Siema wszystkim!
Postanowiłem dzisiaj założyć bloga, aby motywować siebie do gry ( nie jest ostatnio z tym najlepiej, moje volume strasznie kuleje ) oraz rozwijać się pokerowo. Liczę, że może z kilkoma osobami uda się wymienić kontakt i porozmawiać o rozdaniach, o grze etc.
Kilka słów o sobie: mam na imię Marcel, w tym roku skończę 23 lata i aktualnie jestem na 1 roku studiów magisterskich ( nawiasem mówiąc w ogóle mnie nie interesują i raczej zrezygnuję z nich na rzecz innych
). Gram aktualnie nl25 SH na p*.
Skąd nazwa bloga ? W tej kwestii może wypowie się użytkownik saja13, bo to on wymyślił mi taka ksywke
Pisanie tutaj na pewno odciąży go trochę w wysłuchiwaniu moich żali
Głównym celem, który chciałbym bardzo zrealizować w 2015 jest wyrobienie supernovy, co będzie bardzo trudne na 25, stąd też cel ten niesie za sobą wspinaczkę po stawkach ( nie mam zamiaru zbyt dużo czasu spędzać na nl25, a wyrobiłem już tam dość solidną próbkę ). Nic jednak za wszelką cenę, przede wszystkim mam zamiar siadać do sesji bardziej skupiony i podejmować jak najlepsze decyzję, a nie zdarza się to tak często jak bym chciał
Jak na pierwszy post wystarczy, mam nadzieję, że uda mi się w miarę regularnie tu pisać
Powodzenia przy stolikach
Edit. Jako że blog bez wykresów to gówno, wrzucam poniżej swój żałosny z tego miesiąca. Jako, że nazwa bloga zobowiązuje, wrzucam z ev