Te 30$ to i ja w Ciebie mogę zainwestować
Napisane przez mqrcin
Może jej nie mów![]()
Tylko zrób z tych 400 - 1400![]()
Mamy wspólne konto z żoną
chcemy z żoną coś odłożyć wiec poker miał być raczej próba dorobienia a nie wpłacanie dlatego narazie cisnę turniej darmowe żeby coś uzbierać
Napisane przez albert012345
Wystraczy ze wpłcisz 100zł - będziesz miał na grę turków 0.11 i 0.27. Mnie taki plan wypalił![]()
W tych turniejach za 0,11 $ masakra tutaj ludzie grają ze wszystkim przez pierwszą 1h jak się uda utrzymać to można grać. Właśnie zagrałem taki turniej i wygrałem 0,33$
W tych turniejach za 0,11 $ masakra tutaj ludzie grają ze wszystkim przez pierwszą 1h jak się uda utrzymać to można grać. Właśnie zagrałem taki turniej i wygrałem 0,33$
Pełna zgoda, nie pozostaje Ci nic jak grać tight i starać się podwoić z nutsem na ręce - innej rady nie ma
No i oczywiście volume robie swoje.
ja odpadłem z para dam na k2o ... Wrzucając all in'a z 18BB i koleś bez problemu to sprawdził .. co daje 73% szans że wygram a tu psikus ;P
Nie narzekajcie..
http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/17149785_C587D629ED
Btw - powiedzcie mi co tam robi ten gość z 77
Napisane przez mqrcin
Nie narzekajcie..http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/17149785_C587D629ED
![]()
Btw - powiedzcie mi co tam robi ten gość z 77
![]()
Koleś miał niecałe 10bb to były miejsca płatne. Może liczył na seta ale nie ukrywam odważne zagranie. A może liczy że jak dużo ludzi wchodzi z dobrymi kartami to jego 77 może coś zdziałają
Ma to sens - taki ONE TIME.
Jak trafi to będzie stack x 4+ i wraca do gry.
Ale nie były to miejsca płatne z tego co pamiętam.
Omaha 5 kart - trzeba mieć sporego rolla imho do tej gry
Myślę, że z 2500$ by się przydało
Olej kolego tabelę. Do niczego nie jest potrzebna. Zapomnij też o turniejach za 2.2 itp. Graj The Big za 5.50$. Masz około 10 szans żeby coś trafić a i gra będzie na jakim takim poziomie. Śmiało w kasie można być podwajając wpisowe bez większego wysiłku. Torba? Trudno. Uzbierasz i zaczniesz od nowa. Ale nie trać czasu na gry poniżej 5$ wpisowego.
ale żeby grać w turniejach z wpisowym 5$ bankroll powinien wynosić 500$ żeby coś wyszło
a ja mam obecnie 0$
Ale uważam że największą sztuką jest przejść mikro stawki..
Jeśli będziesz co miesiąc wpłacał po 50$, to w ciągu 10 miesięcy twój bakroll będzie w sumie wynosił 500$. Oczywiście nie czekaj 10 miesięcy, bo to nie ma sensu. Graj 10 turków miesięcznie. BM na niskich stawkach może dać Ci tylko tyle, że trafi Cię szlag, a wygrane nie będą nigdy satysfakcjonujące.
ehh na razie jestem na tą opcje za biedny ;P może po nowym roku uda się wpłacić 50$ i z tego zbudować bankroll ale mam nadziej ze uda się dojść do tego
Mam nadzieje ze 2016 uda mi się chociaż raz być w największych wygranych weekendowych:s_cool:
I tak masz lepiej niż gościu, co za ostanie pieniądze chce grać na życie. BTW, pachnie ściemą na kilometr, ale co mnie to. Ezopów w pokerze więcej niż w innych branżach.
Za ostatnie pieniądze grać to już przesada i chyba zbyt duże uzależnienie i hazard..