A♠:
Jestem tutaj ( tj. w dziale z blogami ) zupełnie nowy. Na pomysł prowadzenia czegoś na kształt 'bloga' wpadłem niedawno. Nie do końca wiem jak powinno to wszytko wyglądać. Przed chwilką przejrzałem kilka wpisów z tego działu i niestety muszę Was trochę rozczarować. Wizualnie nie zaskoczę - przynajmniej narazie !
Nie wiem jak robić te wszystkie ładne czcionki, ikonki, sronki. Istotne dla mnie jest to ,aby ten twór tutaj, treści jakie będę zamieszczał ( i przede wszystkim regularne TWITCH 'owanie ) było czymś co samo w sobie sprawi, że wspólnie spędzimy fajnie czas a Wy będziecie tu wracać ( ja będe hehehe
). Mam wrażenie, że dzięki tej formule w jakiej będzie prowadzone całe przedsięwzięcie, będe mógł bardziej skupić się na gierce i 'take this shit to a new level' a jednocześnie dostarczyć Wam trochę entertainmentu.
Podbno trzeba napisać coś o sobie. Mam 24 lata i w holdema gram od kilku. Od jakiegoś czasu postanowiłem poświęcić temu aspektowi życia trochę więcej czasu i uwagi, zaczałem tratować to trochę poważniej. Poza gierką jestem sportowcem. Bardzo lubie też motocykle. Informacji na razie tyle. Mam ku temu swoje powody ( DUM DUM DUUUUM ) o czym później
Blog/Twitch prowadzny będzię w formie CHELLENGE'u.
Stawianie sobie wyzwań to coś co zawsze bardzo szanowałem. Nie ma nic lepszego jak przeczytać kartkę, z datą wsteczną, z wyznaczonym celem w czasie gdy już udało Ci się go spełnić. Jest to jedno z lepszych uczuć - porównywalne z kluczowym double upem na FT , koncertowo opłaconym setem na stolikach cash czy wygraniem całkiem dochodowego propbecika z ziomeczkami. Absolutny hit !!!
CHALLENGE
Jak sama nazwa wskazuje - wyzwanie. Mam niewielkie doświadczenie jeśli chodzi o stoliki cashowe i właśnie dlatego z tym będziemy się zmagać
Spoiler
( grałem na początku roku troszkę FL, po czym znaczną część bankrolla wtorbiłem na MTT hehehe ).
Nigdy nie grałem też zbyt dużo w formule 6max, co jest kolejnym powodem dla którego będę podejmować nierówną walkę ( hahahaha ) na 6 osobowych stolikach gier za tzw gotówkę ( AMERYKANCKOM ).
Celem najważniejszym jest progres. BARDZO chciałbym ruszyć na wycieczkę w górę limitami i zadomowić się tam własnie gdzieś kilka pięterek wyżej
Będe wyznaczać cele krótkoterminowe ( 1/2/3 miesięczne) updatowane gdzies tutaj.
CEL NA TERAZ
- NL5, SH , nie zoom. klasycznie.
- minumum 50k rozegranych rąk do dnia 30 kwietnia.
( jeżeli wcześniej pyknie 50k będziemy myśleć na bierząco )
- prowadzić stream przynajmniej 50% czasu całości gierki.
( jak najczęściej )
- zielone cyferki w HM na koniec miesiąca ( być na + )
>>> TWITCH <<<
To jest ta platforma, której planuje poświęcić najwięcej czasu. Nie jestem zbyt dobry jeśli chodzi o pisanie. Obecne tutaj wypociny to chyba najdłuższa wypowieć pisemna jaką stworzyłem od matury. Bardzo podoba mi się formułą streamu. Nie wspominałem wcześniej zbyt dużo o sobię, ponieważ chciałbym zostawić to na stream - tam będzie można zadawać pytania, nawiązywać jakieś interakcji itd. Bardzo chętnie poznam Wasze zdanie na wiele spraw, jestem osobą bardzo otwartą na konstruktywną krytykę - śmiało proszę dawać znać jak zagrałem jak upośledzony. Jest jednak kilka spraw, które warto wyjasnić już tutaj. Jest to stream, który przede wszytkim ma być dobrą zabawą dla wszystkich ( dla Was jak i dla mnie ). Nie jestem regiem ( NO WAY nie domyśliłem sie po NL5
) natomiast uważam, że nie jestem randomem. NIE jest to stream coachingowy. Stream przedstawiać będzie 4-6 stołów, może kawałek mnie. Planuje oczywiście komentować na bierząco grane rozdania jednak przede wszystkim ' I'm the funny dude'. Co więcej jeżeli uważam, że coś jest śmieszne - powiem to ( całe życie mam przez to kłopoty ). Także ' HIDE YOUR MOM' . Tak szczerze, to chciałbym zacząć jak najszybciej. Czy znalazłyby się osoby zainteresowane takim własnie przedsięwzięciem ? Zapraszam.A♠: