[19:26:41] Scoti: siema
[19:26:52] Scoti: o ktorej planujecie przybyc w piatek do Krakowa?
(...)
[19:29:13] marinero36: ja bede po szkole bo jestem gimbem
[19:29:58] bemben92: haha, w piatek do szkoly xdd
[19:30:12] marinero36: srednia szkola srednie stawki
Dawno nie pisałem więc coś tam szkryflnę. Miałem dziś kolejny coaching dzięki któremu zacząłem 'grać swoje'. Przez zlot i szkołę miałem około tygodniową przerwę, a jak wróciłem to czułem się jak jakiś Wesoły Romek, który klika sobie guziki, tu wsunie staka, to rejznie, ale zero myślenia o range, o tym co dane zagranie mi daje, no i zdarzało się tak, że wszedłem na stoliki 10 minut gry i byłem tak znudzony że snap sitouty... Fajnie byłoby się ustabilizować, bo chyba co przerwę nie będę musiał brać kołczingu tylko po to, żeby przypominać sobie jak prowadzić dialog wewnętrzny?
Zlot... Co zostaje w Krakowie, to zostaje w Krakowie
W skrócie obawiałem się, że będzie tak, że wpadniemy no i najciekawszym tematem będzie 'Masz AJ na EP, co robisz?', jednak bardzo się myliłem. Już pierwszego dnia na community evencie poznałem internetowych przyjaciół po fachu, gdzie wlaliśmy w siebie litry wódy. Całego wieczoru nie pamiętam, ciężko mi posklejać środek historii, gdzie byliśmy w jakimś klubie, coś piliśmy, coś tańczyliśmy, później tylko fenek zamknięty w pokoju i decyzja z Vandixem, że kupujemy gorzo, szlugi i chlejemy na rynku Pamiętam, że koło 6 nad ranem piliśmy w jakimś pubie wódę z Panadolem i ekipą, a potem z bembnem do mieszkania. W sobotę wszyscy przepici, każdy ledwo co stał, ale wódę łoić to każdy chciał, mnie jednak ta wyborowa na stole trochę odstraszała(nie wspominając o tym, że ze swojego śniadania w KFC zjadłem jedną frytkę i resztę oddałem wukaesiakowi bo ten posiłek nie miał opcji się przyjać :D). Tak więc sobota to wegetacja i niestety już przed północą wracaliśmy, trochę szkoda, bo podobno drugi part melanżu był, no nic nie ucieknie, na pewno pojawię się następnym razem
Chciałbym podziękować wszystkim pięknym których poznałem i z którymi zajebiście się bawiliśmy; wukaesiak, spaźurg, chada(mega pozytywny członek, gdzieś Ty sie tak ukrywał?!), bembennajtitu, grinder, wombat, emil, groszek, yac, sotart, countit, scoti, g1wave, muckin, vandixx, trooperos(pytał mnie czy mu wpierdole :D), Marte, Łysemu(:D) i wielu, wielu innych o których pewnie zapomniałem.
Po prostu jesteś przystojnym, siwowłosym mężczyzną
Spoiler
Szybka sesja przed spaniem i patrzcie jaki suckout! Głównie przez to;
$1/$2 No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
heh, o tym KFC dowiedziałem się z paragonu następnego dnia, jestem pod wrażeniem tego ile byłem w stanie opitolić na gastro
obiecałeś sweata piękny chłopcze, pamiętasz?...
Napisane przez pfolus
heh, o tym KFC dowiedziałem się z paragonu następnego dnia, jestem pod wrażeniem tego ile byłem w stanie opitolić na gastro
Napisane przez pfolus
Nie wiem kim jestes
też go sobie nie przypominam, a już na pewno nie z KFC
Podpisano
Namiestnik Królestwa Zjednoczonych Cafejek
wukaesiak
z up. Króla Kudłatego(na wygnaniu)
To standardowo - króciutka sesja przed snem
Dzisiaj dość średni dzień, szkoła, korki, drzemka, nauka do jutrzejszej próbnej matury. Wszedłem na godzinke na stoliki, bo ile można się uczyć... Wielu ludzi mówiło mi na zlocie, że zazdrości mi, że w tak młodym wieku znalazłem pokera i zacząłem grać, ale czy Wy sobie zdajecie sprawę, jak to kurewsko demotywuje?! Wiecie jak ciężko siąść mi do książek, jak mogę wejść na stoliki i uzbierać trochę zielonych? No właśnie. Problemy nastolatka...