Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

New beginning

81 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
3,643 Wyświetlenia
Nevrex

Napisane przez daamiaan1991

Ja tym bardziej nie mam zamiaru cie przekonywac ze to co mowie jest prawda, nagran z telefonu , maili nie mam zamiaru udostepniac bo po co? Po za tym przegranie 1/4 rolla to nie jest jakas wielka , swingi na MTT sa duzo wieksze, jakby nie patrzec tylko to gram praktycznie wiec wtedy bym nie pisal o czyms takim jakbuym to chyba przegral? Napisalem o tym bo oczekiwalem rady co moge jeszcze zrobic, aby mozna było cos zdzialac z odzyskaniem hajsu, z checia przyjmuje jakies propozycje co mozna zrrobic, skoro ty takich nie masz to tym bardziej mozesz zostawic swoje opinie dla siebie i nie marnowac innych czasu na czytanie twoich podejrzen.

To w końcu przegranie czy stracenie :D ?

Zacząłbym od namierzenia, do kogo poszły te pieniądze. Skoro to był polak, to na pewno możesz znaleźć do niego. W końcu to środowisko nie jest tak duże.

Jeśli to był keylogger (jakoś musieli zdobyć twoje hasło), to o ile nic z tym nie zrobiłeś, prawdopodobne jest, że dalej go masz na komputerze, także zalecam format lub minimum gruntowne skanowania paroma programami.

Btw. widzę, że grasz - na twoim miejscu obawiałbym się ponownie wpłacać pieniądze do czasu uzyskania tokena.

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Napisane przez Nevrex

Ja tym bardziej nie mam zamiaru cie przekonywac ze to co mowie jest prawda, nagran z telefonu , maili nie mam zamiaru udostepniac bo po co? Po za tym przegranie 1/4 rolla to nie jest jakas wielka , swingi na MTT sa duzo wieksze, jakby nie patrzec tylko to gram praktycznie wiec wtedy bym nie pisal o czyms takim jakbuym to chyba przegral? Napisalem o tym bo oczekiwalem rady co moge jeszcze zrobic, aby mozna było cos zdzialac z odzyskaniem hajsu, z checia przyjmuje jakies propozycje co mozna zrrobic, skoro ty takich nie masz to tym bardziej mozesz zostawic swoje opinie dla siebie i nie marnowac innych czasu na czytanie twoich podejrzen.

To w końcu przegranie czy stracenie :D ?

Zacząłbym od namierzenia, do kogo poszły te pieniądze. Skoro to był polak, to na pewno możesz znaleźć do niego. W końcu to środowisko nie jest tak duże.

Jeśli to był keylogger (jakoś musieli zdobyć twoje hasło), to o ile nic z tym nie zrobiłeś, prawdopodobne jest, że dalej go masz na komputerze, także zalecam format lub minimum gruntowne skanowania paroma programami.

Btw. widzę, że grasz - na twoim miejscu obawiałbym się ponownie wpłacać pieniądze do czasu uzyskania tokena.

Przegranie 1/4 rolla grajac MTT to raczej normalka. A ja ja stracilem, dlatego napisalem. Jestem juz po przeczyszceniu laptopa, dodaniu PINu do konta, a takze do czasu przyjscia tokena postaram sie nie wylogowac z P*, chcoaiz sadze ze wystarczyloby juz zabezpieczen do normalnego grania. Co do poszukiwania gracza, to zaczalem od ludzi , miejsc w ktorych kiedykolwiek logowalem sie na strasy, w sensie na innym kiomputerze, w koncu dostalem IP od dzialu seciurity, jednak poki co poszukiwania bezowocne. Poprosilem o nicki graczy, ktorzy siedziei wtedy przy stoliku, czekam na odpowiedz poki co.

Odpowiedz
Cytat
kamil90

po co prosic ich o nicki? Dostajac hand history z poprzedniego dnia masz tam czarno na bialym nicki z i z kim grales.. przed chwila wzialem sobie z ostatniego dnia i kazdy name widac czarno na bialym w kazdym rozdaniu.

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Napisane przez kamil90
po co prosic ich o nicki? Dostajac hand history z poprzedniego dnia masz tam czarno na bialym nicki z i z kim grales.. przed chwila wzialem sobie z ostatniego dnia i kazdy name widac czarno na bialym w kazdym rozdaniu.

Jak to zrobic?

Odpowiedz
Cytat
Zizka88

request - hand history - ustal zakres , gg

Odpowiedz
Cytat
kamil90

dokladnie tak jak wyzej, request -> hand histories -> wybierasz z ostatniego tygodnia i za chwile masz na mailu rozdanie po rozdaniu, mi to szlo doslownie pare sekund. Bedziesz mial troche przegladania, ale chyba sie oplaca.

Odpowiedz
Cytat
Gier32o

Napisane przez Gier32o
PokerStars -> Requests -> Hand History -> 1 day

Tak wyslalem juz o 8 rankiem.

??
Ignorujo mnie :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
kamil90

Napisane przez Gier32o

Napisane przez Gier32o
PokerStars -> Requests -> Hand History -> 1 day

Tak wyslalem juz o 8 rankiem.

??
Ignorujo mnie :f_cry:

nie ignorujo tylko to sie kupy nie trzyma. Skoro wyslal o 8 rano i tam sa wszystkie informacje potrzebne to dlaczego nie rozkminione to jest juz dawno? :f_o:

Odpowiedz
Cytat
mattck

ehh damian nie krec bo ci nikt nie bedzie ufal ani szanowal powiedz prawde przejebalem przetiltowalem nikt ci glowy nie urwie. splac tych co stejkowali i po sprawie.poker to nie taka prosta sprawa.shipuj zajmij sie turkami i bedzie good powodzenia

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Napisane przez mattck
ehh damian nie krec bo ci nikt nie bedzie ufal ani szanowal powiedz prawde przejebalem przetiltowalem nikt ci glowy nie urwie. splac tych co stejkowali i po sprawie.poker to nie taka prosta sprawa.shipuj zajmij sie turkami i bedzie good powodzenia

....

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Ok mam Hand History juz.
mattck ze stackingow mialem niewyobrazalna kwote 500$ ktora juz zostala odeslane i na przyszlosc odpusc sobie zbedne komentarze, powtarzam po raz kolejny.Twoje wypowiedzi były na prawde na tyle owocne, tyle wniosły do calej sprawy ze na prawde nie wiem jak ci dziekowac. Co do dalszego zaufania w kwestii stackingow, to co to zmienia skoro trace wlasne pieniadze, nie kogos innego? Zreszta kwestia stackowania i tak Ciebie nie dotyczy, wiec kolejny twoj komentarz był zbedny.
Jedna prosba, jakm masz wypowiadac sie w kolejny bezsensowny sposob tutaj, litosci troszeczke i odpusc sobie, mam co analizowac w ostatnim czasie, moze kiedys i Ciebie taka sytuacja spotka,kto wie, a uwierz ze wtedy czytanie czegos takiego jest irytujace, szkoda mojego i twojego czasu na to, powodzenia na stoikach online.

Odpowiedz
Cytat

Podaj mi IP na prv i znajde osobnika, ktory Ci "przegral" kase z konta;)

Odpowiedz
Cytat
lipiec1

I co Damian??? Chyba nie przestaniesz z racji tego wszystkiego pisać tu dalej???

Odpowiedz
Cytat
6th
6th

Damian, nie przejmuj sie, graj swoje dalej i szipuj. Zeby tylko szipek z top1 SM nie zostal przegrany z isildurem, bo na pewno pojawi sie twoj nick x 2 w newsach w bardzo krotkim czasie. gud lak fil lak.

Odpowiedz
Cytat

Moze podzielisz sie tymi nickami na forum? Może ktoś coś będzie wiedział.

To że masz zmienne IP nie znaczy, że nie da się odszyfrować do kogo należy, host pozostaje ten sam przy zmianie IP.
Dlaczego blokujesz sobie cash'a, aż do NL2 jeśli nie raz widziałem Cię na NL200 FR zoom?
PokerStars łatwo, by doszło czy bylo wlamanie na konto. Czy kasa została przegrana do 1 osoby? Analizując karty obu graczy, łatwo wyłapać oszustwo.

Kiedyś, sam byłem zdziwiony jak PokerStars doszło do tego, że gram wspólne sesje z kolegą. Graliśmy 9-18 os SNG, ja i on odpalaliśmy po kilkanaście stołów, często kolega odpalał sesję w innych godzinach niż ja. A czasem w jednej godzinie graliśmy, wtedy włączałem jm i kolega tłumaczył mi jak grać, sam widział moje karty, może kilka razy spasował AK, AA po moim pushu żebym nie odpadł na bubblu. Potem w któryś dzień, odpalam sesję, a tu jakiś komunikat że nie mogę z takim graczem grać w turnieju i zonk xD I jeśli kolega zaczynał grać sesję to praktycznie z 30 min co najmniej musiałem czekać, aż skończy się regać do turków ;p

Nie tak łatwo oszukać Pokerstars _p:

Odpowiedz
Cytat
6th
6th

Napisane przez lemon0de
może kilka razy spasował AK, AA po moim pushu żebym nie odpadł na bubblu.

Nie tak łatwo oszukać Pokerstars _p:

:facepalm: :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Wroce na stoliki online w.przyszłym tygodniu, zważając ze nie.chce.grać.póki co bez.tokena skoczylem do Sopotu ze znajomymi na tydzień, także mimo ze ominie mnie pierwszy dzień wcoopow tak od poniedziałku z pełnym impetem wrócę po jaki tytuł i kolejne 5cyfrowe , może nawet 6 wyniki kto wie.:)

Grałem zooma Nl100,200 ale sh,miałem swego czasu plan aby kierować zyski w tygodniu.na.zoomie, a ntt grać tylko w weekendy jednak miewalem strasznie.dziwne dni n tym zoomie, zresztą jak wrócę wystawie wykres z zooma tutaj i zobaczycie ze.to raczj ni.dla mnie dlatego zablokowalem sobie wszystko do nl2 póki.jeszcze byłem tam na plus .

wszystko co mogłem zrobić już zrobiłem chyba ja z swojej strony, nie brałem ze sobą laptopa tutaj, zero kart, chwilka relaksu od wszystkiego co ma związek z poker em przyda się z przed pracowitym wrześniem

Odpowiedz
Cytat
Supreme10

Napisane przez mattck

co Ty pierdolisz??

gość spłacił stackerów, gdyby na prawdę przetiltował pare k$ na cashu to niby jaki miaby cel żeby urzadzać taką szopke? bo ja nie widzę motywu, jeśli to nie była kasa ze stackingu. Nie mając potwierdzonych info, daruj sobie takie wjazdy...

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Pierwszy WCOOP zakonczony porazka przynajmniej z piekna ręka :)

PokerStars No-Limit Hold'em, 320 Tournament, 60/120 Blinds 15 Ante (4 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG (t10053)
Button (t5179)
SB (t10014)
Hero (BB) (t4754)

Hero's M: 19.81

Preflop: Hero is BB with A, A
2 folds, SB calls t60, Hero bets t360, SB raises to t994, Hero calls t634

Flop: (t2048) 3, Q, 4 (2 players)
SB bets t643, Hero calls t643

Turn: (t3334) 7 (2 players)
SB bets t946, Hero calls t946

River: (t5226) 8 (2 players)
SB bets t2280, Hero calls t2156 (All-In)

Total pot: t9538

Results:

Spoiler

SB had Q, Q (three of a kind, Queens).
Hero had A, A (one pair, Aces).
Outcome: SB won t9538

Odpowiedz
Cytat
Flo0666

R.I.P

Odpowiedz
Cytat