Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

"Gramy o respekt o pierwsze miejsce" !!

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
169 Wyświetlenia
Benson75
Legacy Member
Witam wszystkich serdecznie!! :)

Gram w pokera już jakiś czas, to już jest moje drugie podejście do bloga:P mam nadzieję że tym razem udane i będę konsekwentny w prowadzeniu , w tym ma mi pomóc mój kolega( Kunaaa) z którym razem postanowiliśmy prowadzić tego bloga. ;)

Skąd pomysł na dwóch autorów bloga ??!! Podwójna motywacja

Trochę o mnie :

Jestem studentem mam 23 lata . Gram nl 10 moim celem jest jak najszybsze przejście tych limitow ,aby spełniać swoje cele ;) . pomóc ma mi w tym determinacja do gry oraz szkolenia się plus wyrobienie kondycji i siłownia . Będę Wam tutaj umieszczał wyniki z sesji, wykresy , ciekawe ręce do oceny oraz pewnie pochwałki swoje :D , oraz na koniec postów będzie jakiś dobry kawałek .

Aby łatwiej przychodziło mi zdobywanie szczytu umieszczam tutaj listę celów .

( Jak mi przyjdą jeszcze na myśl cele to będę tutaj edytował ) :)

1. Przejść na wyższe limity
2. Kupić sobie monitor do grindowania
3. Analiza swojej bazy przed każdą następną sesją
4. Zrzucić trochę kilogramów
5. Zapisać się na siłownie
6. Wyrobić sobie kondycję biegając 3 razy w tygodniu ( miniumim)
7. Przejść na dietę by nie jeść wszystko co popadnie
8. Prowadzić systematycznie i sumiennie bloga
9. Czytanie jednej książki miesięcznie
10. NIE PIĆ ALKOHOLU
11. Nauka języka angielskiego
12. Wynająć pokój samodzielnie dla bardziej efektywnej gry.

No i jak obiecywałem kawałek promujący bloga

Zapraszam do śledzenia , wdawanie się w dyskusję , oraz komentowania :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi

Czas żebym się przywitał, to chyba mój pierwszy post na forum :)

Benson napisał co trzeba :)

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
kleko91
PokerStrategist

Witajcie Benson75 oraz kunaaa,

fajnie, że postanowiliście założyć bloga we dwójke. Będzie to na pewno jakaś motywacja do rywalizowania pomiędzy sobą.

Życzę powodzenia i oczywiście ogromnego samozaparacia w przechodzeniu limitów.

kunaaa jako, że jest to Twój pierwszy wpis, może chciałbyś się przedstawić społeczności PokerStrategy w tym dziale: Witamy! Przedstaw się! :)

Powodzenia chłopaki, będę zaglądać tutaj na pewno _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
nommine
PokerStrategist

;p tez mam 23 lata i gram nl10 :) zaraz wbijam na nl 20 ;p wiec bede sledzil co i jak : )

Odpowiedz
Cytat

Właśnie grałem pierwszą sesję dzisiaj, więc się nie rozpisywałem, a chciałem się od razu przywitać. W pokera gram już dłuższą chwilę, ale od niedawna zacząłem go traktować poważniej. Mam 24 lata, przechodziłem limity i gram obecnie NL 10 SH (gramy to samo z Bensonem) wklejam pierwszy wykres z dzisiejszej sesji na początek :)

Odpowiedz
Cytat
Benson75 Autor wątku
Benson75
Legacy Member

Cześć wszystkim
Od lipca gram praktycznie codziennie chociaż jedną sesje , ale to chyba nie ma jednak sensu w tym tygodniu sprawdzę jak się gra 4-5 dni w tygodniu po 8 godzin m, a reszta dni wolne od gierki. Będę miał czas spokojnie na siłownie w wolnych dniach na bieganie i analizę sądzę że to gry będę siadał bardziej skupiony , a więc gra będzie efektywniejsza . Stawiam dziś wykres z lipca trochę mnie na ev jadą ;P , ale tak to już jest ;) .

Odpowiedz
Cytat

Witam nowych blogowiczów _thumbsup:

Sądząc z Waszych wykresów, całkiem nieźle sobie radzicie. Ciekaw jestem, jak ten blog się będzie rozwijał. Będę śledził :)

Odpowiedz
Cytat
Benson75 Autor wątku
Benson75
Legacy Member

Dzięki DophaZ za dobre słowa :)

Od ostatniego wpisu trochę mineło we wtorek niestety dużo colerow i zaliczyłem sesje w dół udało mi się zagrać 7 godzin więc jeszcze nie przekroczyłem liczby 8 którą chciałem grać . Środa była dniem wolnym udało mi się zregenerować bardzo dobrze się dziś czuję i za chwilę przystępuje do dzisiejszej sesji :)

Polecam :)

Odpowiedz
Cytat