Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Lecim na Szczecin...

7 Posty
5 Użytkownicy
33 Reakcje
749 Wyświetlenia
martini1988
Legacy Member

Witam i o zdrowie pytam .
Od jakiegoś czasu utknalem na nl50 ( oczywiscie wirtualne żetony ) . Czas awansowac wyzej . Blog w celach motywacyjnych. Zaczalem coachingu u wirusa wiec mam nadzieje ze lada dzien w koncu uda sie wejsc na nl100 . Cel to 60k hands i w moze 8bb/100 ?
Gram na gg . Bede sie staral codziennie wrzucac wyniki .

PDW !

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Lukasz1226
PokerStrategist

Siemanko :)

Powodzenia w utrzymaniu bloga:f_drink: Wysokie cele sobie stawiasz jak na wirtualne żetony :)
Jestem nieco zdziwiony ze grasz na wirtualne,a zakładasz bloga ale to wolny kraj i możesz robić to na co masz ochotę lecz pytanie czemu na wirtualne ?? Dopiero się uczysz czy szkoda ci pieniędzy ?? Aczkolwiek skoro pobierasz lekcję to masz jakieś zaplecze finansowe :P

Odpowiedz
Cytat
orb1teq
PokerStrategist

"wirtualne żetony" kolega chyba miał na mysli, ze gra online nie live :D

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
beniolinho
Elite Grinder

nie wiem czy wiesz, ale na terenie Polski gra na pieniądze w pokera online jest nielegalna...

wirtualne żetony to dobra praktyka

Odpowiedz
Cytat
bielaa
Poker Player

Przyjmij zaproszenie, mam sprawę.

Odpowiedz
Cytat
martini1988 Autor wątku
martini1988
Legacy Member

Dzień #1

Nie poszło najlepiej . Od samego poczatku grałem siare .

https://ibb.co/XC1dp01

Ile razy sobie tluke do glowy ze river jak dostaje raise na uzupelnionym fd to folduje swoje slabsze flushe bo nigdy nie blefuja no ale z reguly sprawdzam i 99% czasu przegrywam .

Odpowiedz
Cytat
Lukasz1226
PokerStrategist

Gdzieś mi umknęła ustawa anty-hazardowa i nie byłem na bieżąco. Dziękuję za oświecenie bo jeszcze by po mnie przyszli za te miliony na pokerstars :f_drink:

Odpowiedz
Cytat