U mnie napisałeś że się "uczysz", a tu widze grubo
...
Tak trzymać
Dostałem 60$ od PP:

+

Z jednej strony fajnie, że banują graczy i zwracają środki, ale z drugiej... przez brak huda ilu graczy zostaje niewykrytych? Zwrot mogło otrzymać nawet kilkadziesiąt graczy, a w tym wypadku z tych 60$ robi się kilka tysięcy dolarów...
Na jakie turnieje najlepiej wydać te 215$?
21 spinów za 10$ i jeden za 5$ , jeśli chcesz obrócić i wypłacić lub konserwatywnie 72 za 3$
Wybrałem pierwszą opcję i udało się przemielić 215 TM na 180$
I jak tu nie grać na PP?:f_love:
Turniejowych nie ale jeśli używasz ich do gry to po "przemieleniu" możesz je wypłacić.
mam to samo , obiad tez moge spieniezyc , wystarczy pojsc do tyrki i przemielic go na wyplate. taki tips
DzikiHenry, twoje poczucie humoru jest zbyt wysublimowane dla mnie i nie mogę go zrozumieć
elusivepl, ok, dzięki za rady.
Od powrotu nie spojrzałem do kasjera. Aż mnie skręca, ale obiecałem sobie, że dopiero ostatniego dnia września to zrobię.
Ok, nie wytrzymałem do końca miesiąca

+ RB
PS ktoś wie jak zaimportować ręce z PP do H2N? Support twierdzi, że się da, ale u mnie nie pokazuje hero
Nigdy nie grałem zwykłych stołów. Otwieram zoomy, od razu akcja, natchnie mnie jakieś rozdanie, żeby sprawdzić w solverze, zamykam stoły i za jakiś czas wracam. A na zwykłych to szukanie dobrych stołów zajmuje więcej czasu niż granie
Podsumowanie września, bo jutro wolne od grania ;]

+ ok 1k RB
Na nonsd na minus tylko 7 buy inów, co jest miłą odmianą. Nie wiem, ile w tym upswingu, a ile poprawy gry. Zobaczymy ;]
jeszcze podpierasz się wytycznymi z night vision czy bardziej swoją, bardziej solverową gierkę grasz?
Cały trzon, czyli podejście do gry i sposób nauki opieram na kursach PokerDetox. Widziałem wszystkie najnowsze kursy i moim zdaniem te od Howarda są najlepsze.
Jednak nie stosuję ściśle rangy i sizingów z nigh vision.
Drugim najważniejszym źródłem wiedzy jest dla mnie książka Modern poker theory, która zaoszczędziła mi mnóstwo czasu, bo autor książki zrobił symulacje na 1750 flopach i podaje na tacy jakie sizingi, częstotliwości betów są preforowane na jakich strukturach flopów i nie trzeba odkrywać koła na nowo