Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Multitabling by poppinpoker

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
369 Wyświetlenia

Witam!

Postanowiłem zalozyc blog dla swojej wlasnej motywacji, nie bede sie tu rozpisywal ani pisal eseju na moj temat, tylko krotko i zwiezle.
Nazywam sie Mariusz, mieszkam na obrzeżach Krakowa, mam 19 lat, chodze do 4 tech. ekon. i jestem mega optymista zyciowym. Slucham glownie Reggae i wszystkigo co dobre, tancze popping oraz interesuje sie hipnoza i wszystkim co z nia zwiazane. No okej to tyle na moj temat teraz kwestia pokera....

Moja przygoda z pokerem rozpoczela sie przypadkowo, tzn postanowilem sobie zagrac w ruletke (oczywiscie wszystko przegralem) wtedy natrafilem na pokera i tak sie zaczelo...
Wkoncu natrafilem na pokerstrategy i po przeczytaniu wielu artykulow i watkow postanowilem sprobowac swoich sil.
Rejestrujac sie na ps otrzymalem darmowe 2$ i udalo mi sie wyciagnac z nich 150$ grając Sng począwszy od 0.25 do 2$ turbo. Niedawno wypłacilem 70 i zostawilem sobie 80$ na gre.

Teraz moze przejde do konkretow: Otóz mam zamiar grać multitabling 24+ stoly. Gram NL10 SSS z malymi modyfikacjami. Puki co oswajam sie z gra na wielu stolach zaczynajc od 10,12.

Pokera nie traktuja wylacznie jaka zabawe ale bedzie on teraz dla mnie glownym priorytetem do wzbogacenia sie, i nieskromnie powiem ze chce z niego zyc, i wierze ze mi sie uda bo jak juz mowilem jestem optymista :D

Wczorajsza (pierwsza) sesja

Bankroll

91,06
+8

Postaram sie co 2 dni aktualizowac blog....no to tyle....

Bless Ya!

2 odpowiedzi

No to powodzenia nie wiem czy wiesz ale 600BB to standard a ty grasz 24 stoły i 800BB to niezły kozak jesteś albo nie wierzysz w downswing GL!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzisiejsza sesja

+20 $

Bankroll

111,55 $

Up
Gram narazie 10,12 stołow az dojde do 250$