Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Blog grajka microstawek

1,173 Posty
96 Użytkownicy
2494 Reakcje
74.7 K Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez MWaler
A jak to wyglada overall jezeli mozna spytac? W sensie caly ten rok @PP?

Dla mnie najważniejsze to mieć być na + na nl50 po 50k rozdań:

Napisane przez Panmorz
Zagraj tak chociaż te 50k hands na tym NL50 i bądź z gry chociaż na zero, to chyba sam Ci na piwo poleję
:yaoming:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No ładnie. Teraz 600$ bonus na PP :/ Serio, już rzygam tymi bonusami. Chciałbym być jakimś robotem i grać 20h na dobę xD

Jak na złość, nie mogę doładować PP z Revoluta, bo odrzuca z powodu kwestii bezpieczeństwa... mam dość tego revoluta.

edit
Revolut ma jakieś problemy techniczne dzisiaj i pracują nad naprawieniem tego

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No tak, przelewy między kontami

Ten reload trochę śmierdzi, to mi odpisali na maila:

"Please be advised that the bonus will be active after the inter-account feature has been disabled on 14.07.20. If you do not receive the bonus after 14.07.20, please contact us again so we can further look into it"

A w regulaminie nie ma wzmianki, że będzie aktywny dopiero od 14.07. No ale depozyt zrobiony, więc zobaczymy:

- The "100% Reload Bonus” promotion will run from 08:00 (CEST) on 7 July 2020 to 23:59 (CEST) on 20 July 2020 (the "Promotional Period").

- The Deposit Bonus shall be credited to the Eligible Player’s account automatically on a successful Eligible Deposit.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dobra, po wymienieniu z 10 maili z supportem, w końcu przypisali bonus ręcznie do mojego konta. Nie wiem, jakiś błąd, czy coś, bo zrobiłem depozyt dwa razy z kodem i mimo to bonus się nie aktywował. No ale już jest i od jutra jedziemy z 65% rakebackiem bazowym + rake race 33-50%.

Dzisiaj nie gram, bo się nie wyspałem.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kusi mnie, żeby jeszcze nie wpłacać. Ciekawe, co jeszcze mi zaoferują xD

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Easy, 75$ w 6 minut

Odpowiedz
Cytat
Panmorz
Oldschool Grinder

Napisane przez GTOisFAKE
O kurcze, to nie pierwszy bonus jaki mam... ale tego już nie wyrobię :f_biggrin:

Szkoda, że maila nie wysyłają z info.

A to nie jest tak, że ta data to jest data, do której można rozpocząć challenge?
A od daty rozpoczęcia masz 28 dni na wyrobienie?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie

Odpowiedz
Cytat
Panmorz
Oldschool Grinder

Napisane przez GTOisFAKE

Napisane przez MWaler

Dla mnie najważniejsze to mieć być na + na nl50 po 50k rozdań:

Napisane przez Panmorz
Zagraj tak chociaż te 50k hands na tym NL50 i bądź z gry chociaż na zero, to chyba sam Ci na piwo poleję
:yaoming:

Widzę, że chyba na piwko komuś poleję.
Tak trzymaj
good luck at the tables
_drink:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Piję tylko craftowe, takie 12 zł + :coolface:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Na razie nie będę wrzucał historii rozdań do HMa, bo po prostu mi się nie chce ;) Będę korzystał ze strony PP, żeby śledzić wyniki. Początek miesiąca tradycyjny już dla mnie:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez MWaler

Policzyłem to na podstawie kasjera i historii depozytów/wypłat.

od maja do teraz na plus 2400$, czyli słabo jak za tyle h grania... Ale jakby uwzględnić EV to powinno być blisko 5000$ za 2.5 miecha jak dla mnie bardzo dobrze :P

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

467000 rozdań za mną, średnia jakieś 1200 na godz, co by dało około 400 godzin, czyli 6$/h

Strata czasu xD

Odpowiedz
Cytat
dziob
Oldschool Grinder

Ten bonus na pp to standardowo 12.5% rb?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

25% RB

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

Napisane przez GTOisFAKE
467000 rozdań za mną, średnia jakieś 1200 na godz, co by dało około 400 godzin, czyli 6$/h

Strata czasu xD

Ale gdybys jechal na rowno z EV bylo by 12$. Mimo wszystko uwazam, ze szkoda czasu. Wiekszy WR mozesz krecic na zoomach nl25 i zmniejszymi swingami.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No, przyznaję rację. Granie pod RB strasznie wypala i blokuje rozwój, bo jak się gra 6-8h codziennie po 6 stołów szybkich, to już potem nie ma czasu i ochoty na naukę :/ Już nie pamiętam, kiedy ostatnio odpalałem PIO.

Kupiłem sobie rower za kasę z pokera. Wiem, że to pewnie niezbyt rozsądne, ale czułem potrzebę, żeby coś fizycznego nabyć, żeby nie mieć wrażenia, że siedzę tyle h na darmo i by mieć motywację. Rower ze średniej półki 1400 USD, więc bankroll z powrotem w okolicach 5k USD.

Tak więc będę uprawiał jakiś sport i przejdę z grania pod RB na bardziej rozwojowe granie i zobaczymy :P

Odpowiedz
Cytat
skylookx
PokerStrategist

LOL średnia półka za 1.4k USD? :D Wiesz że mogłeś kupić coś co spełnia podobne założenia za 1.4 ale PLN :P ?

Odpowiedz
Cytat
klz03
BlackMember

Poka rower

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

Z ciekawosci co kupiles bo tak sie sklada, ze pracuje w branzy :)

ps sredni rower to avg 3k usd xD

Odpowiedz
Cytat