Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dagon's road through micros

22 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
612 Wyświetlenia
Dagonius1 Autor wątku
Dagonius1
PokerStrategist

Hmm no to mały bonus ugrany, pozostanie jeszcze do zrobienia srebro, ale nad tym to już popracuję w przyszłym tygodniu. Weekend się zbliża i trzeba trochę pobyć z rodziną itd :)

BR: 113$

i dla ciekawostki - wykres od wczoraj :) Uber heat :) Ciekawe kiedy przyjdzie wyrównanie i zderzę się z szarą rzeczywistością "złej" wariancji :)

Dagonius1 Autor wątku
Dagonius1
PokerStrategist

130 $ na starsach zrobione, tak jak srebrna gwiazdeczka na kwiecien :) mysle ze mogę się powoli zabrać za atak na NL5.

Dostałem też liścik od party poker, że oto mi dali na moje opustoszałe konto 10 $ + 25 $ bonusu do wyrobienia. Co prawda grindowanie NL5 jest kuszące, ale równie mnie kusi 35 $ które dostaje właściwie za nic. Pierdyknąłem więc na 5 stolikach NL2 i z 10 $ zrobiło się już w 20 minut 15 $ grając właściwie tylko AA,KK i pocket pary pod seta. Być może jest to podejście dość nitowate, jednak po doświadczeniu wiem, że multitablując może przynieść na tych mikrostawkach całkiem dobre rezultaty.

Więc w sumie nie wiem teraz jak liczyć bankrolla, ale jako że pieniądze na pokera, to jedno i to samo nieważne na jakim sajcie, to będę dodawał =]

BR:

Stars: 130,56
Party: 16,48

------
147,04