jakie Wy macie wymaganie xD. Ja kupilem dwa lata temu krossa za 1.8k PLN i do rekreacji jest mega spoko.
rock ridera xc500 z Decathlonu, bo te wszystkie Szajbajki na YT polecały
niestety teraz mają od groma roboty i muszę poczekać 2 tyg na dostawę, więc nie pokażę, a i nie wiem nawet, czy rozmiar przypasi
Lata temu jeździłem regularnie kilka razy w tygodniu, pod poduszką Biblia treningu, a zimą podpinałem pod trenażer w piwnicy
Chcę wrócić do tej zajafki, bo sflaczałem okrutnie.
Ile masz wzrostu?
Teraz na zime masz zajebsita apke ZWIFT (sparwdz na YT) jak lubisz sie mordowac na trenazerze.
ps rower osprzetowo spoko bo oni bazuja na 15-25 marzy ale kola to sa do wymiany. Niestety w decathlonie kupisz na papierze fajny rower ale w praktyce odczucia z jazdy to juz niestety co innego. Geometria chinska.
Ja rekreacja, uprawiam w sumie inny sport bardziej pro.
PS trenażer na zimę jaki polecasz? Bo może z nudów bym coś popedałował w domu jak się pogoda zepsuje.
Osobiscie uzywam elite direto i nie narzekam. Chocicaz teraz wsyzedl tanszy model i pewnie 99% osobom wystarczy ELITE SUITO.
Sprawdzę tę apkę. Czy lubię? Oczywiście, że nie lubię, ale wtedy jeździłem
Co do ramy to słyszałem opinie, że ta rama z RockRidera to nic szczególnego (oprócz niskiej wagi w tej cenie). Co do geometrii to jesteś pewny, że nie da się na niej jeździć?
Jak jeździłem, to jeszcze 29ery były dość rzadkie i nigdy nie miałem. Ciekawy jestem odczucia ;]
Patrzcie co ten PartyPoker
Ciekawe, czy błąd, czy celowe działanie.

No i gdzie grać? Na Starsach bonus 2400 USD na PP 1200 USD
Napisane przez MWaler
Osobiscie uzywam elite direto i nie narzekam. Chocicaz teraz wsyzedl tanszy model i pewnie 99% osobom wystarczy ELITE SUITO.
Kurde i ten i ten kosztuje 3k :/
Skoro jeździsz rekreacyjnie to wystarczyłby ci trenażer za 6-7 stów, ale chyba i tak bez sensu. Zwłaszcza, że ostatnio zimy są łagodne. Lepiej zainwestować w ciuchy, bo jak się dobrze ubierzesz to nawet na lekkim mrozie można z przyjemnością pojeździć 1,5 godziny. A trenażer szybko byś odstawił
Dla mnie zimą na rowerze najbardziej cierpiały stopy
Buty SPD i na to nakładałem piankowe ocieplacze, ale pomagały na krótko.
Ogolnie last winter mozna bylo spokojnie obejsc sie bez trenazera. Co do ramy to nie kwestia tego czy to 29er czy nie. Test tego roweru co go kupiles jest w magazynie BIKE (chyba zeszly msc wydanie) i niestety mimo dobrej ceny nie wypadl dobrze.
W porownaniu do innych.
btw serio pytasz czy grac dalej PP czy P* czy tylko sie droczysz
A twoim zdaniem jaki najlepszy wybór powiedzmy do 6k?
Serio pytam, bo patrz na to:

Poszedł depo i drugi bonus aktywowany, więc raczej nie jest to błąd
Czyli 140 000 rozdań na nl50 miałbym 65% RB + rake race 33-50%
Rok do roku do 4 tys merida big nine 500 wygrywa test. Tu masz wersje lite (geo od modeli carbonwoych oraz lzejsza wersja ramy).
https://www.merida-bikes.com/pl-pl/bike/1571/bignine-500-lite
Pytanie czy naped 1x jest CI na pewno potrzebny, scigasz sie xc czy raczej jezdzisz rekreacyjnie ?
Amor mozesz sprzedac i kupic uzywana rebe - one sa niesmiertelne wiec nie ma obaw przed uzywka.
A co do trenazerow to w ogole warto na poczatku zadac sobie pytanie czy jestes wstanie chomikowac w domu i np wypozyczyc taki trenazer. Chociaz kiedys to sie jezdzilo i patrzylo w sciane przez 2h to faktycznie szlo sie pozygac, a teraz ze zwiftem to jest inny swiat. Czasem nawet wygodniej e-pojedzic niz na dworzu bo nie trzeba potem sprzetu myc
btw co do wyboru roweru to w KROSSie dorzucasz 600-800zl i masz naped 1x12 na shimano, a nie na tym miekkim jak gowno sramie i model nizszy amor (recon) ale bardzo przyzwoicie pracujacy - aha i rame na carbonie.
Ok, ale tej meridy nie ma nigdzie
Nie ścigam się. Chcę wrócić do formy i jeżdżenia kilka razy w tygodniu. Kross jaki model?
11.0 albo tokyo w/e
ile masz wzrostu ? Nie myslales o gravelu ? Duzo ludzi z automatu bierze mtb, a na dobra sprawe w terenie dla roweru MTB to nigdy nie byli :).
partypoker, Hold'em No Limit - $0.25/$0.50 - 5 players
Hand delivered by Upswing Poker
Player3 (UTG): $65.07 (130 bb)
Hero (CO): $134.31 (269 bb)
Player5 (BU): $180.83 (362 bb)
Player1 (SB): $125.21 (250 bb)
Player2 (BB): $44.07 (88 bb)
Pre-Flop: ($0.75) Hero (Hero) is CO with T♠ 8♠
1 fold, Hero (CO) raises to $1.50, Player5 (BU) 3-bets to $5.25, 1 fold, Player2 (BB) calls $4.75, Hero (CO) calls $3.75
Flop: ($16) 9♦ 7♠ 6♠ (3 players)
Player2 (BB) checks, Hero (CO) bets $5.02, Player5 (BU) raises to $23.95, Player2 (BB) folds, Hero (CO) raises to $129.06 (all-in), Player5 (BU) calls $105.11
Turn: ($274.12) 4♣ (2 players, 1 all-in)
River: ($274.12) 3♠ (2 players, 1 all-in)
Total pot: $274.12 (Rake: $3)
Showdown:
Hero (CO) shows T♠ 8♠ (a flush, Ten high)
(Equity - Pre-Flop: 39%, Flop: 98%, Turn: 100%, River: 100%)
Player5 (BU) shows 9♣ Q♣ (a pair of Nines)
(Equity - Pre-Flop: 61%, Flop: 2%, Turn: 0%, River: 0%)
Hero (CO) wins $271.12
Największa pula jak dotąd.
Jest kilka stron oferujących hand histories do kupienia w trybie subskrypcji. Która jest najlepsza? Gromadzą rozdania równie dobrze? Jak np. zaznaczę dany okres to różne strony mają różną liczbę rozdań w tym samym okresie.
Kross level 11.0 to 7000 PLN. Jakieś outlety z 2019 po 6000.
Ta merida chyba najlepsza opcja dla mnie, szkoda, że nie można jej dorwać:/