Witaj,
Ja na twoim miejscu przeniósłbym się na inna platformę z rakeback'iem.
Przy 300$ rake, dostałbyś dodatkowo prawie 100$. Warto się zastano-
-wić.
Pzdr.
Witaj,
Ja na twoim miejscu przeniósłbym się na inna platformę z rakeback'iem.
Przy 300$ rake, dostałbyś dodatkowo prawie 100$. Warto się zastano-
-wić.
Pzdr.
No właśnie od kilku dni nad tym myślę, ale nie mam orientacji wśród platform.
Wie ktoś ile % RB wychodzi jak się ma SuperNove? Te PlatinumStar to marnota.
Niby na IPoker można dostać fajny RB, ale ogromny minus to soft i nie wiem jak z ilością stolików.
Mam ten sam problem, tam gdzie jest dobry rake back to jest strasznie mało dobrych stolików ;/
imo jak wyrobisz SN to będziesz miał większy rakeback niż na FTP + więcej stolików.
Cześć, własnie wróciłem wkurwiony z psiarni i dostałem 250 zł mandatu
JP
Dzięki za taki odzew odnośnie RB.
Co do FR to tak, grałem kiedyś. Maksymalnie na NL25
Kurwa, dzisiaj - 50$. Byłem juz 3BI do przodu, ale chciałem wbic trochę VPP i tak się spadło. Miałem grać wieczorem, ale psy mi zjebały misję.
Elo, właśnie wstałem
Eee, długa historia, bo w sumie to nic nie zrobiłem, ale wcześniej się z sąsiadem psem kłóciłem i się zemścił wieczorem i zadzwonił po kolegów
A 250 to za picie w miejscu publicznym, zaśmiecanie i zakłócanie porządku!
Śniadanko i jazda z fishami.
No mnie też wkurwiają mandaty za picie w miejscach publiocznych, co za ludzie, nie można się w parku napić jak człowiek
Nie ironizuj = thx
Napisałem, że to długa historia i praktycznie chodzi o co innego.
Wczoraj nic nie napisałem, bo po ostatniej sesji od razu poszedłem spać. Dzień zaczął się fatalnie. To nie była gra w pokera tylko prowadzenie fundacji charytatywnej na rzecz marnych graczy. Zaczęło się od uszczuplenia BR prawie o 4 BI. Wieczorem znowu siadłem do grania i wreszcie zacząłem "normalnie" grać. Straty zminimalizowałem do -123 $. Bankroll to ~3000 $. Trzeba brać się za poważną gre, a nie stanie w miejscu na tym NL100.
Dobrze już mi się gra na tym limicie i postanowiłem, że jak tylko będzie 9 dobrych stolików to będę na nich grał. Wczorajsza sesja, która zmniejszyła straty to była właśnie gra na 9 stołach. Nie nudze się i nie gram nic głupiego. Sądzę, że jest to dla mnie optymalna liczba stolików. Największy problem będzie z wymianą, bo jakość stołów masakrycznie szybko spada. Teraz mnie boli głowa więc na razie nie siadam do gry. Dopiero wieczorkiem
9 stołów znajdziesz spokojnie gdzie przynajmniej na jednym siedzi jakiś koleś pokroju 50/10
ja idę piętro niżej odbudować swoją pewność siebie bo lekko mnie setki dobiły przez weekend, muszę też sobie 3bety poćwiczyć z pozycją przeciwko TAG, którzy zrzucają grzecznie, a na NL100 kosztowna ta nauka bo tam wszyscy mają tylko około 50% F2 3b
Teraz np. nie ma 9 dobrych stolików, ale nie wiem wtf, bo kolejki do stolików po 5-9 osób
Wieczorem się przysiądę. Co do 3betów vs TAG to też przydałoby mi się poćwiczyć, bo jakoś nie wykorzystuje ich zbyt często.
uszę też sobie 3bety poćwiczyć z pozycją przeciwko TAG, którzy zrzucają grzecznie
Dokładnie;) 3bet light=free money;)