Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Mss nl2/nl4 SH/FR Baltazar

85 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,739 Wyświetlenia

Witam Nazywam się Piotrek i w pokera gram już jakiś czas. Zacząłem od 10 $ które dostałem od Poker strategy Dzięki szczęściu początkującego udało mi się go dość szybko podwoić a później potroić i tak dalej …. Grałem głównie MSS FR od nl 2 nl4 i w pewnym momencie postanowiłem, że spróbuje pograć sobie Bss sh większe winrate i być może będę miał większy rakeback , no ale niestety może nie udało mi się dostosować dynamiki gry czy czegoś innego poza tym seria bad beatów zepchnęła mnie znowu do nl2 . I tak zaczynam jakby od nowa na tą chwile mam oko 24$ . Tego bloga będę traktował jako taki dziennik w którym będę pisał przemyślenia dotyczące gry , moje pomysły postępy lub ich brak .

Będę grał MSS SH/FR

Platforma: Party poker

Stoły 12+

Wkupiam się za wpisowe (40 bb) , odchodzę od stołu gdy się podwoje (60 bb)
Bankroll managment 40 Bi na limit FR

nl2 /1 Bi=0,80 = 32$
nl4 /1 Bi=1,60 = 64$
nl10 /1 Bi=4 = 160$

- jeśli mój BR przekroczy 64$ automatycznie wchodzę na nl 4 , gdy tylko spadnę poniżej 32$ gram nl2 i gram na nl2 do przekroczenia 48 $ to znowu gram na nl4, na to by wzbić sie na dany limit mam 20 Bi zapasu .

Bankroll managment 60 Bi na limit SH

nl2 /1 Bi=0,80=48$
nl4 /1 Bi=1,60=96$
nl10 /1 Bi=4 = 240$

- Postaram się udowodnić tym blogiem, że z takiego doła można pokonać.
- Wszelkie rady i sugestie będą mile widziane

Odpowiedz
Cytat
84 odpowiedzi
ryhukox
Poker Player

Gram mss więc będę śledził :)
Odradzam mieszać fr z sh. Polecam grać sh, fajnie się gra, no i sam gram na sh, z tym że ze stackiem 40-60bb

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Postanowiłem, że skoro mój BR tak stopniał to będę grał w tej chwili opierając się na ABC Mss FR , dzisiaj dostosowałem HUD do stolików FR , pojechałem z koksem , wiadomo jak to jest przy sobocie. Ciotka do mnie przyjechała no i trzeba było trochę w chacie ogarnąć wiec nie miałem jak za bardzo posiedzieć i po klikać no ale trochę udało mi się pograć .

Dzień zdecydowanie na +
13 Bi + (7,78$)
Rozegrane ręce 4,056
Bankroll : 36,37

Będę się starał podsumowywać każdy następny tydzień , wklejając wykres z całego tygodnia , a od czasu do czasu postaram też się wklejać jakieś rozdania i moje przemyślenia co do nich .

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Miałem robić podsumowania co tydzień, ale nie wiem jak to będzie z czasem , bo czasem jest tak, że czasem go nie ma. Wiec zrobię mały wpis co do postępu , puki mam wolną chwilę

25,5 + (15,33$)
Rozegrane ręce 9009
bb/100 = 4,25
Bankroll : 44,30 do zmiany limitu 3,70
Podczas dzisiejszej sesji strasznie dużo straciłem na KK nie miałem szczęścia do tej ręki.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Na tym etapie po tych 9 k rozdaniach postanawiam skończyć grę na FR a ruszam ze stołami SH i na podobnej próbce zobaczyć jak będzie mi szło.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez ryhukox
Gram mss więc będę śledził :)
Odradzam mieszać fr z sh. Polecam grać sh, fajnie się gra, no i sam gram na sh, z tym że ze stackiem 40-60bb

Bez Wątpienia dobrze się gra , a przy tym rake leci dużo szybciej co przy dobrym bonusie może dać przyjemny profit . Dzisiaj po wieczornej sesji wkleję moje wykresy z gry tak do porównania jak mi idzie na SH a potem postaram sie zrobić jakieś porównanie, jedno natomiast nie ulega wątpliwości, że stołów na SH jest znacznie więcej niż na FR a gracze którzy tam siedzą, no cóż przyjemnie sie z nimi gra .

Nic nie napisałeś odnośnie FR tylko tyle, że odradzasz na nich grać no minus może być fakt, że czasem jest tak że na tych 9 graczy 6-8 to nity. No i poza tym mogę grać maksymalna możliwą liczbę stołów a moje decyzje nie tracą tak dużo na wartości jak na SH gdy gram multitabling. Ostatnio troszeczkę się rozpędziłem i otworzyłem maksymalną liczbę stołów na SH i było by fajnie gdyby komputer mi wyrabiał a tak po każdej decyzji jak kliknąłem check/bet /fold miałem jakieś 2 sekundy przeskoku zanim odpalił mi się kolejny stolik i soft umożliwiał mi podjecie decyzji. Poza tym nie byłem zadowolony w pełni ze swojej gry wiele decyzji nie było przemyślanych na tyle ile bym sobie tego życzył.

Odpowiedz
Cytat
ryhukox
Poker Player

Odradzałem tylko mieszanie fr z sh :) a jak sam piszesz na sh jest o wiele więcej fishów. Widziałem jakieś rozdanie twoje w dziale oceny gdzie grałeś sh z jakimiś 30bb, imo to troche samobójstwo, feq jest bardzo małe a co za tym idzie będziesz musiał wrzucać stacka w mase marginalnych spotów a tym samym, nawet przy świetnej grze, będziesz miał ogromne swingi. Sam kiedyś próbowałem tak grać ale dałem sobie spokój

kiedyś założyłem o tym temat, proponuje zajrzeć Gra vs calling station na SH

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mss SH w moim wykonaniu

Wkupując sie za 30 bb

-0,15$

Rozegrane ręce 11958
bb/100 = -0,14
Bankroll : 56,23

Na to że stan mojego Bankrolla wzrósł to przyczyna tego że zamieniłem ugrane punkty na $ + 10$ + 2 $ z innego bonusu .

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez ryhukox
Odradzałem tylko mieszanie fr z sh :) a jak sam piszesz na sh jest o wiele więcej fishów. Widziałem jakieś rozdanie twoje w dziale oceny gdzie grałeś sh z jakimiś 30bb, imo to troche samobójstwo, feq jest bardzo małe a co za tym idzie będziesz musiał wrzucać stacka w mase marginalnych spotów a tym samym, nawet przy świetnej grze, będziesz miał ogromne swingi. Sam kiedyś próbowałem tak grać ale dałem sobie spokój

kiedyś założyłem o tym temat, proponuje zajrzeć Gra vs calling station na SH

ryhukox masz racje swingi są i to nie małe wkleiłem wykres wystarczy tylko na niego kliknąć a otworzy ci sie w nowej karcie . To jakaś masakra z tymi swingami porównując wykres z FR jest ogromna różnica .

Mam takie swoje zdanie, że jak mam aż tak bardzo niski stack to nawet ci bardziej ogranieci gracze często stack-ują sie na mnie z bardzo marginalnymi rekami. i to jest ten Plus grania na FR z 30 bb

Wracając do SH to masz absolutna racie jak chodzi o fold Equity.

Czasem faktycznie mam flopa dobrego do c beta i przeciwnik sie do tego jak najbardziej nadaje , i wychodzi, że mój c-bet to c bet show, ktory bardziej wygląda na takie rozpaczliwe ratowanie sytuacji a niżeli fakt, że coś trafiłem,

3 bet bluff też jest utrudnionym zagranie bo raz że nie wyglądam grożnie z 27 bb w stacku to jeszcze w 3 betowanej puli nie gra się zbyt komfortowo gdy nasz oponet raczy sprawdzić bluff.

Od Teraz ruszam z grą z 40 bb w stacku i za te 3 , 4 dni wkleję wykres jak mi idzie

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mss SH stack 40-60 bb

Wyzwanie jakie sobie stawiam to gra na przynajmniej 12 stołach Sh Mss wkupując się za 40 bb a odchodząc mając 60+ bb.

Początek 8 Marca ( dzień kobiet )

*- wystarczy kliknąć w miniaturę :)

Początek jest bardzo słaby jak widać na wykresie no ale można by rzec, że miałęm troche pecha :

1 Suckout

Party Poker No-Limit Hold'em, $0.02 BB (5 handed) - Party-Poker Converter Tool from http://www.flopturnriver.com

Hero (UTG) ($0.74)
SB ($0.48)
MP ($3.26)
BB ($2)
Button ($0.30)

Preflop: Hero is UTG with K, A
Hero bets $0.08, MP calls $0.08, 3 folds

Flop: ($0.19) K, 10, 2 (2 players)
Hero bets $0.14, MP calls $0.14

Turn: ($0.47) 7 (2 players)
Hero bets $0.52 (All-In), MP calls $0.52

River: ($1.51) J (2 players, 1 all-in)

Total pot: $1.51

Results below:

Spoiler

Hero had K, A (one pair, Kings).
MP had 9, A (flush, Ace high).
Outcome: MP won $1.44

2 Bad Beat

Party Poker No-Limit Hold'em, $0.02 BB (5 handed) - Party-Poker Converter Tool from http://www.flopturnriver.com

Hero (SB) ($0.68)
Button ($3.86)
MP ($0.47)
UTG ($2)
BB ($4.43)

Preflop: Hero is SB with 10, A
2 folds, Button calls $0.02, Hero bets $0.09, 1 fold, Button calls $0.08

Flop: ($0.22) 9, 2, 4 (2 players)
Hero bets $0.10, Button calls $0.10

Turn: ($0.42) A (2 players)
Hero bets $0.48 (All-In), Button calls $0.48

River: ($1.38) 5 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $1.38

Results below:

Spoiler

Button had 3, A (straight, five high).
Hero had 10, A (one pair, Aces).
Outcome: Button won $1.32

3 Troche za nisko podbiłem na pre flopie, pomijając ten fakt to kolejny Bad Beat

Party Poker No-Limit Hold'em, $0.02 BB (4 handed) - Party-Poker Converter Tool from http://www.flopturnriver.com

Hero (BB) ($0.80)
Button ($4.98)
SB ($2.04)
UTG ($2.37)

Preflop: Hero is BB with K, K
1 fold, Button calls $0.02, SB bets $0.03, Hero raises $0.08, Button calls $0.08, SB calls $0.06

Flop: ($0.30) 7, 10, 2 (3 players)
SB bets $0.30, Hero raises to $0.70 (All-In), 1 fold, SB calls $0.40

Turn: ($1.70) 9 (2 players, 1 all-in)

River: ($1.70) 10 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $1.70

Results below:

Spoiler

SB had Q, 10 (three of a kind, tens).
Hero had K, K (two pair, Kings and tens).
Outcome: SB won $1.62

4 Free played źle to rozegrałem powinnienem zdecydowanie zagrać jakiegoś over beta na flopie
- flop jest mega mokry i mam 4 way pot

Hero (BB) ($0.80)
SB ($0.98)
UTG ($2.78)
Button ($2)
MP ($1.77)

Preflop: Hero is BB with K, 9
UTG calls $0.02, MP calls $0.02, 1 fold, SB calls $0.01, Hero checks

Flop: ($0.08) Q, 9, 9 (4 players)
SB checks, Hero checks, UTG checks, MP checks

Turn: ($0.08) J (4 players)
SB checks, Hero bets $0.08, 1 fold, MP calls $0.08, SB raises $0.30, Hero raises to $0.78 (All-In), MP raises $1.18, SB calls $0.66 (All-In)

River: ($2.78) 3 (3 players, 2 all-in)

Total pot: $2.78

Results below:

Spoiler

SB didn't show
Hero had K, 9 (three of a kind, nines).
MP had 10, K (straight, King high).
Outcome: MP won $2.95

Jutro sobota i też się postaram coś wkleić. Mam nadzieje że wykres trochę się wzbije do góry . :) , jak są jakieś uwagi co do rozegranych rąk to chętnie bym je przeczytał :)

Odpowiedz
Cytat
boski1ooh
PokerStrategist

. Będę zaglądał :fdrink

Odpowiedz
Cytat
ryhukox
Poker Player

WP, poza tym co sam zauważyłeś :)
Grałem w łikend nl10 zooma, fishowatość wydaje się być większa niż na nl5, na pewno abc starczy, żeby wygrywać. Calle 3betów z Qx Jxs itp calle cbetów z gs czy oc oop. Niestety swingi mnie dojechały i musze wracać na nl5. 120$ pod ev :ayfkm:

Czekam na jakiegoś update ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mss SH nl2 40-60

+4,27$

Rozegrane ręce 8085
bb/100 = 1,32
Bankroll : 67,63

Bilans Bankroll znowu może sie nie zgadzać na party co raz pojawia sie jakaś promocja lub czasem grywam też jakiś freeroll który odpale sobie dodatkowo do sesji :) .

Te pierwsze 3 k rąk nie wygląda najlepiej , jak pamiętam w tych dniach chodziłem trochę i szukałem pracy i taki zimny wiatr wiał. Gdy siedziałem przy pokerku to strasznie mnie oczy bolały od tego wiatru i ze zmęczenia porostu grałem tak trochę na siłę.

Dzisiaj rano można powiedzieć żę czarny kot przebieg mi droge bo trafiłem

i jakoś tak złapałem chęć do gry z głową i pojawiły się efekty

Może to taki jednorazowy upswing bo praktycznie nie łapałem bad beatów , i flopa też w miarę często trafiałem . Postaram sie podtrzymać ten sam standard gry jak najdłużej.

Aktualizowałem pierwszy post bloga na temat BM , mam pytanie do tych co grają Mss SH jaki BM stosujecie czy mój nie jest zbyt konserwatywny ?

Odpowiedz
Cytat
CleanForce
PokerStrategist

Witam,

Coś mi się nick wydawał znajomy ze stołów... Patrzę a Ty też na PP się zabawiasz. ;)

Powodzenia ;) :f_thumbsup:

Będę odwiedzał. ^^

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nl2 SH
Postaram się scharakteryzować moją gre na nl 2 .
Na tym limicie nie robię zupełnie notatek bo wydaje mi się to zbyteczne fishy jest tak niesamowicie dużo, że jest to zwyczajnie zbędne, czasami jedynie jak zobaczę jakieś mega słabe zagranie to przykleję notkę z kolorem zielonym na gracza.
Mój hud może i jest trochę rozbudowany jak na nl 2, ale na stołach SH jest tyle miejsca, że szkoda było by tego nie wykorzystać.

VPIP/PRF/AF/WTSD/HANDS
Fold to cbet flop/cbet flop/3bet preflop/fold to 3 bet pre flop
fold to 4bet preflop /4bet preflop / Att to staeal /fold to steal SB/Fold to steal BB

Pre flop

https://polska.pokerstrategy.com/video/20254/

Moja gra po flopie jest prawie tak sama jak ta zalecana w artykułach do Mss FR

https://polska.pokerstrategy.com/strategy/sss/1854/2/

Z tą różnicą że ja grywam również :
MIDDLE POCKET PAIR

Taką parę trzymasz, kiedy twoje karty startowe są parą, a wśród kart wspólnych znajduje się dokładnie jedna wyższa karta, która nie jest asem.

Przykładowo, twoje karty startowe to dwa walety. Na flopie pojawiła się czwórka, ósemka i król. Twój układ jest nazywany middleparą, ponieważ na stole leży tylko jedna wyższa karta od twojej pary - król.

Grywam je z fiszami i graczami call station jeśli mój przeciwnik sprawdza 100 % c betów to nie widzę powodu żebym miał pasować moją średnią parę.

Gram ją jedynie jeśli mam jednego przeciwnika i na flopie
Gdy na flopie jest tylko jedna over cards

2 Przykłady :

TT nl2

JJ nl2

Nie wiem czy powinienem nią grać, czy nie jest to zbyt luźne zagranie, jak na razie wychodzę z tym na +

3 Bet na tym limicie 3 bet bluff nie jest czymś na czym można w miarę ciągnąć jakieś value , stosuje to zagranie na kolesi którzy mają { 75% fold to 3bet preflop }

steal - mam w około 30 % kradnę gdzie się da i ile tylko się da zachowując przy
tym zdrowy rozsądek.

Najwięcej value na tym limicie można wyciągnąć z premium hand , odpowiednia opanowana gra powinna sprawić, że pojawią się efekty.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mss SH

8 Marca -14 Marca ( 6 dni )

Cel ----------------------------> nl4 (96 $)

+4,28$

Rozegrane ręce 15323
bb/100 = 0,70
Bankroll : 67,99

Dzisiaj rano obudziłem się z myślą , żeby zaprzestać gry na stołach SH i wrócić do grania FR, ponieważ na tych stawkach głównie zarabiam na premium hands , no ale po chwili wahania pomyślałem, że trzeba być konsekwentnym i grać SH bo jak to będzie skoro co 10 , 15 k hands będę zmieniał stoliki. Poza tym Wypadało by się w czymś wyspecjalizować, dlatego też pozostanę przy stołach SH. Do końca Marca postaram się już opuścić grę na nl 2 zrobię to z chwilą gdy tylko będę miał 96 wymaganych dolarów na nl4.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez CleanForce
Witam,

Coś mi się nick wydawał znajomy ze stołów... Patrzę a Ty też na PP się zabawiasz. ;)

Powodzenia ;) :f_thumbsup:

Będę odwiedzał. ^^

Dzięki , :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mss SH

8 Marca -15 Marca ( 7 dni )

Cel -----------------------> nl4 (96 $)

Dzisiejsza sesja :f_grin:

Bankroll : 73,43

Jedno ciekawe rozdanie :)

Hero (UTG) ($0.69)
BB ($2)
MP ($2.96)
Button ($2.03)
SB ($0.98)

Preflop: Hero is UTG with Q, Q
Hero bets $0.08, MP calls $0.08, Button calls $0.08, 1 fold, BB calls $0.06

Flop: ($0.33) 4, 9, 7 (4 players)
BB checks, Hero bets $0.61 (All-In), MP calls $0.61, Button calls $0.61, BB calls $0.61

Turn: ($2.77) K (4 players, 1 all-in)
BB checks, MP bets $0.34, 1 fold, BB calls $0.34

River: ($3.45) J (3 players, 1 all-in)
1 fold

Total pot: $3.45

Results below:

Spoiler

Hero had Q, Q (one pair, Queens).
MP had 7, K (two pair, Kings and sevens).
Outcome: MP won $3.28

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Sesja, którą musiałem skończyć po 20 minutach , żeby uniknąć spazzowania jak i innych sick zagrań. Jak 5 stacków tracę pod rząd to zwyczajnie odchodzę od kompa, żeby wrócić za pół godziny z zimna głową :) ,

AK

Hero (UTG) ($1.47)
Button ($1.09)
BB ($1.25)
MP ($2.22)
SB ($2.83)

Preflop: Hero is UTG with K, A
Hero bets $0.08, MP raises $0.14, 2 folds, BB raises $0.18, Hero calls $0.12, MP calls $0.06

Flop: ($0.61) 5, A, J (3 players)
BB bets $1.05 (All-In), Hero raises to $1.27 (All-In), MP calls $1.27

Turn: ($4.20) Q (3 players, 2 all-in)

River: ($4.20) 9 (3 players, 2 all-in)

Total pot: $4.20

Results below:

Spoiler

BB had 7, J (one pair, Jacks).
Hero had K, A (one pair, Aces).
MP had Q, A (two pair, Aces and Queens).
Outcome: MP won $3.99

AK

SB ($2.19)
UTG ($2.88)
Hero (Button) ($0.94)
MP ($0.70)
BB ($0.30)

Preflop: Hero is Button with A, K
UTG calls $0.02, MP calls $0.02, Hero bets $0.10, 1 fold, BB raises to $0.30 (All-In), UTG calls $0.28, MP calls $0.28, Hero raises to $0.94 (All-In), UTG calls $0.64, MP calls $0.40 (All-In)

Flop: ($2.89) 7, 4, A (4 players, 3 all-in)

Turn: ($2.89) 8 (4 players, 3 all-in)

River: ($2.89) 6 (4 players, 3 all-in)

Total pot: $2.89

Results below:

Spoiler

Hero had A, K (one pair, Aces).
BB had 10, 10 (one pair, tens).
UTG had A, 5 (straight, eight high).
MP didn't show
Outcome: UTG won $2.75

AQ

Party Poker No-Limit Hold'em, $0.02 BB (6 handed) - Party-Poker Converter Tool from http://www.flopturnriver.com

Hero (UTG) ($0.80)
BB ($2.83)
MP ($0.89)
SB ($0.95)
Button ($2.06)
CO ($1.10)

Preflop: Hero is UTG with Q, A
Hero bets $0.08, 1 fold, CO raises $0.14, 3 folds, Hero calls $0.06

Flop: ($0.31) Q, 7, Q (2 players)
Hero checks, CO bets $0.96 (All-In), Hero calls $0.66 (All-In)

Turn: ($1.63) 9 (2 players, 2 all-in)

River: ($1.63) J (2 players, 2 all-in)

Total pot: $1.63

Results below:

Spoiler

Hero had Q, A (three of a kind, Queens).
CO had 7, 7 (full house, sevens over Queens).
Outcome: CO won $1.85

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

JJ

Party Poker No-Limit Hold'em, $0.02 BB (6 handed) - Party-Poker Converter Tool from http://www.flopturnriver.com

Hero (SB) ($0.78)
BB ($2.27)
MP ($2.04)
CO ($3.74)
Button ($3.02)
UTG ($1.10)

Preflop: Hero is SB with J, J
1 fold, MP bets $0.08, 2 folds, Hero raises $0.17, 1 fold, MP calls $0.10

Flop: ($0.38) K, 4, 10 (2 players)
Hero bets $0.18, MP calls $0.18

Turn: ($0.74) 2 (2 players)
Hero bets $0.42 (All-In), MP calls $0.42

River: ($1.58) 9 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $1.58

Results below:

Spoiler

Hero had J, J (one pair, Jacks).
MP had K, A (one pair, Kings).
Outcome: MP won $1.51

QQ

Hero (MP) ($0.78)
CO ($2.20)
BB ($2)
Button ($2.10)
SB ($3.10)
UTG ($1)

Preflop: Hero is MP with Q, Q
UTG calls $0.02, Hero bets $0.10, 2 folds, SB calls $0.09, BB raises $0.34, 1 fold, Hero raises to $0.78 (All-In), 1 fold, BB calls $0.42

Flop: ($1.68) 6, 4, 5 (2 players, 1 all-in)

Turn: ($1.68) 4 (2 players, 1 all-in)

River: ($1.68) 9 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $1.68

Results below:

Spoiler

BB had K, K (two pair, Kings and fours).
Hero had Q, Q (two pair, Queens and fours).
Outcome: BB won $1.60

TT

Hero (Button) ($0.83)
CO ($2.80)
SB ($0.92)
MP ($0.97)
UTG ($1.98)
BB ($0.60)

Preflop: Hero is Button with 10, 10
UTG bets $0.04, 2 folds, Hero raises $0.12, 1 fold, BB raises to $0.60 (All-In), 1 fold, Hero calls $0.48

Flop: ($1.25) A, A, 3 (2 players, 1 all-in)

Turn: ($1.25) 4 (2 players, 1 all-in)

River: ($1.25) Q (2 players, 1 all-in)

Total pot: $1.25

Results below:

Spoiler

Hero had 10, 10 (two pair, Aces and tens).
BB had Q, K (two pair, Aces and Queens).
Outcome: BB won $1.19

AK

Hero (CO) ($0.77)
MP ($2.83)
Button ($1.76)
UTG ($0.26)
BB ($1.95)
SB ($1.66)

Preflop: Hero is CO with K, A
UTG raises to $0.26 (All-In), 1 fold, Hero raises $0.54, 3 folds

Flop: ($0.55) 5, 2, 7 (2 players, 1 all-in)

Turn: ($0.55) K (2 players, 1 all-in)

River: ($0.55) 4 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $0.55

Results below:

Spoiler

UTG had J, A (flush, Ace high).
Hero had K, A (one pair, Kings).
Outcome: UTG won $0.53

Odpowiedz
Cytat