Siema Siemacie
Mam na imię Wiktor, 18 lat bloga postanowiłem założyć bo mam nadzieje, że da mi to pewną mobilizacje bo zawsze co innego przegrać wszystko jak nikt o tym nie wie a co innego jak pare osób obserwuje twoje poczynania.
W pokera gram sobie już około 6 miesiecy, byl okres gdzie szlo mi bardzo dobrze jak na kogos kto nie ma duzego bankrolla otóz w SnG na 150 osób, bywała że 4 razy z rzedu byłem top3, ale chcac nie chac po dluzszym czasie przesrałem wszystko = )
Nastepnie po przerwie zdobylem kolejne 50$ na Titan Poker, tam rowniez mi sie udalo dojsc do 460$ i po maturze tak sie cieszylem ze poszla dobrze że... przesrałem wszystko = )
Zostało mi na szczęśćie 12.000 Titan Points, wymieniłem więc 6500 na 45$ i to wlasnie z nimi ponownie wracam do walki bo przeciez " Jestem hardcorem "
Początkowo, miałem zamiar grać hardcorowo SnG , jednak jak po okolo 2h gry w SnG za 1$ bylem jakies 8$ w plecy a na final table ( w SnG dla 30 osób ) bedąc leaderem w żetonach dostałem 4 suck outy z rzędu a mianowicie AJ przegrał na bd flush draw. A10 przegrało na A6. QK przegrało na 78off ( druga pare w river dostal a ja mialem pare kaziów ) a dobilo mnie dokladnie to rozdanie ktore zaraz opisze
MAM Q9 jestem na B, robie steel 3bb podbijam, dostaje call od BB
FLOP 2Q9
BB wali push, ja call
Turn
10
River nie pamietam
Ja 2 parki , a on mnie z good shootem czyli J8 push zrobil, wkur*** się
doszedlem do wniosku ze bede grac cashowki bo tam takich hardcorów jak na SnG nie powinno byc, tak wiec gram sobie teraz NL2 oraz NL4 SH po okolo godzinie gry na tym SH odrobilem starty z SnG i wyszedlem na dodatek 5$ na plus tak więc jest git, co do mojej nauki gry SH nie mam dostepu do zbyt wielu artów tutaj i filmików a punkty mi leciec nie będą gdyż moje konto powiązane z PS nie jest, sciągam sobie filmiki z szkoleniowe z internetu od CardRunners .
Cele na maj:
-NL10 SH
-Wyrobic 6500 pkt dla bonusu 45$ (
-Bankroll 150$ ( Aktualnie jest 62.90$)