nope
Cały czas chodzi mi ta piosenka, jak widzę tytuł. Jedna z pierwszych których słuchałem. Z płytki abc hip-hop w jakimś magazynie
ps. Żyjesz tam jeszcze?
ps2. Przecież jest ona na pierwszej stronie
Ja tam nie widzę opcji wywalenia rakiet bez dobrych read'ów. Jak pokaże 3x lub seta, to niestety, to ma również w range'u.
Tak widzę rozsądny range betujący river :
Stół: T♣6♥3♦ 3♠ K♥
Equity Wygrana Podział
MP2 42.86% 42.86% 0.00% { AsAc }
MP3 57.14% 57.14% 0.00% { KK, TT, 66, 33, A3s, KTs, K3s, KTo }
x/r jest fajny jak wiesz, że są agresywni w 3 way potach. Opcjonalnie masz donk, bo repujesz masę drawów. Na tą wrzutkę, którą on robi, to ja zacieram ręce i sprawdzam na snapie.
Stół: T♠Q♦7♠
Equity Wygrana Podział
MP2 55.78% 55.73% 0.05% { QhTh }
MP3 44.22% 44.17% 0.05% { QQ+, TT, 77, 98s, AsKs, AsQs, KsQs, AsJs, KsJs, QsJs, As9s, Qs9s }
To są według mnie range bez randomowych spazzów*
*tyle, że ja gram SH. Nie sugerowałbym się za bardzo na Twoim miejscu bo dynamika i bla, bla, bla.
p.s. A ten kawałek P.O.D. robi robotę. Dawno ich nie słuchałem, ale nie wiedzieć czemu, przypomina mi starych H-Blocks.
1. Prawdopodobnie pasywny gość wali 3 beczki. Nie ma tam gorzej. Dla mnie fold river, nawet przy takim stacku.
2. Sick spot, ale ja to folduję as played (grałbym donkbet flop ofc). On tam nie ma nigdy KK ani AA po takiej akcji. Jedynie sety + para i draw na które masz flipa, co na całość rangu stawia Cię bardzo mocno behind.