Witam, spokojnie, spokojnie. Nie chcialem zaczynac az nie zaczalem regularnie grac zeby nie bylo lipy = ]
Dzis jest pierwszy sierpien wiec to dobry dzien zeby zaczac = ] W tamtym miesiacu niestety nie gralem zbyt wiele. 10k rozdan to jest tyle ile niektorzy graja w 2 dni = / jednak spowodowane to bylo wyjazdem na mazury, awaria kompa i paroma innymi poza pokerowymi sprawami. Zaczalem tez w miare regularnie jezdzic na rowerze i bardzo mnie to poki co wciagnelo. Za 2 tygodnie w weekend planuje z dwoma ziomkami jechac do Szczyrku i posmakowac downhillu. Od zawsze lubilem tak zwane sporty extremalne, na snowboardzie jezdze juz ponad 10 lat, zaczalem kitesurfingowac i mysle ze ten downhill tez moze mnie wciagnac = ] Moze jest tutaj ktos kto bawi sie w ten rodzaj jazdy na rowerze ?
Ok wracajac do pokera. Mam teraz regularnego coacha z ktorym wspolpracuje. Dlatego tez postanowilem przestac ogladac i czerpac wiedze z innych zrodel poniewaz chcialbym zeby moj styl upodobnil sie do jego stylu. Doszedlem do wniosku ze dane rozegrania reki bardzo czesto moga byc dobre tylko jesli zagrywa tak gracz o danym stylu i danym image. Nie chcialbym zeby moja gra to byl kogel mogel roznych stylow bo wtedy to wszystko razem moze nie wspopracowac ze soba. Caly czas wspolpracuje z chlopakami i wspolnie tworzymy projekt Masters of Showdown. Chlopaki robia coraz wieksze postepy co naprawde mnie cieszy. Niebawem bedziecie mogli ogladac efekty ten wspopracy.
To chyba tyle na poczatek. Zeby nie byl to plain text to zamieszcze tez wykres z tamtego miesiaca.

Trzymajcie sie, see you soon.