Zapraszam
Napisane przez marinero36
Cegły(przyjmuję tylko wielokrotności 5tki):
10% 210$
5% 105%
Yo. Popraw sobie.
Z low out po 20 minutach vs unexploitable. Nie zapisywalo mi hh z zoom mtt więc opisze jak to wyglądało:
unexploitable izoluje 2 fiszy z CO, ja 3b z BB z AKo, 2 calle
spada K :club:5 :club:5
cb 2/3, fish fold, unexploit call
T
ja x/r dostaje shove, gdzie bylem juz commited~ call
A :club:J
Medium -> AK<AA
Napisane przez marinero36
Z low out po 20 minutach vs unexploitable. Nie zapisywalo mi hh z zoom mtt więc opisze jak to wyglądało:unexploitable izoluje 2 fiszy z CO, ja 3b z BB z AKo, 2 calle
spada K :club:5 :club:5
cb 2/3, fish fold, unexploit call
J
ja x/r dostaje shove, gdzie bylem juz commited~ call
A :club:J
![]()
Medium -> AK<AA
na stole J
a on miał A
J♣?
Starsy rigged

♠_zZz: ♠_zZz: ♠_zZz: ♠_zZz:
Wakacje, a ja rozgrywam tylko 500 rąk, bo zasypiam przy monitorze. Dość nudno Wam powiem, ile można pić.
Kilka dni temu miałem chyba najpiękniejszy sen w życiu, przeżywałem w nim to, o czym sobie od dawna marzę:
Później trochę downswinga, w pizdę w poksa, ale to nic, rodzice wybrali się na rowery, "bo ciepło", przyjeżdżają wieczorem i mówią, żebym się zbierał bo trzeba matkę na pogotowie zawieźć -> stłuczony nos, kolano i ręką złamana w dwóch miejscach tuż przy obojczyku
Sport to zdrowie
Przez to przejąłem trochę obowiązków w domu: nauczyłem się już prać, zmywać i dziś pierwszy raz gotowałem
Czy zmieniam się w kobietę?
Idę trochę na świeże powietrze, bo ocipieć można przy monitorze. Może to właśnie dlatego nie chcę iść na informatykę?
Cheers o/
przeżyli obiad, czy już jesteś poszukiwany za morderstwo i piszesz, z przydrożnego baru
Napisane przez wukaesiak
przeżyli obiad, czy już jesteś poszukiwany za morderstwo i piszesz, z przydrożnego baru![]()
Mama była szefem kuchni, a ja byłem pionem który kroi mięso(jakie to ohydne), i inne takie te. Uważam, że to najlepszy posiłek jaki kiedykolwiek był w moim domu
Co do wingsuit'ów to tutaj masz świetne nagrania z tego roku. Na drugim najbardziej sick przelot jaki kiedykolwiek widziałem
Spoiler
Spoiler
A niektórzy to chcą spędzić życie przy pokerze czy csie
Siiiickkk, oni tak blisko latają. Pamiętam, że jak kiedyś orientowałem się jak zacząć latać(patenty etc.) to trzeba chyba 50+ skoków zwykłych z spadochronem mieć, żeby móc wyrobić patent na to. Ale to musi być piękne... Jak ptak.
Napisane przez wukaesiak
o f*** . Dwa z w/w zawsze pisalem inaczej niż poprawie i byłem świecie przekonany , że piszę dobrze