Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Check Point NL50

60 Posty
24 Użytkownicy
170 Reakcje
5,830 Wyświetlenia
aghiri

O piątej rano kończy się obecny Exclusive Challange na Stasach i wybranym osobom/szczęśliwcom będą rozdawać kolejne bonusy. Dostaję je za każdym razem, więc zakładam, że teraz nie będzie inaczej :)

Cel: W przeciągu 28 dni ugrać dwa bonusy 400$ za 5000 punktów na NL25z, co jest ekwiwalentem 40% RB, co mi da 800$.

Robię ten challange dla siebie, publikuję go, by zmotywować się do regularnej i solidnej gry.
Wiem, czym kończy się granie stricte pod bonusy, ale obiecuję stawiać zawsze jakość > ilość.
Będę grał 3-4 stoły deep.
Będę wrzucał wykresy, może uda się wrzucić parę rączek i innych ciekawostek/spostrzeżeń które wpadną mi do głowy.
Na koniec grube podsumowanko z wynikami i rozegranym czasie.
Railujcie i GL dla mnie, bym wytrwał w tym challangu i żebym wyszedł na tym grubo zarobiony!
SN: ThxWasOby3

Odpowiedz
Cytat
59 odpowiedzi
Adams911

Powo ThxWasOby3 widzimy się często na stołach wiec będę miał na ciebie oko przy robieniu chalengu ;)

Swoją drogą jak ci ogólnie idzie na nl25 długo już tam ciśniesz?

Odpowiedz
Cytat
Pawez0

GL :)

Odpowiedz
Cytat
venatici

GL

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Walcz! 3mam kciuki :gl: Będę śledził i zaglądał.

Odpowiedz
Cytat
aghiri Autor wątku
aghiri

Napisane przez Adams911
Powo ThxWasOby3 widzimy się często na stołach wiec będę miał na ciebie oko przy robieniu chalengu ;)
Swoją drogą jak ci ogólnie idzie na nl25 długo już tam ciśniesz?

Dzięki!
Adams*TM to Ty?:f_drink:
No idzie całkiem nieźle, ostatnie dwa miesiące można powiedzieć, że gram pod ten challange, czyli wychodzi ok 70-80h gry w miesiącu. Grałem zamiennie z Rushami na GG. Pogrywałem też na regularnych na P*, poziom niższy niż na zoomach, to nie ma porównania. Ale dla mnie coś za wolno akcja idzie i jestem za bardzo niecierpliwy, by grać regularne. Poza tym na zoomach jest ten komfort, że można usiąść i zejść ze stołów w każdej chwili.

Odpowiedz
Cytat
pszemula

Siemka!
Przypadkiem natrafilem na watek, wiec skrobne cos motywacyjnie zeby Ci bylo latwiej :)
Akurat dzisiaj skonczylem exclusive challenge $1200 grajac 4x z25 zaczynajac 23 lutego, wiec nie powinienes miec problemow zeby zrobic 2x $400. Zagralem 160k rak w 23 dni, widywalismy sie na stolach. Nie powiem ze bylo bardzo latwo, ale da sie. U mnie byla to jednorazowa akcja gdzie wpadlem pogrindowac z marszu po 5 letniej przerwie cashe.
Gl w realizacji planu!

Odpowiedz
Cytat
aghiri Autor wątku
aghiri

Cześć pszemula! No kojarzę Cię ze stołów 🙂 To żeś konkretnie przycisnął, szacuneczek :) Dla mnie dwa bonki będą optymalne, nie chcę zamienić się w maszynę, ale dobrze wiedzieć, ze i 3 można zrobić na nl25z.
A Grind zakończyłes z winratem dodatnim?
Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
pszemula

No wyszlo calkiem ok. EV 6.84bb/100 gdzie jednak pod koniec juz troche zmuszanie do grindu i zmeczenie spore bylo

Odpowiedz
Cytat

Ja tam się nie lubie przypierdalać ale w 40k handów na nl25z 1000$ rejku nie wyrobisz, tym bardziej z taką EV

Odpowiedz
Cytat
mardmo

ja Ci powodzenia zycze z calego serducha
niech moc bedzie z Toba
ps mi tej mocy zabraklo bo za chujowy jestem na NL16 xD

Odpowiedz
Cytat

I co, dostałeś? U mnie cisza :/

Odpowiedz
Cytat
Adams911

Napisane przez fatherofvariance
Ja tam się nie lubie przypierdalać ale w 40k handów na nl25z 1000$ rejku nie wyrobisz, tym bardziej z taką EV

Nie wiem jak ty to liczysz te 400$ to 40% rakebacku z 1000$
Przemula wyrobił 1200 bonusu czyli zapłacił 3000 raku przez 160k rozdań czyli mu wyszło średnio 53.3k handów na zrobienie 1000$ raku dla starsów ( mi to zajęło jakieś 55k)
A takie EV idzie izi zrobić jak ktoś dobrze ogrania sam mam ponad 5bb/100 robiąc przy tym masę spazów i sporo błędów tylko nie mam aż takiej dużej próbki.

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

.

Odpowiedz
Cytat
aghiri Autor wątku
aghiri

Napisane przez GTOisFAKE
I co, dostałeś? U mnie cisza :/

Bonusy rozdają średnio po ok 12-24h patrząc na miesiące poprzednie wiec trzeba się uzbroić w cierpliwość jeszcze

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu

Co sądzisz o MrDuckensie? To reg w ogóle czy pospolity spazzer?

Odpowiedz
Cytat
bojesiebetowac

Miał ktoś taki chelange na nl50? Ile średnio rak trzeba zagrać żeby wyrobić 2000rake?

Odpowiedz
Cytat

ja miałem na nl50, na tym limicie płacę 6.3bb/100 rake

Odpowiedz
Cytat
Miloszpoker2

A czy ktoś powie coś więcej o tych bonusach? Jakie są reguły przyznawania ich? Czy osoba niegrająca/lub grająca mało ma szanse na coś?

Powodzenia dla autora

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Napisane przez Miloszpoker2
A czy ktoś powie coś więcej o tych bonusach? Jakie są reguły przyznawania ich? Czy osoba niegrająca/lub grająca mało ma szanse na coś?

Powodzenia dla autora

Starsy losowo wybierają osoby do challenge. Ja dostałem ostatnio pierwszy raz odkąd w ogóle gram. Więc byłem w szoku bardzo. Grałem dość mało, więc mogło to być kryterium przyznania.

Odpowiedz
Cytat