Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

BLOG: kitty goes pro

768 Posty
81 Użytkownicy
84 Reakcje
26.8 K Wyświetlenia
hellokitty83 Autor wątku
hellokitty83
Oldschool Grinder

Napisane przez hellokitty83

plany na miesiac:

- move up i crush nl25

taaaaaaaaaaaa

jak sie patrze na moje volume i na moj graf to wydaje sie mi to rownie mozliwe jak move up to nl100....

chyba nie mam mozgu :(

nie umiem zarobic pieniedzy. moj graf lezy i kwiczy a ja razem z nim.

tylko mi tu nie pisac,ze to -2bi only bo to jest pure crying post i nie sluzy do niczego innego :D

w tym miesiacu mam najwieksze pule zycia- szkoda,ze przegrane :(

nie nauczylam sie jeszcze zrzucac bottom setow niestety:

Poker Stars $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2589955
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG: $11.92 - VPIP: 17, PFR: 12, 3B: 7, AF: 5,5, Hands: 109
MP: $13.29 - VPIP: 47, PFR: 32, 3B: 17, AF: 3,4, Hands: 60
CO: $10.00 - VPIP: 16, PFR: 12, 3B: 7, AF: 4,2, Hands: 210
Hero (BTN): $15.64
SB: $5.77 - VPIP: 60, PFR: 1, 3B: 3, AF: 2,5, Hands: 72
BB: $23.17 - VPIP: 25, PFR: 20, 3B: 9, AF: 1,8, Hands: 546

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with 3 :heart: 3 :spade:
3 folds, Hero raises to $0.20, SB calls $0.15, BB calls $0.10

Flop: ($0.60) 2 :spade: 7 :diamond: 9 :club: (3 players)
SB checks, BB checks, Hero checks

Turn: ($0.60) 3 :club: (3 players)
SB checks, BB bets $0.45, Hero raises to $1.30, SB folds, BB raises to $22.97, Hero calls $14.14 all in

River: ($31.48) 8 :diamond: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $31.48
Hero shows 3 :heart: 3 :spade:
BB shows 9 :heart: 9 :spade:
BB wins $15.03
BB wins $15.03
(Rake: $1.42)

whats wrong with you???

mam nadzieje,ze po czasie spojrze na ten post i bede sie smiac.

gimmi hotrun pokerstars ,pls

Odpowiedz
Cytat
roommate1000
Oldschool Grinder

dodam tylko,ze swoja redline wyjmuje oczy nawet ludziom, ktorzy pokerowo widzieli juz niejedno :D

Malo widzieli

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
jarekhell1
PokerStrategist

Czesc, imo nie sugeruj sie az tak probka 10k hands bo ona naprawde niewiele mowi, nie gram sh wiec nie wiem jak dynamika wyglada ale troszke mozna pomyslec nad czerwona, a pozatym glowa do gory i do przodu :fdrink

Odpowiedz
Cytat
hellokitty83 Autor wątku
hellokitty83
Oldschool Grinder

roommate1000- najs wykres _thumbsup:

jarekhell1- sugerowanie sie smieszna probka jest chyba bardzo charakterystyczne dla crying postow :P
myslenie nad czerwona in general nic mi nie da. musze sie skupic na lepszym okreslaniu rangy przeciwnikow plus zaczac latac luki w teorii gry.

na szczescie shitty mysli i wyrzucanie sobie bledow nie trwalo jak zwykle dlugo i dzisiaj rano przystapilam do dzialania

cmon!!!!!

Odpowiedz
Cytat
jarekhell1
PokerStrategist

jarekhell1- sugerowanie sie smieszna probka jest chyba bardzo charakterystyczne dla crying postow :P

Cos w tym jest faktycznie :D

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

roommate1000- najs wykres _thumbsup:

myslenie nad czerwona in general nic mi nie da. musze sie skupic na lepszym okreslaniu rangy przeciwnikow plus zaczac latac luki w teorii gry.

na szczescie shitty mysli i wyrzucanie sobie bledow nie trwalo jak zwykle dlugo i dzisiaj rano przystapilam do dzialania

Najlepiej to by było gdybyś patrzyła na wyniki raz w tygodniu albo i rzadziej. :truestory:

Odpowiedz
Cytat
hellokitty83 Autor wątku
hellokitty83
Oldschool Grinder

crimson- dlaczego najlepiej?

Odpowiedz
Cytat
roommate1000
Oldschool Grinder

Bo wyniki maja wplyw na kazdego. Czesto nie jestesmy tego swiadomi bo np uwazamy ze nie tiltujemy. Tilt nie zawsze objawia sie w taki sposob w jaki go sobie wyobrazamy. Czesc osob w momencie kiedy gorzej runuje zaczyna grac duzo ciasniej i pasywniej. Sa osoby ktore np jak ja po zlapaniu upa zaczynaja grac duzo luzniej, wiecej spazowac etc. A skoro powszechnie wiadomo ze 10-20k handow to nie jest odpowiednia probka do okreslania winrateu to po co codziennie ogladac wykresy po 1-2k handow ?

Odpowiedz
Cytat
zajcur
PokerStrategist

Napisane przez roommate1000
Bo wyniki maja wplyw na kazdego. Czesto nie jestesmy tego swiadomi bo np uwazamy ze nie tiltujemy. Tilt nie zawsze objawia sie w taki sposob w jaki go sobie wyobrazamy. Czesc osob w momencie kiedy gorzej runuje zaczyna grac duzo ciasniej i pasywniej. Sa osoby ktore np jak ja po zlapaniu upa zaczynaja grac duzo luzniej, wiecej spazowac etc. A skoro powszechnie wiadomo ze 10-20k handow to nie jest odpowiednia probka do okreslania winrateu to po co codziennie ogladac wykresy po 1-2k handow ?

Staram sie to wprowadzic w zycie, ale idzie mi bardzo ciezko :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Napisane przez roommate1000

Dokładnie. :)

Odpowiedz
Cytat
jarekhell1
PokerStrategist

W patrzeniu tez nie ma nic zlego jesli nie reagujesz w zaden sposob na wygrana/przegrana sesje, po prostu chcesz wiedziec na czym stoisz. No ale to trudne dosc do opanowania :D jak zmieniasz gre w zaleznosci od wynikow, tzn albo zaczynasz grac zbyt loose jak roommate albo zbyt nitowac bo maszynka i tak cie dopadnie :coolface: to imo lepiej nie patrzyc na wyniki, jak masz solid br to nie ma sie czym przejmowac :)

Odpowiedz
Cytat
hellokitty83 Autor wątku
hellokitty83
Oldschool Grinder

doobra

Odpowiedz
Cytat
roommate1000
Oldschool Grinder

Napisane przez jarekhell1
W patrzeniu tez nie ma nic zlego jesli nie reagujesz w zaden sposob na wygrana/przegrana sesje, po prostu chcesz wiedziec na czym stoisz. No ale to trudne dosc do opanowania :D jak zmieniasz gre w zaleznosci od wynikow, tzn albo zaczynasz grac zbyt loose jak roommate albo zbyt nitowac bo maszynka i tak cie dopadnie :coolface: to imo lepiej nie patrzyc na wyniki, jak masz solid br to nie ma sie czym przejmowac :)

Nie ma ludzi, na ktorych wyniki maja 0 wplyw. Sa tylko tacy, ktorzy uwazaja ze jest inaczej i sam do nich bardzo dlugo nalezalem :)

Odpowiedz
Cytat
hellokitty83 Autor wątku
hellokitty83
Oldschool Grinder

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
hellokitty83 Autor wątku
hellokitty83
Oldschool Grinder

do moich pokerowych sukcesow dolaczylo foldowanie nutsa na riverze. wp, gg

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Pokaż rozdanie. :D

Odpowiedz
Cytat
crueleq
PokerStrategist

Napisane przez Crimson
Pokaż rozdanie

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Kolejne podejście do Super Bloga?

-> Wybór Super Blogów vol. 20 - ankieta!

Odpowiedz
Cytat
hellokitty83 Autor wątku
hellokitty83
Oldschool Grinder

jeszcze wczoraj moj rekord byl -5bi/day
trzeba bic rekordy,nie?

jak tak zrobic?

spac 2h/day po czym caly dzien tanczyc do BoneyM
grac zle
nie miec runa / NIE MIEC- nie,ze running good or bad /
przyssac sie do stolow jak ciele do cycka i nie wiedziec kiedy zrobic pauze #5hrs grind
grac mega zle

podsumowujac:
"chcesz byc wampirem?"
"eee mam wyjebane"

jutro/dzisiaj i w niedziele poker only . i :heart: this game

Odpowiedz
Cytat