Hej hej, to może małe wyzwanie? Też wyplacilam rolla i pykam od dwojek
500 to nie, bo ja wypłacę pewnie
ale tak 250, Rb wliczamy? Nagroda hmm trzeba pomyśleć
250 $ czystego zysku, nie wliczamy RB, bo Ty będziesz grała na 198367683628 stołach
Start dziś (od teraz), ja w BR mam 3 $:D
Nagrode wymyślimy wczasie trwania:D
GL:)
Dla jasności ilość stołów, format, stawki bez znaczenia po prostu jak najszybsze ugranie 250 dolarów
Kto przegra wysyła upominek(wybrany przez siebie)do 50zł ok? Chyba, że masz lepsza propozycje:)
Cześć,
Brawo za odwagę prowadzenia tego typu bloga. Zwłaszcza, że Autor nie boi się pokazywać swoich błędów. Autokrytycyzm na dobrym poziomie.
Mam zamiar zabrać się za grę na NL5 z bankrollem startowym 100 dol, regularne stoliki na rozgrzewkę, potem Zoom. Może także to opiszę na tym forum... o ile zbiorę się na odwagę ;-)
Pozdrowienia!
Napisane przez DzikiHenry
niezly czelendz co ile updejty ?![]()
Ja będę robił update w każdą Niedzielę:)
-Mam bardzo napięty grafik tzn mam prace od 8-16 potem treningi swoje 3x w tygodniu, oraz treningi dzieciaków 3x w tyg +czas dla kobiety ale narzekać nie lubię i nie będę, dlatego:
-od miesiąca to praktykuje i mi się genialnie sprawdza wstaję o 4:30 i gram do 7:30
-Będę grał 6 regularnych stolików, czyli postaram się grać 1200 rozdań dziennie, co tygodniowo(w weekendy więcej nieco) powinno dać ok 10 000 rozdań.
-Challange dogram na 100% do końca, nawet gdy Justi pyknie szybciej 250$(zapewne tak będzie).
Dziś już pograłem 3h, udało się zarobić co nieco, więc już mogę grać spokojnie 6 stolików lecz jeszcze wkupuję się za 80 centów:)
Napisane przez rotmistrz
Cześć,Brawo za odwagę prowadzenia tego typu bloga. Zwłaszcza, że Autor nie boi się pokazywać swoich błędów. Autokrytycyzm na dobrym poziomie.
Mam zamiar zabrać się za grę na NL5 z bankrollem startowym 100 dol, regularne stoliki na rozgrzewkę, potem Zoom. Może także to opiszę na tym forum... o ile zbiorę się na odwagę![]()
Pozdrowienia!
Regularne na propsie:) ile będziesz grał stolików?
Dawaj znać jak Ci idzie:)
Pozdrawiam:)
Napisane przez xkwlx
Napisane przez rotmistrz
Cześć,Brawo za odwagę prowadzenia tego typu bloga. Zwłaszcza, że Autor nie boi się pokazywać swoich błędów. Autokrytycyzm na dobrym poziomie.
Mam zamiar zabrać się za grę na NL5 z bankrollem startowym 100 dol, regularne stoliki na rozgrzewkę, potem Zoom. Może także to opiszę na tym forum... o ile zbiorę się na odwagę![]()
Pozdrowienia!
Regularne na propsie:) ile będziesz grał stolików?
Dawaj znać jak Ci idzie:)
Pozdrawiam:)
Na zupełny rozruch jeden stolik, powiedzmy że w pierwszym tygodniu. Potem sukcesywnie, dwa, trzy i cztery docelowo. Tak mam, że najlepiej mi gra idzie na jednym stoliku - 100% koncentracji. Wychodzi na to, że po ok miesiącu zacznę grać cztery stoliki jako standard. dawno nie grałem, więc nie chcę się zapędzić w robienie volume kosztem poziomu gry. Wydaje mi się, że lepiej zagrać mniej rozdań ale przy A-Game, niż dużo ale średnio. Aktualnie pracuje nad zasięgami, zwłaszcza na bazie ostatnich filmów Governa i Rushera.
Update zrobię w przyszłą Niedziele:)
Od dziś będę grał ok 1200 rozdań dziennie, przy 6 stolikach:P
Napisane przez xkwlx
Update zrobię w przyszłą Niedziele:)
Od dziś będę grał ok 1200 rozdań dziennie, przy 6 stolikach:P
To nie za dużo? Podobno gdy mniejsze volume to wiekszy Edge
Ja w swojej grze zauważyłem taką właśnie tendencję, spadek $/h gdy zaczynałem grać za dużo jak dla mnie stolików.
Sam nie wiem:) spróbuję pograć 6 stołów rozegrać dana liczbę i zobaczymy jak to będzie z godzinówką
Siema:)
Właśnie wpadłem na temat RubinPlayer, w którym chcę ugrać 20bb/100, całkiem spoko challange, dość gorący temat się tam przewija:D
Spróbuję po cichutku sprawdzić się w takim WR i porównam sobie:) z tym, że będzie to ciężkie ponieważ jak uzbieram daną ilość BI wędruję w górę:)
POKER
Plan na razie realizuję w 100%, ostatecznie gram 4 stoliki(które mi się najlepiej gra)
-Pobudka 4:25 była, 1000 rąk rozegranych jest
-1000 rąk dziennie to jakieś 3h grania, więc dam radę:)
WĘDKARSTWO
Tak jest!tydzień temu opłaciłem kartę, więc w tym roku będę bardzo często na rybkach:)
W tym roku byłem już 3 razy, 2 pierwsze bez brania, natomiast wczoraj zameldowała się pierwsza zdobycz(REEEKIN)
Prawdziwy wędkarz ma swoje zasady i ja takowe mam!
-Pierwsza rybka w roku zawsze wędruje do wody
-Rybka z ikrą wędruję do wody
-oraz trzecie timo ultimo:D wypuszczam 90% złowionych ryb:P
Ale jak złapię ładnego linka to pokaże jak się prezentuję na talerzu:)