Widze niektóre chłopaki, którzy postują to Won$whensawpost 55, a reszta w$sd 20, czyli w skrócie łykają wszystko
Witam,
Co prawda nie jestem uprawniony do wystawiania ofert coachingowych, jednak pragnę zapewnić, że naprawdę warto. Ze swojej strony oferuję dobry humor oraz słone orzeszki. Zgłoszenia przyjmuję na kartkach pocztowych, trening prowadzony jest korespondecyjnie za pomocą pingwinów pocztowych.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Napisane przez marinero36
Widze niektóre chłopaki, którzy postują to Won$whensawpost 55, a reszta w$sd 20, czyli w skrócie łykają wszystko![]()
:nh
[09:49:31] mko101: skad jestes
[09:50:07] fifczej: Rybnik śląskie
[09:50:25] mko101: woj. slasko-pomorksie?
[
(WRZUCAM Z EV BO JESTEM POD)
Pierwszy dzień gry od wtorku, choroba niestety ze mną wygrała. Ciężko się gra gdy wręcz rozkurwia zatoki...
Święta niedługo. Właściwie każdy starsowy grinder zauważyłby to nawet bez kalendarza. To co się dzieję na midstejksach to coś fenomenalnego. Taaaakie hajsy. Jak zazwyczaj jest z 6-8 zwykłych stolików z fiszem, to dziś było 29(oczywiście waiting list - 30...).
Ostatnie 2 dni spędziłem na leżeniu w łóżku i wegetacji. Nie mogłem się skupić na czymkolwiek, a szkoda bo wolne to powinno się grindzić. Mam nadzieję, że się wykuruję do zlotu, bo inaczej nie będzie wpierdolu od pjeca.
Też tak macie, że z automatu gdy chcecie napisać 'kurować' to wskakuje tam 'r' tworząc jakże piękne słowo - 'kurwować'? Chyba za dużo przeklinam.
Ostatnio dość sporo zacząłem pomagać innym graczom w doskonaleniu ich gry i zaczynają kraszować. Bójcie się moich znajomych. Chociaż wiadomo że fenek zawsze będzie break even...
Marzęęęę już o tym, żeby było po maturach, żeby można było gdzie polecieć wpizdu i schlać się jak świnia, naprawdę. Mam dość tego pierdolonego śniegu, zimna, jestem chyba 5x przeziębiony od jesieni.
Aha, ostatnio emacośtam ode mnie kulturą, zamiast wódki kupiłem sobie 2x różowe Carlo Rossi
Spoiler
2x zgon po wódzie anyway, szkoda hajsu
Ostatnio dość sporo zacząłem pomagać innym graczom w doskonaleniu ich gry i zaczynają kraszować. Bójcie się moich znajomych. Chociaż wiadomo że fenek zawsze będzie wpierdalał...
FYP
@babel
:nh
A jeszcze bym zapomniał. Mówią, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Gówno prawda. Prawdziwych przyjaciół poznaje się w Internecie:
[20:46:10] roommate: pijemy wódeczke przez skajpa?
sry marinero trzy dwa zero, ale:
[2013-03-29 20:45:59] roommate: pijemy wódeczke przez skajpa?
rum ejt zaspamował każdego
a wy mnie olaliście, Fenek nawet o 5 rano wstal z lozka na jeszcze jednego ^^
(babel, nazwisko bys mi przynajmniej wycial xd)
Napisane przez roommate1000
(babel, nazwisko bys mi przynajmniej wycial xd)
stalking facebookowy: mode on
Rumejt wszedł na kupę gruzu koło chaty i cyknął se profilowe![]()
:* popros ladnie matke zeby puscila cie do lwowa to podisujemy przy wódeczce ;*
MC Burak, dawaj zapa, i tak w koncu do was wpadne na gumbol live
poszlo, ja to typ z dziwna fryzura (jak zobaczysz zdjecie bedziesz wiedzial o co chodzi, spiesze uspokoic ze juz tak nie wygladam ;d)
Napisane przez McBurak
poszlo, ja to typ z dziwna fryzura (jak zobaczysz zdjecie bedziesz wiedzial o co chodzi, spiesze uspokoic ze juz tak nie wygladam ;d)
call
Kafejke se robio biedaky.
@roommate
Jutro przy śniadanku wspomnę że jadę. Trzymaj kciuki! Też mam kupke gruzu przy chacie, jak fenek podjedzie to może potrolujemy
@marinero
mam takie mindsetowe pytanie, jak na Ciebie wpływa sprawdzenie rezultatów sesji? jak czesto to robisz? widzę ze wklejasz wykresy po 500 rozdaniach, to znaczy ze w miare czesto? jak to wplywa na Twoja gre?