I jak idzie? Widziałem Cię dzis na stołach
A powoli w górę (28k 7bb/100). Wciąż przyzwyczajam się do tego co kiedy otwierać i jak na razie to nituje niemiłosiernie. Na uczelni za bardzo dałem sobie "luzy" i teraz muszę nadganiać (ach te święta). Póki co podtrzymuję swoje wcześniejsze słowa: gra mi się o wiele lepiej niż na 6maxach.
Teraz mało zaglądam na forum bo "łatam dziury czasowe" tj. poblokowałem strony na które najczęściej wchodziłem. Nie wiedzieć czemu nagle dzień zrobił się taki dłuuuuuuuuuugi. Używam LeechBlock i takie udogodnienia jak fb max 10 min dziennie to coś przydatnego. Serdecznie polecam ludziom, którzy "przepuszczają czas przez palce" przy komputerze.
Czas na mnie, za tydzień graf pokaże
coś zepsułem w tej wtyczce i nie miałem dostępu do pstrategy
strata mała (dla was). Ciągle walcze. Mam za sobą w tym miesiącu już ~80k (połowa NL2, resza 5). O ile na najniższym idzie elegancko 5bb/100 (ev 7/100) to na 5 mam 1bb/100. Gra chyba taka sama z mojej strony (jak wrócę z domu to będę przekowywać swoje statystyki i szukać różnic).
Właśnie skończyłem sobie drukować ręce, które ludzie powrzucali do oceny (jak już mówiłem wciąż walcze, tylko nie widać tego tutaj).
zmieniłem jak widać taktykę z przeglądania rąk z monitora na papier. Może da to lepsze efekty.
Pierwszy miesiąc zamykam na plusie, pełen nadziei i motywacji do nauki, poprawiania jej skuteczności. Jedziemy dalej. Bo jak się czegoś chce, pracuje nad tym to progres będzie, potrzeba wytrwałości i czasu.
Widzę, że nadal pykasz NL2
Cały czas tak jedziesz od kwietnia? Wysrubowałes jakies konkretne bb/100?