Napisane przez TehGamer
Napisane przez jarrekz
Napisane przez TehGamer
Ej no widzieliscie
chca mnie wydupic z super blogow
a na free coaching to chcieli : S
Twoj blog, a Twoja osoba to zupelnie inne sprawy, wiec nie ma sensu miec zal czy pretensje, czy jeszcze cos innego do tego ze tak to oceniam. Znamy sie troszke i coz moge powiedziec, cieniutko tutaj jest po prostu i tyle. Poza tym niewiem poco Ci miano superbloga? plus 1 do fejmu czy co?
spoko jarek
przeciez powiedzialem, ze mozesz sie odwdzieczyc za mi za te treningi jak tylko chcesz w przyszlosci
Lol, no tak bez ironi sie nie obejdzie. To lepiej sobie lizac tylki i zyc w obludzie bo tak wygodniej, w koncu sie znamy po co sie wychylac i mowic co sie sadzi. Ja mowie co mysle, jest jednym z najslabszych blogow ze wszystkich superblogow i tyle.
Najlepiej to personalizowac i moze jeszcze focha strzelic?
Z calym szacunkiem i sympatia do Twojej osoby ze wzlgedu na to ze kiedys mi pomagales i moglem ogladac Twoje sesje i sie sporo nauczyc, natomiast co to ma do obecnej sytuacji to niewiem. Jak bedziesz startowal na prezydenta to tez mam na Ciebie glosowac bo Cie znam, a zupelnie nie zwracac na Twoje poglady?
Gdybys sam nie byl autorem tego blogu a mial wladze na forum to bys go wywalil bez mrugniecia okiem. Troche dystansu