, moja przygode z PokerStrategy zaczalem po angielskiej stronie, kiedy moj kolega przeslal linka, podniecajac sie ze ktos rozdaje $150 za darmo. No ja oczewiscie sie zarejestrowalem, nie zwracajac uwagi na zadne artykuly albo na forum, myslac ze moglbym rozwalic Phil Ivey albo Gus Hunson'a nie patrzac na karty :)

No ale wracajac do reali poprzez przegrywanie mojego calego kapitalu, postanowilem "zaczac od nowa". Moja przygoda z Poker'em trwa nie cale dwa laty, kiedy to wlozylem $10 to PrimePoker'a i przegralem wszystko w ciagu pol godziny nie znajac zasad gry :) Ale cos mnie zaintrygowalo, i postanowilem wrocic...

Po kilku miesiacach wygrywania i przegrywania na Full Tilt, postanowilem ze wezme sie za poker'a z wiekszym profesionalizmem, jak tylko skoncze 18 lat. No wiec jestem tutaj, nie caly miesiac po ukonczenu 18-stu lat, (mialem duzeeeeeeeego kaca :P) i przegraniu $1300 na full tilt i wygraniu $1700 na starsach, jestem gotowy do gry w "prawdziwego" pokera.

A wiec oto jest moj plan:

Jutro, wrzuce $600 na Full Tilt, i zaczne grac NL100 SSS i NL10 FR. To tak w skrucie, wiecej bede pisal na bierzaco :)

Aha, a tutaj mam swoj BRM plan, z ktorego bede korzystal w najbliszej przyszlosci: (slowa krytyki albo uznania sa mile widziane)

NL SSS - 30 buyins
NL Full Ring - 30 buyins
NL Short Handed - 50 buyins
SNG - 50 buyins
MTT - 100 buyins

P.S. Sorki za moj pogmatfany jezyk, ale nie czesto uzywam Polskiego :(

4 odpowiedzi
murkins
Elite Grinder

powodzenia
p.s na full tilcie pełno nitów, bonus ładny ale co z tego jak poziom dość wysoki =)

TimoDee Autor wątku
TimoDee
PokerStrategist

hmm moze i tak...Na Titan'ie tez fajny bonus, ale juz gram na Full Tilt od dawna, i jakos mi pasuje :)

damianpat
BlackMember

Życzę powodzenia, język nie jest zły ;)