Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
3,892 Posty
182 Użytkownicy
1 Reakcje
106.2 K Wyświetlenia
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Daleko nie zawsze takiego Misia ktoś pokocha . Inne nie drzemią :f_wink:

Przeładna Mogilla _mad:

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Odrobina niezłego samopoczucia i nie najgorszej gitary w tle :

hehehe :D

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Lewy but na prawą nogę , myślisz już nie mogę

Chyba za ostro powiedziane to było, na siłę .Dziwnie to brzmi nawet dziś ,zwłaszcza _confused:

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Coś niby bardziej naturalnego, strzał na koniec zasłużony _rolleyes:

Eeeee

Odpowiedz
Cytat

Adelle i Jassie J <3.

Zmieniasz styl muzyczny ?(

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Zmieniam styl zaraz na sypialny Cruz. Słyszę sekunde temu: moja siostrzyczka wpadła z wizytą . Staruszek zapodał od razu fundamentalne pytanie :
Ej do której Twoje chłopaki urzędowały ?( ?

Dziwne , nawet niepotrzebne pytanie o swoje wie a sprawdzać nie ma powodu :f_cool: .

Styl muzyczny... odwzorowanie podejścia do wielu spraw _mad: : Żadna muza nie jest Tabu . Wychodzenie z założenia ,że lepiej docenić .... niż ocenić .
Tego drugiego nie lubię robić _mad:

Każda muza jest spoko , czasem się bardziej podoba , czasem mniej , czasem niby więcej coś przekazuje , czasem niby mniej, czasem brzmi a czasem tego nie ma w spisie treści.
Mało jeszcze słyszałem , super fajne:f_cool: .

.

Odpowiedz
Cytat

Witam Szoku

Na blogu Bąbla, pisałeś że do nagrywania filmów używasz programu GyperCam. Mógłbyś podać dokładną konfigurację tego programu by móc nagrać film z dźwiękiem powiedzmy dla 6 stołów razem ze statsami. Chcę nagrać film i wysłać komuś do oceny, ale nie potrafie sobie z tym poradzić, a tam na blogu napisaleś ten HyperCam od razu kompresuje wszytsko do ludzkich rozmiarów :).

Z góry dzieki :)

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Tu masz po rosyjsku film na temat ustawień
http://ru.pokerstrategy.com/video/12751
Musisz mieć sciągnięte kodeki aby film zapisał się w mp4 (wtedy osiąga się najlepszą kompresję) .
Co do ustawień :
1. Screen area :
- select region wybierasz obszar zapisu
- zaznaczasz : show rectangle,leave hyper cam,capture layered
2.Avi file wybierasz kodek i stopień kompresji - chyba najlepiej samemu znależć kompromis jakości do wielkości , coś w stylu 55% -65% ,pokombibuj
3. Sound : zaznaczasz record ( ja nagrywałem na standardowych , odrobinę głos się spóżniał z biegiem filmu , ale niezauważalnie)
4.Options : record cursor

I to chyba wszystko _confused:

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Odświeżam _confused:

Napisze tylko ,że u mnie w pokerze gitara gra . Dla mnie to będzie dobry miesiąc w tej grze .

Pozdro ;)

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Może nie takie disco polo z Lubartowa ,ale myślę też dobrze zagrane

No Lubię te wszystkie różne wydzwięki . Fachowiec tego ni ma _mad:

Nie pozdrowię _mad:

Odpowiedz
Cytat
Dreadee
Oldschool Grinder

:f_thumbsup:

jak leci?

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Pełna obijka jeśli chodzi o grę Dreadee . Ale chociaż oglądam trochę filmów szkoleniowych (dziś 4) .Między innymi przed chwilą pierwszy film Kamila z Rush Nl100 .Wspominany przeze mnie rosyjski trener ( ten od : Grajcie w pokera ... I obowiązkowo wygrywajcie ! ) dostał w nim blef c/r z 88 :f_thumbsup: .
No i nie gram już mss , znudziło mi się granie w zero na Rushu SH .Olałem totalnie w tym miesiącu Irona- nawet nie będzie brązu , czyli również bonusu półrocznego do wyrobienia . Zresztą po powrocie na FTP statusów żelaznego nie tłukłem(nawet ze złotem był problem...) , więc nie ma czym się przejmować .
Będę sobie spokojnie pogrywał SnG i Mtt + przygotowywał teoretycznie do nowej dla mnie odmiany ...
Generalnie u mnie wszystko w porzo , nawet na wypłatę zarobiłem w tym miesiącu - czyli tylko za dużo nie stracić ... - że tak zakończę ... tą moją krótką spowiedz ;) .

Pozdro
ps.

Oczywiście dobry ten kawałek co wrzuciłeś :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
zendera
Oldschool Grinder

Nie ma co grać na siłę w odmianę, gdzie jest się breakeven albo przegrywa (hi rush), podczas gdy na innej wyniki mogą być lepsze. Powodzenia z Sng i Mtt w takim razie, pozdro ;)

Odpowiedz
Cytat
sahalidis
Oldschool Grinder

.

edit: Odebrałem aluzję. Spoko. Oczywiście masz prawo do własnej opinii.

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Dokładnie tak zendera . Hobbystycznie grać to jedna sprawa , zawodowo jednak zupełnie inna _rolleyes: .A dla mnie liczy się tylko kasa :facepalm: ...

Sahalidisie dziwnym trafem mnie osobiście ostatnie , głośne wybryki softu , neta ,łączy ( nie ważne czego) na FTP zupełnie nie dotykały . Ewidentny myślę spisek _rolleyes: .

Bycie niewolnikiem bonusów , rakebacku ,czy jakiś tam zakichanych promocji nie powinno dotyczyć silnych mindsetem, skillem - szanujących cnoty własnej osoby pokerzystów _smile: .
Ja tam już nie chcę być więcej niewolnikiem rakebacku . Zbyt wiele na to sił i czasu który nigdy nie wróci poszło .
Marnie się widzę bez siły rakebacku , ale też chęci mam jeszcze mniej aby ... w tym czymś ostatecznie się pogrążyć .

Pozdro ;)

Odpowiedz
Cytat

w tym sie nie pograża to sie ma albo nie,wiecej albo mniej a jak mówisz że liczy sie kasa-tym bardziej
taj mysle,no ale jak zaczniesz tzbn bedziesz kontynuował dobra passe w mtt to r. niepotrzebny
wygrałem tego turka :)

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Racines coś nie mogę nadążyć za Twoją wypowiedzią . Zupełnie jak czasem( często...) w przypadku mych własnych ...

Pozdro ;)

Odpowiedz
Cytat

chciałem tylko napisać że rakeback jest ważny :)

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Jasne racines , rakeback jest istotnym elementem , bywa że najważniejszym . A np. początkujący myślę nie powinni w ogóle bez niego zaczynać .Ktoś powie : przecież to grosze . Owszem niby tak, ale niewątpliwie zawsze się przydadzą.

Heh pierwszy raz udało mi się przekroczyć transfer z Iplusa . W sumie i tak świetnie przez półtora roku udawało mi się być oszczędnym z tymi żałosnymi 2G - w końcu jednak namiętnie analizowane titsy z RC dały znać o sobie _smile: .
Dokupiłem pakiet aby zaopatrzyć ostatnie 5 dni okresu rozrachunkowego + za 1zł. podwoili mi standardowy pakiet . Zapewne tym drugim elementem można było się 100 lat temu zainteresować :ayfkm: ...
Tak czy siak jeszcze 6 miesięcy i będę musiał się rozejrzeć za czymś o normalnych standardach.
Ledwo już pamiętam co się działo na tych coniedzielnych treningach z teorii pokera - i nic w tym dziwnego . Bywałem na nich będąc jeszcze szczęśliwym użytkownikiem neostrady ...

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
szok38 Autor wątku
szok38
Elite Grinder

Nie wytrzymałem :facepalm:

Z cyklu :
Na idiotów nie ma siły ...

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $1(BB) Replayer
SB ($97.50)
BB ($101)
UTG ($281)
Hero ($45.25)
UTG+2 ($126)
MP1 ($365)
MP2 ($179)
CO ($177)
BTN ($137)

Dealt to Hero A♥ A♠

UTG calls $1, Hero raises to $4.50, fold, fold, fold, fold, fold, fold, fold, UTG calls $3.50

FLOP ($10.50) T♦ 7♣ 9♣

UTG checks, Hero bets $8.40, UTG raises to $16.80, Hero raises to $40.75 (AI), UTG calls $23.95

TURN ($92) T♦ 7♣ 9♣ Q♣

RIVER ($92) T♦ 7♣ 9♣ Q♣ 3♦

UTG shows J♣ 8♥
(Pre 15%, Flop 96.7%, Turn 100.0%)

Hero shows A♥ A♠
(Pre 85%, Flop 3.3%, Turn 0.0%)

UTG wins $89

Ale na szczęście zawsze można wysuckoutować dobrego gracza z Poland ...

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $1(BB) Replayer
SB ($41)
BB ($118)
UTG ($40)
UTG+1 ($113)
UTG+2 ($138)
MP1 ($25.45)
Hero ($40)
CO ($102)
BTN ($117)

Dealt to Hero K♦ K♣

fold, UTG+1 calls $1, fold, MP1 calls $1, Hero raises to $5.50, fold, BTN raises to $15, fold, fold, fold, fold, Hero raises to $40 (AI), BTN calls $25

FLOP ($83.50) Q♣ K♠ 5♥

TURN ($83.50) Q♣ K♠ 5♥ 3♥

RIVER ($83.50) Q♣ K♠ 5♥ 3♥ J♦

Hero shows K♦ K♣
(Pre 18%, Flop 89.8%, Turn 95.5%)

BTN shows A♥ A♠
(Pre 82%, Flop 10.2%, Turn 4.5%)

Hero wins $80.50

Pozdro

Odpowiedz
Cytat