Dawno nie pisalem, masa imprez teraz pomaturalnych i to dlatego. Nie ma to jak najdluzsze wakacje w swoim zyciu ; ]!
Nabazgram troche o pokerze. Idzie jak idzie, w gore i w dol. Czasem sie juz cieszysz, ze jestes juz 1.5BI na plusie, a po chwili spadasz do -1BI. Ja oczywiscie inny nie jestem i tez tak mam, ale wychodze jak narazie na + : ]! Jeszcze troche i bedzie NL50 :f_biggrin:!
Mam nowy, ambitny cel. Chce isc do Wroclawia na Politechnike. Problemem jest, jak to zwykle bywa na studiach, kasa. Potrzebne mi 800 zl / miech, dlatego tez, chce pod koniec wakacji byc regularsem na NL50 i probowac sie utrzymac z pokera. Oczywiscie, bede miec jakas pomoc od rodzicow, ale oni tez ciezko z kasa, a do pracy na 1-szym roku to raczej samobojstwo.
Na NL25 juz wyciskam taka sume, tyle ze wtedy nie ide do przodu z BR, a stoje w miejscu, a to sie juz wiaze z ryzykiem, bo jak nie ugram wymaganego $$$ to bede lecial w dol. Dlatego nie bede narazie wchodzil na NL100 (tj. jak bede miec BRa), tylko najpierw zbuduje bardziej solidny BR.
Mam plan odnosnie BRM, mianowicie zrobic go jeszcze bardziej konserwatywnym: 30 BI na limit.
Co o tym sadzicie?
Moj obecny BR: $865.05 [+$515.05]
Moj UB BR: €45.74 [+€25.74]