No ale po co mi blog?...
Takie oto pytanie moglbym sobie postawic - odpowiem cytatem z piosenki, ktorej tytul obrazuje moje dotychczasowe nastawienie do pokera:
"Sytuacja Twe życie potoczy i wyznaczy
Po-po-po-popchnie w grono innych graczy
Pytanie, a jaka będzie stawka?
Pytanie zostanie, nie ma odpowiedzi na nie
Stop klatka, marzenie, zapomnij. Akcja! Akcja!"
Kabiler 44 - Wiecej szmalu 2
To tytulem wstepu. Mam na imie Krzysiek mam 19 lat, gram w pokera od 7 miesiecy. Moja kariera w skrócie: poker strategy - > SSS -> jakiestam niewielkie sukcesy -> uświadomienie na temat SSS i przejście na BSS (nie pytajcie jakie uświadomienie
). Jestem graczem zdecydowanie poczatkujacym, do tej pory gralem dla pieniedzy. Potrzebowalem kupic kilka rzeczy, wiec gralem. Cele spelnilem. Wyplacilem do tej pory pare tysiakow i cele zakupowe spelnilem. Satysfakcja jest, ale przyszlo tez oslnienie - po cholere mi to ? Czemu mierzyć tak nisko ?
Obecnie gram na OPoker (boss media) z racji tego iz mam tam fajny RB i gra sie tam na euro (tak jak mowie celowalem raczej w kase wiec wybor oczywisty). Gralem wczesniej na Everescie, ktorego calkiem milo wspominam, Poker Heaven, oraz FTP ktory jest rigged
Aktualnie pogrywam NL25 FR. Po ostanim cash-oucie moj BR wynosi 470eur (grywalo sie na tym limicie i z 200 takze nie jest zle
). Zastanawiam sie nad przesiadka na SH...tutaj przydalaby sie jakas Wasza podpowiedz - przechodzic? Jesli tak to dlaczego ?
Moja nauka do tej pory czerpana byla na poczatku z PS, pozniej znalazlem troche filmikow na necie ( na dzien dzisiejszy juz sie prawie 200GB uzbieralo ;p ), a jakis czas temu zakupilem kilka ksiazek (lil green book - moj skarb najwiekszy, ktorego za zadne skarby nie oddam) oraz ksiazke negranu. Zakup oceniam jako trafny, bardzo lubie ksiazki a ich zawartosc jest bezcenna. Niedawno dzieki uzytkownikowi @Hasiek udalo mi sie nabyc mindseta, ale jeszcze jej dobrze nie zaczalem.
Tak jak napisalem wczesniej, chce zaczac gre dla dobrej gry a nie dla pieniedzy. Chce sie sprawdzic.
Na teraz to byloby wszystko, jesli czegos zapomnialem to napisze przy okazji edytujac post. Bez sensu tak sie rozpisywac na pocztek.
pozdrawiam