Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Fail blog. Poker is fun...

1,065 Posty
158 Użytkownicy
0 Reakcje
78.5 K Wyświetlenia
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

Napisane przez tjall77

Niech cała plaża wie, że grasz w pokera, dzięki temu dostosowanemu ręcznikowi plażowemu wykonanemu w 100% z bawełny

"o ja jebie" cytując artyste. dostosowany ręcznik plażowy, +10 do lansu. czemu nie braliście w komplecie z klapeczkami?

juz wyslalem skarge do FTP ;)
wlasnie dlatego kazdy superblogowicz liczyl na to ze trafi mu sie recznik a nie jakas torba na laptopa

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez TehGamer

Napisane przez tjall77

Niech cała plaża wie, że grasz w pokera, dzięki temu dostosowanemu ręcznikowi plażowemu wykonanemu w 100% z bawełny

"o ja jebie" cytując artyste. dostosowany ręcznik plażowy, +10 do lansu. czemu nie braliście w komplecie z klapeczkami?

wlasnie dlatego kazdy superblogowicz liczyl na to ze trafi mu sie recznik a nie jakas torba na laptopa

o to to to! I jeszcze bluze dla psa, welniany pled i dywanik

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

Napisane przez tjall77

Napisane przez TehGamer

Napisane przez tjall77

o to to to! I jeszcze bluze dla psa, welniany pled i dywanik

nie mozna zapomniec o otwieraczu do butelek z oczojebnym logiem

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

Dobra trza update zrobic

Troche gram w pokera ale za bardzo mi sie nie chce :(. Kapital stoi na €1900-€2000.

A jezeli chodzi o real life to zaczalem chodzic na silownie i zaczalem stosowac diete na mase.

W skrocie tyle

Odpowiedz
Cytat

This update - biggest disappointment since crucifixion

Odpowiedz
Cytat

Ciśnij i nie narzekaj :f_biggrin: Tobie się nie chce na nl50 grać mimo tego że masz czas i rb na tym limicie wynosi kilka tysi jak się gra regularnie ;( Ja "gram" nl20 i gdybym miał tylko całe dnie wolne to 6h codziennej gry+ nauka to był standard. Niestety nie mogę sobie na to pozwolić bo ciągle mam zapieprz i zazwyczaj nie gram całymi tygodniami.
Jeżeli ktoś mógł dojść do nl400-1k to znaczy że każdy może, wystarczy regularnie sie uczyć, grać i nie poddawać :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

Napisane przez wafflecop
This update - biggest disappointment since crucifixion

:] :] :]

Staram sie zmusic ale to tak troche ciezko mi przychodzi : <

Odpowiedz
Cytat
fidelloz
BlackMember

oho :D

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

Ej no widzieliscie
chca mnie wydupic z super blogow :(
a na free coaching to chcieli : S

Odpowiedz
Cytat

No bo nic nie piszesz prawie :D
Ja znam blogi wszystkich superblogerów, a twojego nie widzę nigdy.

Odpowiedz
Cytat

Imo good adjustment.

Odpowiedz
Cytat
jarrekz
PokerStrategist

Napisane przez TehGamer
Ej no widzieliscie

Twoj blog, a Twoja osoba to zupelnie inne sprawy, wiec nie ma sensu miec zal czy pretensje, czy jeszcze cos innego do tego ze tak to oceniam. Znamy sie troszke i coz moge powiedziec, cieniutko tutaj jest po prostu i tyle. Poza tym niewiem poco Ci miano superbloga? plus 1 do fejmu czy co?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez jarrekz

Napisane przez TehGamer
Ej no widzieliscie

Twoj blog, a Twoja osoba to zupelnie inne sprawy, wiec nie ma sensu miec zal czy pretensje, czy jeszcze cos innego do tego ze tak to oceniam. Znamy sie troszke i coz moge powiedziec, cieniutko tutaj jest po prostu i tyle. Poza tym niewiem poco Ci miano superbloga? plus 1 do fejmu czy co?

Nie masz serca... tak go pojechać :f_biggrin:

Pisz częsciej i będzie git.

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

Napisane przez jarrekz

Napisane przez TehGamer
Ej no widzieliscie

spoko jarek
przeciez powiedzialem, ze mozesz sie odwdzieczyc za mi za te treningi jak tylko chcesz w przyszlosci

Odpowiedz
Cytat
jarrekz
PokerStrategist

Napisane przez TehGamer

Napisane przez jarrekz

Napisane przez TehGamer
Ej no widzieliscie

spoko jarek
przeciez powiedzialem, ze mozesz sie odwdzieczyc za mi za te treningi jak tylko chcesz w przyszlosci

Lol, no tak bez ironi sie nie obejdzie. To lepiej sobie lizac tylki i zyc w obludzie bo tak wygodniej, w koncu sie znamy po co sie wychylac i mowic co sie sadzi. Ja mowie co mysle, jest jednym z najslabszych blogow ze wszystkich superblogow i tyle.
Najlepiej to personalizowac i moze jeszcze focha strzelic?
Z calym szacunkiem i sympatia do Twojej osoby ze wzlgedu na to ze kiedys mi pomagales i moglem ogladac Twoje sesje i sie sporo nauczyc, natomiast co to ma do obecnej sytuacji to niewiem. Jak bedziesz startowal na prezydenta to tez mam na Ciebie glosowac bo Cie znam, a zupelnie nie zwracac na Twoje poglady?
Gdybys sam nie byl autorem tego blogu a mial wladze na forum to bys go wywalil bez mrugniecia okiem. Troche dystansu

Odpowiedz
Cytat

Najslabszy to jest blog malarza. Chuje muje, rozpacze kolesia, ktory ma slaby mindset. Wklejaj codziennie pogode z rodzinnego miasta i sie utrzymasz.

Odpowiedz
Cytat
Hadart
Elite Grinder

"Wklejaj codziennie pogode z rodzinnego miasta i sie utrzymasz. "

lol

Odpowiedz
Cytat
hellYeahEnT
Elite Grinder

Ja, z chlopakami mozemy sprawic ze bedziesz zawsze u samej gory superblogow :D :D

Odpowiedz
Cytat
fidelloz
BlackMember

o, Ent grasz na legal rejku.

Wielki brat to docenia

Odpowiedz
Cytat
Matesu
PokerStrategist

Napisane przez cruz201
Najslabszy to jest blog malarza. Chuje muje, rozpacze kolesia, ktory ma slaby mindset. Wklejaj codziennie pogode z rodzinnego miasta i sie utrzymasz.

made my day:D

Odpowiedz
Cytat