Napisane przez daamiaan1991
Ja tym bardziej nie mam zamiaru cie przekonywac ze to co mowie jest prawda, nagran z telefonu , maili nie mam zamiaru udostepniac bo po co? Po za tym przegranie 1/4 rolla to nie jest jakas wielka , swingi na MTT sa duzo wieksze, jakby nie patrzec tylko to gram praktycznie wiec wtedy bym nie pisal o czyms takim jakbuym to chyba przegral? Napisalem o tym bo oczekiwalem rady co moge jeszcze zrobic, aby mozna było cos zdzialac z odzyskaniem hajsu, z checia przyjmuje jakies propozycje co mozna zrrobic, skoro ty takich nie masz to tym bardziej mozesz zostawic swoje opinie dla siebie i nie marnowac innych czasu na czytanie twoich podejrzen.
To w końcu przegranie czy stracenie
?
Zacząłbym od namierzenia, do kogo poszły te pieniądze. Skoro to był polak, to na pewno możesz znaleźć do niego. W końcu to środowisko nie jest tak duże.
Jeśli to był keylogger (jakoś musieli zdobyć twoje hasło), to o ile nic z tym nie zrobiłeś, prawdopodobne jest, że dalej go masz na komputerze, także zalecam format lub minimum gruntowne skanowania paroma programami.
Btw. widzę, że grasz - na twoim miejscu obawiałbym się ponownie wpłacać pieniądze do czasu uzyskania tokena.
, A
, Q
, 4
, Q