Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Fail blog. Poker is fun...

1,065 Posty
158 Użytkownicy
0 Reakcje
78.5 K Wyświetlenia
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

nie-e

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

fajna sesja?
33 minuty, 2 stoly, tyle obecnie gram
tylko jedna reke hitnalem w calej sesji
AJ
QTx flop cbetuje
QTxQ check behind
QTxQA raise on fold

http://www.tlpoker.pl/h/110891

ide dalej pic wodke

Odpowiedz
Cytat
AutystycznyAndrzej
Elite Grinder

Zawiodłeś mnie. 5 kcików w dułłł.

Odpowiedz
Cytat
SJS
SJS
Elite Grinder

Dałem dychę :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat

Cz.

Odpowiedz
Cytat

pizza z tuńczykiem i oliwkami = paw murowany imo

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

Wykres wygrywajacego gracza na entcie

Odpowiedz
Cytat

to ty grałeś czy ktoś grał za ciebie?

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

ja
monstery mi coolerowali na turnie
i to jeszcze fishe... szkoda gadac poprostu

Odpowiedz
Cytat
hellYeahEnT
Elite Grinder

Napisane przez TehGamer

Wykres wygrywajacego gracza na EnTcie

Na moim pokerroomie tylko fishe wygrywaja :D

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, nie ma downswingow, jest tylko moja zla gra

Odpowiedz
Cytat

warto wiedzieć

Odpowiedz
Cytat

I popracuj nad narracją żeby lepiej na wykresie wyglądała :tongue: _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat
SJS
SJS
Elite Grinder

Trzymaj tak dalej :D.

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

idzie ktos jeszcze na P.I.W.O.4 dzisiaj ?

Odpowiedz
Cytat
Bumer4
Oldschool Grinder

Obecność na projekcie P.I.W.O to chyba rzecz obowiązkowa każdego studenta PWR. Na pewno mnie tam nie zabraknie

Odpowiedz
Cytat
kozak567
Oldschool Grinder

nice

Odpowiedz
Cytat
astapl
Poker Player

Prawdopodobnie ja też się wybiorę, zobaczymy jak z czasem ; )

Odpowiedz
Cytat
TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

to ja z SJSem tam bedziemy juz na tramwajowej
szukajcie malego nieogolonego w srednio dlugich, kreconych wlosach, czarnymi sztruksami i niebieska o numer za duza koszulka z logiem, ktorego nie da sie chyba odczytac

Odpowiedz
Cytat